3:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

9.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vltavín se další výhrou přiblížil na dostřel Chrudimi


Branky


0

Vítězná vlna nese Vltavín už několik týdnů a na tabulce třetí ligy je to znát. Pražský tým je poslední, kdo se drží našlápnuté Chrudimi a svými výkony neustále dokazuje, že se s ním v boji o postup do druhé nejvyšší soutěže musí počítat. To situace Tachova už tak růžová není. Nedá se sice říci, že by tým z Plzeňského kraje měl vyloženě problémy, nicméně s pohybem poblíž hranice sestupu jeho hráči spokojeni asi příliš nejsou. Minulý týden to prokázali, když uhráli celkem překvapivou remízu s Královým Dvorem, který dokonce udolali na penalty. Vyšlápnout si ale na Vltavín, to už chce opravdu fištrón.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Macháčovi

Do utkání vlétli domácí jako uragán a už ve čtvrté minutě se mohli poprvé radovat. Macháčovi se podařilo po brejkové situaci obejít brankáře Houdka a zakončit do prázdné branky – 1:0. Tachov se tímto nepříznivým vývojem nedal nijak odradit a okamžitě začal pracovat na jeho zvrácení. Podařilo se mu to až překvapivě rychle. Na světelné tabuli zářila teprve dvanáctá minuta, když i Tachov zužitkoval rychlý protiútoku, na jehož konci stál Hudec, který přehodil Pávka a vyrovnal skóre- 1:1. A tak se začínalo ani ne po čtvrt hodině znovu od začátku. Vltavín hrál ofenzivní fotbal a nutil hosty soustředit se v první řadě na bránění a z toho poté logicky plynuly i šance na opětovné získání vedení. Toho mohl dosáhnout po přihrávce Macháče Hodas, Tachovští obránci však stihli v poslední chvíli zasáhnout. Překvapivě se tak mohlo měnit skóre ve prospěch hostí, jejich pohlednou akci však zastavil zdvižený praporek. Přesto se diváci ještě jedné branky v prvním dějství dočkali. Přihrávku do běhu ze středu hřiště dostal střelec první branky Macháč a ani na druhý pokus se nemýlil – 2:1. Za stejného stavu si šli také hráči odpočinout.  

Hodas dlouhé nervování nepřipustil

Podobně jako v prvním poločase, i ve čtvrté minutě toho druhého mohli znovu skórovat domácí, kteří se o možnost zakončit do prázdné branky sami připravili nepřesnou rozehrávkou. Přesto jejich tlak dál pokračoval a Tachov marně hledal recept, jak se z něho vymanit. Při střele Valíčka měl tak Houdek plné ruce práce, aby zůstal jeho tým i nadále pozadu pouze o jednu branku. A když už byl i on bezmocný, zastoupil jej na brankové čáře Staněk. O to větší šok tak bylo náhlé vyrovnání hostů z jejich první kloudné akce ve druhé půli. Marek Ruda se dokázal prosadit po perfektním centru a zajistil tak v šedesáté sedmé minutě vyrovnání – 2:2. Domácí se tím nenechali rozhodit a svůj tlak ještě navýšili, z čehož pramenilo hned několik nebezpečných situací. Jednu z nich nedokázal díky pádu zakončit Šípek. Trenér Vltavínu Kronďák tak reagoval střídáním a posílil útok o šikovné nohy Abeny. A velice rychle se mu to vyplatilo. Abena totiž sotva přišel na hřiště, přihrál ve vápně střelci Hodasovi a ten zakončil mazácky – 3:2. Ještě několikrát se pak dostal sám Abena do dobré příležitosti, ani jednu ale využít nedokázal. A když ani na druhé straně dorážející Hrdlička netrefil prostor mezi třemi tyčemi, bylo jasné, že Vltavín utkání, ve kterém byl lepším týmem dotáhne k zasloužené odměně v podobě tří bodů.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - M. Komárek [-] (51. L. Dvořák [-] ) , M. Pavlata [-] , M. Uvíra [-] , D. Pozníček [-] (90. O. Janda [-] ) - V. Valíček [-] (75. B. Abena [-] ) , M. Macháček [-] , O. Šípek [-] (80. L. Láncz [-] ) , R. Macháč [-] - D. Podzimek [-] , J. Hodas [-] (85. R. Turák [-] )

FK Tachov
D. Houdek [-] - T. Habart [-] , M. Knakal [-] , J. Matas [-] , J. Staněk [-] - M. Ruda [-] , V. Hrdlička [-] , M. Kravar [-] , L. Hudec [-] (85. P. Hána [-] ) , P. Šácha [-] - F. Dvořák [-] (77. M. Šácha [-] )

ŽK: 90. R. Macháč - 16. J. Staněk , 43. M. Knakal .
Hráči zápasu: R. Macháč .
Místo: tráva. Počet diváků: 224. Rozhodčí: Benedikt Ladislav - Kouba Štěpán, Rejžek Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.