1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Táboře se Čáslav ode dna neodpoutala


Branky


0

Jako noc a den se zatím lišily v ČFL zápasy Táborského B týmu. Zatímco někdy předváděl fotbal, díky kterému byl takřka neporazitelný, jindy podlehl svým soupeřům i rozdílem třídy. Není snad nutné podotýkat, že velký vliv má na tento vývoj fakt, že občas prostě přijdou rozdílové posily z áčka. Nicméně v případě soupeře z Čáslavi byli Jihočeši favority ať tak či tak. Čáslavští totiž nezažívají ve třetí lize vpravdě plodné období, které odnesl odvoláním její dosavadní trenér Abrhám (mužstvo zatím vede asistent Frejlach). Naopak, poslední místo v tabulce mluví samo za sebe. Zlomit tento nepříznivý vývoj právě na hřišti jediného béčka v celé soutěži tak bylo pro Čáslav velkou výzvou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hovorka rozvlnil síť už po třech minutách hry

Jen málokterý aspekt má na vývoj zápasu takový vliv, jako brzký gól. A právě k tomu na jihu Čech došlo, když se už ve třetí minutě trefil pohotovou ranou z první pálící Hovorka, který tak perfektně zužitkoval přihrávku od Kočího – 1:0. Táboru tento úspěch evidentně psychicky pomohl a jeho fotbalisté tak drželi míč více na svých kopačkách a Čáslavi žádné velké útočné výpady nedovolovali. Naopak mohli ve dvacáté minutě další branku přidat, to by však nesměl opět Hovorka trefit pouze horní tyč branky. Chvíli na to poprvé proklepli i hosté domácího brankáře Bojčuka, který musel prokázat dostatečnou soustředěnost. Až do konce prvního dějství se pak sice hrál kvalitní a rychlý fotbal, další gólovou radost už ale nenadělil. 

Další branky se diváci nedočkali

I přes dosavadní nepříznivé skóre hosté z Čáslavi mohli vycítit, že v Táboře body na dosah mají, chtělo to jen pořádně zabrat a doufat i ve trošku toho štěstí. Domácí však rozhodně neměli v plánu darovat svou kůži lacino a podle toho hra také vypadala. Většina akce se pohybovala kolem středového kruhu a brankáři se museli mít na pozoru hlavně proti střelám z dálky a nebezpečným centrům do vápna. První opravdu nebezpečný pokus o skórování si tak připsal na vrub domácí Froněk, který pálil v šedesáté deváté minutě z přímého kopu do břevna. To jakoby osmělilo i hosty, kteří kontrovali z rohového kopu nebezpečnou hlavičkou jen těsně nad. Přibližně deset minut před koncem se dopustil velké chyby obránce domácích Chotovinský a mohl pouze děkovat hostům, že ji nedokázali potrestat. A když ani v posledních minutách nedokázali hosté, i díky šikovnosti Bojčuka, využít obrovské šance, bylo jasné, že ani změna trenéra zatím neznamená i změnu ve výsledcích.

 

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FC MAS Táborsko B
D. Bojčuk [-] - V. Kotrba [-] , J. Chotovinský [-] , L. Turek [-] , J. Rabiňák [-] - M. Novák [-] (53. P. Nohava [-] ) , A. Kočí [-] (46. A. Nešický [-] ) , B. Dordič [-] (46. M. Rabiňák [-] ) , M. Hovorka [-] (72. F. Bakule [-] ) , T. Froněk [-] - J. Stoszek [-] (90. J. Peterka [-] )

FK Čáslav
J. Stehno [-] - P. Kunášek [-] , P. Váňa [-] , R. Reiter [-] (70. T. Mlynka [-] ) , M. Frejlach [-] - J. Strnad [-] (46. M. Vácha [-] ) , J. Moravec [-] (77. J. Suk [-] ) , P. Tomášek [-] , L. Vopat [-] (46. R. Jíra [-] ) - P. Pokrovskij [-] , O. Mihálik [-]

ŽK: 42. J. Stoszek , 79. P. Nohava - 23. J. Moravec , 75. P. Tomášek , 85. M. Vácha , 88. J. Suk .
Místo: Bydlinského / tráva. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - Pastyřík Vladimír, Špindlerová Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.