0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Divize A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Milevští si pohlídali vedení nad oslabenou Doubravkou


Branky


0

Hodně nepovedený výkon předvedli papíroví favorité z Plzně, Milevsku na vítězství stačila jediná Komárkova branka ze třetí minuty. Domácí navíc dohrávali v devíti hráčích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká Komárkova branka

Po dvou propadácích 0:6 s Hořovickem a 1:8 s Roudným vyjeli milevští fotbalisté k poslednímu zápasu podzimní části Divize A do Plzně, aby se střetli s Doubravkou. Ta naopak deklasovala Třeboň 7:0 a v posledním kole přivezla cenné tři body z Karlových Varů za výhru 1:0. Vypadalo to tedy, že síly na hřišti budou jasně rozloženy.

 

Jenže na hřišti se dělo úplně něco jiného. Hned ve 3. minutě se jihočeský celek dostal do vedení zásluhou Josefa Komárka. Brzká vstřelená branka Vzduchotechniky nabudila, na domácí fotbalisty zapůsobila opačně. Kazili kombinaci, nedokázali se dostat ani do žádné vyložené šance. Milevští v klidu bránili a pohlídali si jednogólový náskok až do konce poločasu.

Dvě červené pro domácí

Jakoukoliv plzeňskou snahu o obrat ve skóre zmařil už pět minut po přestávce kanonýr Róth, kterému vytekly nervy a jednomu ze soupeřů uštědřil „hlavičku.“ Jasná červená karta a velmi brzký odchod do sprch. Vyloučení Rótha bylo pro Vzduchotechniky jako voda na mlýn, umně drželi míč na svých kopačkách a v kombinaci s nízkou bojovností a slabou touhou po vítězství na straně domácích neměli problém držet těsné vedení.

 

Zmar Doubravky pak korunoval v 68. minutě střídající Kuťák, který se také nechal vyloučit za zmaření gólové příležitosti milevských. V devíti lidech se už Senco na nic nezmohlo a rozhodně tak nenavázalo na své poslední zápasy. Milevsko si připsalo pátou podzimní výhru a přezimuje na 12. místě se ziskem devatenácti bodů.

 

SLEDUJTE NÁS TAKÉ NA FACEBOOKU: FOTBALUNAS - PLZEŇSKÝ KRAJ a FOTBALUNAS - JIHOČESKÝ KRAJ



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: "Zápas nedopadl podle našich představ, takže ho hodnotím negativně. Nepodařilo se nám doma porazit Milevsko a to je pro mě osobně velké zklamání. je to velká škoda."




Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - J. Chvojka [-] (63. F. Kuťák [-] ) , P. Knakal [-] , D. Novák [-] (84. F. Soukup [-] ) , P. Krejčí [-] - P. Petrželka [-] (46. M. Ungr [-] ) , P. Morávek [-] , D. Brabec [-] , D. Sýs [-] - P. Švec [-] (46. P. Vyleta [-] ) , F. Róth [-]

FC ZVVZ Milevsko
P. Dvořák [-] - J. Knotek [-] , O. Kosobud [-] , R. Fiala [-] , J. Kosobud [-] (27. M. Málek [-] ) - J. Michalec [-] (88. J. Alexa [-] ) , J. Komárek [-] , J. Suchan [-] , J. Barda [-] , V. Kosík [-] (85. M. Suchan [-] ) - P. Dvořák [-] (82. M. Suchan [-] )

ŽK: 28. P. Knakal , 35. D. Novák , 90. P. Morávek - 58. V. Kosík , 90. L. Sedlák . ČK: 50. F. Róth , 68. F. Kuťák .
Hráči zápasu: J. Komárek .
Místo: tráva. Rozhodčí: Hányš Martin - Nehasil Lukáš, Janoch Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.