2:1
(1:1)
13. J. Duben
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:15

7.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín opět vítězí, vyšlápl si na Zápy


Branky


30. J. Hodas , 65. D. Podzimek - 13. J. Duben
0

Loko Vltavín je společně s Chrudimí jediný tým, který se může pochlubit dosavadní neporazitelností. Není náhoda, že už dva jeho hráči (Jan Hodas a Ondřej Pávek), zvítězili v naší anketě o hráče kola. Proto nastupuje Vltavín skoro do každého svého zápasu jako favorit. Nejinak tomu bylo i se Zápami. Ty však rozhodně není radno podceňovat. Tím spíše ne, když jejich lídr David Kalivoda prokazuje od úvodu sezóny nebývalou střeleckou formu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vyrovnání se postaral Hodas

Vltavín se do utkání obul hned na začátku a jen málo chybělo, aby z jeho snažení vytěžil po nahrávce Podzimka vedoucí gól hlavní kanonýr týmu Jan Hodas. Straka se proti jeho střele vytáhl. Blesk tak udeřil po chvíli překvapivě na druhé straně. Kalivoda svým centrem přesně našel v malém vápně Dubena a ten hlavou trefil vedení svého týmu – 0:1. To byla v podstatě jediná opravdu velká šance, do níž se Zápy v prvním poločase dostaly. Vltavín se snažil o rychlou reakci, a když vysunul ve dvacáté minutě perfektní uličkou Šípek Macháčka, chybělo druhému jmenovanému jen o něco více přesnosti. Vyrovnání se tak Vltavínští dočkali až ve třicáté minutě a asi nebude překvapením, že si jej vzal na starost Hodas. Podzimek jej hledal svými centry ve vápně od začátku zápasu už poněkolikáté a právě po půl hodině hry to vyšlo – 1:1. Toto skóre pak vydrželo bez větších záchvěvů až do poločasové přestávky.

Výhru trefil Podzimek

Ve druhém dějství byl Vltavín od úvodních minut o poznání lepším týmem. Zápy však ukázaly, že jejich obrana je opravdu pevná a cestu domácím za třemi body výrazně ztěžovaly. V šedesáté druhé minutě však přesto málem kapitulovaly. Do zakončení se v pádu dostal Hodas a jeho pokusu chyběli jen centimetry. Tlak Vltavínu však i nadále vrcholil. Po faulu Dubena zahrával trestný kop Macháčka a jeho nebezpečná střela znamenala po teči jednoho z hráčů ve zdi výhodu rohového kopu. Toho využil Podzimek, který se dokázal nejlépe zorientovat v pokutovém území a dokonal v zápase obrat – 2:1. A za nedlouho mohl přidat i svůj druhý gól, po výzvě Macháčka, branku ale netrefil. Vltavín si už cenné vítězství v klidu pohlídal a uhájil před třetím Královým Dvorem druhou příčku.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Podzimek [-] , J. Hodas [-] (71. R. Turák [-] ) , M. Komárek [-] , M. Macháček [-] - V. Valíček [-] (90. M. Horák [-] ) , O. Šípek [-] (89. D. Zelenka [-] ) , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] (76. D. Mařík [-] ) , M. Pavlata [-] - D. Pozníček [-] (86. O. Janda [-] )

SK Zápy
R. Straka [-] - F. Hakl [-] (79. M. Baloun [-] ) , J. Duben [-] , M. Novák [-] , M. Kovařík [-] (71. Z. Jemelík [-] ) - J. Jelínek [-] (68. J. Kalaš [-] ) , D. Kalivoda [-] (75. L. Květoň [-] ) , P. Pavlík [-] , V. Svoboda [-] , J. Košata [-] (62. O. Bejbl [-] ) - K. Hejný [-]

ŽK: 73. M. Novák .
Místo: tráva. Rozhodčí: Němec Václav - Průcha Miroslav, Šafránková Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.