0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

12.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav padla a nemohla přijít na jméno rozhodčím


Branky


0

Favorizované Jirny utkání zvládly a ve druhém poločase rozhodly o svém vítězství...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stehno držel

Jirny byly v úvodním dějstvím lepším celkem a Stehno musel zasahovat. Domácí gólman se zaskvěl třeba proti Melechovskému. Pak domácí musely strpět vynucenou ztrátu - kapitán Tomášek se zranil a na place ho nahradil Petr Váňa. Čáslav v první půli takřka nezahrozila, a tak mohla být vděčná za poločasový stav 0:0.

Čáslav se ve druhé pětačtyřicetiminutovce osmělila a Víšek si také konečně sáhl na míč. Domácí začínali podrážděně reagovat na výroky rozhodčího Vnuka, což vyvrcholilo vykázáním domácího maséra z lavičky. V 61. minutě se hosté dostali do vedení, když se prosadil obránce Michal Pávek svým důrazem po rohovém kopu. Čáslav měla šance ke srovnání, ovšem využít je nedokázala. Definitivu tak dal výsledku těsně před závěrem po dobře sehrané brejkové situaci střídající Daniel Remeš, který zvýšil na 2:0 pro Jirny.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav
Miroslav Brožek (trenér, převzato z fkcaslav.cz): Nadpis dnešního utkání by mohl znít "Rozhodčí hrubě urazili fotbal". Toto by se nemělo stát na žádné úrovni a osobně se stydím za to, co rozhodčí tady dnes předvedli. Kdyby to byl můj vnuk s těmi dalšími, styděl bych se ještě více. Chtěl bych své svěřence pochválit, celý zápas šli proti proudu, snažili se a nechali na hřišti vše, co dnes bylo možné. Musím před nimi smeknout, že oni utkání proti ostatním odehráli určitě se ctí."




Sestavy


FK Čáslav
J. Stehno [-] - M. Hell [-] , P. Kunášek [-] (84. M. Frejlach [-] ) , J. Petrů [-] , P. Tomášek [-] (21. P. Váňa [-] ) - J. Moravec [-] , R. Reiter [-] (66. L. Vopat [-] ) , J. Vondra [-] , M. Hašek [-] (50. J. Nečas [-] ) - R. Jíra [-] (59. M. Hell [-] ) , M. Vácha [-]

SK Viktorie Jirny
P. Víšek [-] - J. Šimek [-] , O. Kejha [-] , M. Pávek [-] , M. Čepelák [-] - R. Nečas [-] (80. D. Remeš [-] ) , T. Dubský [-] , A. Melechovský [-] (90. J. Nevařil [-] ) , F. Škorvánek [-] (70. L. Havierník [-] ) - J. Vondráček [-] (90. M. Skuček [-] ) , L. Dvořák [-]

ŽK: 60. J. Petrů , 81. J. Moravec - 76. T. Dubský , 79. R. Nečas .
Místo: Vodranty / tráva. Počet diváků: 108. Rozhodčí: Vnuk Josef - Matějček, Žáková.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.