0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další prohra Slavoje, body se vezly do Rokycan


Branky


0

Slavojáci, kteří nemají body na rozdávání, dnes nabídli další hostům z Rokycan. Ti nezaváhali a nabídku s povděkem přijali. Ani se nemuseli moc vynasnažit, umně pokryli střed hřiště a ze své jediné příležitosti rozhodli o vítězství. Domácí bez zraněného kapitána V. Beránka a distancovaného Wagnera působili velmi nesourodě, a pokud se k nějakým příležitostem dostali, lehkomyslně je promarnili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krumlovský žaloSpěv

Od samého počátku bylo zřejmé, že žádná fotbalová hitparáda na věrné domácí fanoušky nečeká. Hosté trpělivě vyčkávali, co na ně českokrumlovští vymyslí. Jak se ukázalo, moc toho nebylo. Přesto již ve 12. minutě mohli pohnout ukazatelem skóre, ale P. Svoboda nesladil svou rychlost s kopací technikou, míč si dal v úniku hodně od kopačky a pozorný Vild včasným vyběhnutím šanci zmařil. A pak to přišlo - z nevinné protiakce po pravé straně prošel přes malé vápno centr Krále k zadní tyči a Matěji Spěváčkovi nezbývalo nic jiného než skórovat. Zelenobílí tak dostali další ránu do vazu a ta je přikovala do série nahodilých pokusů, které nemohly vést k úspěchu. Trochu světla na konci tunelu zasvítilo jen zřídka při standardních situacích.

Červenalo se na obou stranách

Po přestávce se hosté už vůbec nikam nehnali, soustředili se na aktivní obranu, nic netvořili, ale domácím toho také moc nedovolili. V 55. minutě Kabeleho centr našel hlavu Rozkošného, ovšem ten nenašel správný směr do brány. Hosté se v ofenzívě připomněli v 65. minutě, kdy po sklepnutí Kropáčka zahrozil dělovkou těsně mimo brankovou konstrukci Procházka. Z protiútoku P. Svoboda mířil až příliš přesně k tyči a míč po kontaktu s ní vykopl z lajny Špic a z další akce neuspěl ve velké příležitosti Rozkošný.

 

Zbytek utkání byl z pohledu domácích nekoordinovaný, akce na náhodu měly jepičí život a výrazem zmaru bylo v samém závěru zcela zbytečné vyloučení M. Svobody po druhé žluté kartě...

(autor: František Lippl)

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Český Krumlov
Útočník P. Svoboda: "Opět jako každý předchozí zápas. Jsme lepší v poli, dokážeme si vytvářet šance, jenže je nedáme. Soupeř se dostane do jedné dvou příležitostí, jednu z nich promění a vyhraje. Je to pořád dokola, neproměňujeme šance."

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: "V Krumlově jsme odehráli už lepší zápasy a vyšli jsme bodově naprázdno. Tentokrát to fotbalově nebyla z obou stran žádná sláva, spíš se hrál průměrný fotbal. Nicméně jsme jednu z akcí dokázali dotáhnout až do konce, což rozhodlo celý zápas. Vezeme si z Krumlova pro nás velmi zajímavé body. Dva výborné zákroky měl Honza Vild, podržel nás. Moc dobře zahrál také Honza Hereit."



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - J. Kabele [-] , M. Dudák [-] , M. Svoboda [-] , M. Kroupa [-] - F. Persán [-] (72. V. Jakeš [-] ) , V. Novák [-] , J. Rozkošný [-] (67. A. Prokop [-] ) , R. Žilenko [-] - P. Svoboda [-] , M. Klivanda [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - L. Aubrecht [-] , Š. Špic [-] , J. Klír [-] , P. Grambal [-] - M. Spěváček [-] (77. J. Krčál [-] ) , J. Procházka [-] , J. Hereit [-] , R. Kropáček [-] (88. J. Šafár [-] ) , O. Král [-] (69. M. Černý [-] ) - P. Jindřich [-]

ŽK: 42. J. Rozkošný , 62. M. Klivanda , 68. M. Svoboda - 16. P. Grambal , 37. P. Jindřich , 71. R. Kropáček , 89. J. Hereit . ČK: 89. M. Svoboda - 71. P. Jindřich .
Hráči zápasu: J. Hereit , J. Vild .
Místo: tráva. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Raplík Lukáš - Vodrážka Dan, Štuk Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.