Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:15

7.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Převýšov přestřílel Štěchovice, které stále hledají formu


Branky


0

Štěchovice nezažívají zrovna povedený vstup do třetiligové sezóny. Sedmnáctá příčka, kterou tým před zápasem okupoval, budiž sama o sobě důkazem výsledkové mizérie týmu Radka Sňozíka. To Převýšov může nastupovat do zápasů celkem klidný. Dosud vybojovaných čtrnáct bodů totiž znamená klidný střed tabulky. Otázkou tak zůstávalo jen to, zda tato konstelace bude platit i po vzájemném zápase obou týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Laušman v úvodu šokoval

Štěchovice se s úvodem rozhodně nemazaly. I přesto, že úvodní výkop obstaral soupeř, byli to právě Štěchovičtí, kdo první zahrozil a to i přesto, že Kotlíkovi nakonec v zakončení obránci zabránili. Při následném rohovém kopu už tak úspěšní nebyli. Hřebeček centroval a nejvýše skákající Laušman poslal míč od břevna jen pár milimetrů za brankovou čáru – 0:1. Převýšov byl v šoku, o to víc však zabíral ve snaze o vyrovnání. Přesto je do zakončení zkušení obránci Štěchovic nepouštěli. Poprvé si tak na míč Sňozík sáhl po půl hodině hry. Pázler si vyměnil míč se Súkenníkem, obtočil se kolem svého strážce a vypálil. Bývalý ligový brankář měl co dělat, aby jeho střelu k tyči vyrazil. Pázler pálil nebezpečně i chvíli před poločasovou přestávkou, mířil ovšem vedle. Přesto se poločasové vedení Štěchovic nekonalo. V posledních vteřinách prvního dějství totiž centroval z trestného kopu do vápna Súkenník. Tam se k němu po závaru dostal Plašil a ranou pod břevno ukončil poločas vyrovnávací brankou – 1:1.

Labík i díky štěstí popravil naděje hostů

Gól do šatny může mít mnoho následků. V Převýšově znamenal vzpruhu pro domácí. Ti od úvodu druhého dějství zatlačili Štěchovické na jejich polovinu a pokoušeli se o vstřelení vedoucí branky. Už po deseti minutách se jim tato snaha vyplatila. Po rohovém kopu vznikl ve vápně Štěchovic obrovský zmatek. Míč se přesouval z místa na místo, až se k němu dostal Urbanec, který jej nekompromisně poslal do sítě – 2:1. Brance zatleskal i reprezentant Václav Pilař, který je Převýšovským rodákem a momentálně nehraje za svou Viktorii Plzeň kvůli zranění. Hosté se však odmítali vzdát bodového zisku tak snadno a ani ne za deset minut srovnali s domácími krok. Jeden z hostí sklepl po centru míč přímo proti noze Hřebečkovi, který jej zpoza velkého vápna napálil rovnou za záda bezmocného Stejskala – 2:2. A na trávníku se začaly dít věci! Těsně po vyrovnání zachránil na poslední chvíli ve stoprocentní šanci situaci před Kotlíkem Holeš, který mu míč odkopl. Obratem pak mohl skórovat Busta, jehož pokus vyrazil až na brankové čáře svým břichem obránce Jarkovský. A ani do třetice se v krátké době Štěchovice vedení nedočkali. Busta sice míč do sítě dostal, zdvižený praporek pomezního mu však radost pokazil. A tak mohla přijít odpověď Převýšova. I ten si vypracoval v krátkém sledu tři velké šance. V té první dnes už po několikáté nedokázal správně zakončit, tentokrát z hranice vápna, Pázler, po přihrávce aktivního Súkenníka. I ve druhé úřadoval Pázler, tentokrát zakončil na přední tyči z bezprostřední blízkosti velmi tvrdě, Sňozík však vytáhl jeden ze svých špičkových zákroků. Do třetice to tak byl Tomáš Labík, kdo nabíjel a mířil z trestného kopu zpoza velkého vápna. Nelze sice říct, že by svůj pokus trefil nějak dokonale, vzhledem k výslednému efektu však mohl být spokojen. I s pomocí teče ve zdi totiž rozjásal celý Převýšov a pět minut před koncem rozhodl o osudu utkání – 3:2. Hosté se už do žádné větší šance nedostali a výsledek tak vydržel do závěrečného hvizdu. V divokém zápase tak byli Převýšovští šťastnějším mužstvem.

 

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


SK Převýšov
J. Stejskal [-] - T. Holeš [-] , J. Chleboun [-] , J. Jarkovský [-] , M. Plašil [-] - R. Doležal [-] , I. Súkenník [-] (90. J. Černý [-] ) , J. Janoušek [-] , J. Urbanec [-] (87. J. Špidlen [-] ) - T. Sedláček [-] (71. T. Labík [-] ) , J. Pázler [-] (88. J. Dvořák [-] )

Povltavská Fotbalová Akademie
R. Sňozík [-] - J. Prosek [-] , M. Švejda [-] , F. Busta [-] , T. Pavlík [-] - C. Golovko [-] , S. Hřebeček [-] , L. Jakobovský [-] , J. Trnka [-] (59. F. Drobílek [-] ) - V. Laušman [-] , O. Kotlík [-] (86. D. Hudec [-] )

ŽK: 59. M. Švejda , 77. C. Golovko .
Místo: tráva. Počet diváků: 235. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - Ulrich Tomáš, Lavrenčíková Jindra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.