0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.11.2015 10:15

16.kolo, ČFL A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Perfektní podzim zakončil Vltavín překvapivou prohrou s Kolínem


Branky


0

Už před zápasem bylo jasné, že pražský Vltavín stráví zimní přestávku v pozici půl mistra. I přes tento fakt se však jasně očekávalo, že i svůj poslední zápas doma s Kolínem lídr tabulky zvládne a připíše si poslední tři podzimní body. Tím spíš, když se jeho soupeř z Kolína doposud řadí mezi celky které spadají do horší poloviny tabulky ČFL. Ne nadarmo se však říká, že každý zápas začíná 0:0 a výsledek není dopředu jistý nikdy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Klička se Hlaváčovi nevyplatila

Do zápasu vstoupili dle očekávání aktivněji borci v domácích dresech. Už ve čtvrté minutě zakončoval nad branku u zadní tyče číhající Macháček. Na druhé se pak po Nešporově přihrávce řítil do gólového zakončení Veselý, který na míč jen těsně nedosáhl. V dalším průběhu druhé půle pak měl Vltavín mírně navrch, hosté jej ale do žádných velkých šancí nepouštěli a když už se pomalu zdálo, že by mohla být brána gólmana Frydrycha v ohrožení, poradil si její strážce zkušeně. Přibližně po půl hodině hry se domácím sice branku vstřelit podařilo, pro předchozí útočný faul ve vápně však nebyl uznán. Zápas tedy směřoval k poločasové přestávce za nerozhodného stavu, to ale jen do doby, kdy si svůj nešťastný den vybral brankář domácího celku Hlaváč. Ten se pokusil ve stylu Manuela Neurea oklamat kličkou napadajícího Štočka, který však jeho úmysl vystihl a střelou do prázdné branky pohodlně zajistil poločasové vedení Kolína – 0:1.

Šance Vltavínu skončily za zvonění tyče

Většina přítomných očekávala, že už od počátku druhého poločasu začnou domácí lov na vyrovnávací gól a budou silně tlačit. Úvodní minuty však nabídly spíše boj kolem středového kruhu bez náznaku byť jen střeleckých pozic. Výrazněji tak branku hostí ohrozil až po hodině hry svou ranou Pozníček, který mířil jen těsně vedle branky. Chvíli po něm to zkoušel také Macháč a jeho pokus nakonec skončil v náruči brankáře Frydrycha. V sedmdesáté minutě se pak ocitl ve stoprocentní šanci hostující Dostálek, který zůstal zcela osamocen u zadní tyče a i přes to, že měl mnoho času, branku přestřelil. Jeho zaváhání mohl o čtyři minuty později potrestat na druhé straně pálící Šípek, který ale nejprve trefil zpoza velkého vápna tyč a z následné dorážky pak pouze boční síť. To byla největší šance domácích jak ve druhém poločase, tak vlastně v celém zápase. V samotném závěru pak dokonal z pohledu Vltavínu dílo zkázy Richard Jukl, který využil totálního útoku soupeře k samostatnému úniku a jeden na jednoho si s Hlaváčem poradil – 0:2. Pro Vltavín tak skončil povedený podzim nečekanou výhrou, ta ale nic nemění na tom, že pražský celek bude přezimovat na prvním místě tabulky ČFL.

Autor textu: František Jaroš



Sestavy


FK Loko Vltavín
R. Hlaváč [-] - V. Valíček [-] , M. Macháček [-] , D. Podzimek [-] , M. Komárek [-] (86. L. Dvořák [-] ) - L. Láncz [-] , R. Macháč [-] , R. Turák [-] (58. O. Šípek [-] ) , D. Pozníček [-] (75. O. Janda [-] ) - J. Hodas [-] (80. B. Abena [-] ) , M. Uvíra [-]

SK Sparta Kolín
L. Frydrych [-] - P. Šourek [-] , D. Nešpor [-] , M. Kouřil [-] , M. Jelínek [-] - T. Dostálek [-] , L. Seifert [-] (75. R. Jukl [-] ) , D. Brunclík [-] (90. B. Tvrzník [-] ) , D. Veselý [-] (85. J. Bláha [-] ) - J. Kučera [-] (88. M. Linhart [-] ) , J. Štoček [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Grimm Tomáš - Cupl Zbyněk, Janoch Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.