0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volyně prohrála se Sedlicí, v závěru sudí rozdal čtyři červené karty


Branky


23

K poslednímu podzimnímu kolu přijeli do Volyně hosté ze Sedlice. Zatímco hosté chtěli navázat na výhry z posledních dvou zápasů, domácí Volyně se pokoušela odčinit minulou porážku ze hřiště Bělčic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlice v prvním poločase získala vedení

Do utkání 13. kola na půdě Volyně vstoupili hosté ze Sedlice se snahou hrát na rychlé protiútoky, což jim v prvním poločace vycházelo podle představ. Domácí sice drželi míč na kopačkách, ale přes pozornou sedlickou obranu se k vážnějším šancím nedostávali.

 

Jeden z brejků dokázali hosté využít hned ve 12. minutě zápasu zásluhou svého nejlepšího střelce Davida Janouška - 0:1. Další branku už ale v prvním poločase přidat nedokázali.

 

Domácí Volyně si nakonec dokázala vytvořit jednu vyloženou příležitost, ale v hostující brance zaúřadoval výborný Milan Vančát a vyrovnání skóre nedopustil. Do kabin se tak odcházelo za vedení hostujícího týmu.

Na konci druhé půle rozdal sudí po potyčce čtyři červené karty

Domácím se vstup do druhého poločasu moc nepodařil, na hřišti byli horším týmem, což nakonec vyústilo v druhou branku hostujícího mužstva, kterou rozhodčí přiřkl Davidu Dumskému, ačkoli by se dala označit i za vlastní gól - 0:2.

 

Domácí se snažili s výsledkem něco udělat, ale obrana Sedlice je velmi kvalitní, když už i v minulých dvou zápasech udržela čisté konto. Volyně se sice dostala do několika závarů před brankou hostů, ale branku vstřelit nedokázala.

 

Kaňku na zápase udělala 85. minuta zápasu. Po vzájemné potyčce, která nabídla údery do obličeje, kopance a například i škrcení, byli vyloučeni hned čtyři hráči, po dvou na obou stranách. Z volyňských putovali do sprch předčasně František Dlouhý a Petr Hájek, ze sedlických kapitán David Dumský a také Jiří Čabrádek.

 

Zbytek zápasu se pak již dohrálo bez nějakých významných událostí, Sedlice si tak připsala 3 body a podzimní část zakončila na druhém místě se čtyřbodovou ztrátou na vedoucí Lhenice. Volyně skončila devátá.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba: "V prvním poločase jsme byli více na míči a hosté hrozili z rychlých protiútoků, které jsme nestíhali chytat. Z jednoho takového vstřelil první branku hostující Janoušek. Naší jedinou velkou šanci v prvním poločase bohužel chytil Vančát. Bohužel ani do druhého poločasu jsme nevstoupili dobře. Už v 51. minutě jsme si dali opět vlastní branku. Do konce zápasu jsme měli už pouze závary a pološance. Na konci zápasu se nepochopitelně nechali vyloučit dva a dva hráči v jinak klidném zápase."




Sestavy


SK Slavoj Volyně
I. Šteco [-] - P. Pubal [-] (70. V. Kucul [-] ) , P. Temňák [-] , P. Hájek [-] , J. Procházka [-] , R. Prihara [-] , J. Čužna [-] (50. P. Pletka [-] ) , K. Hájek [-] , L. Blatský [-] , M. Nový [-] , F. Dlouhý [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - V. Klíma [-] , J. Němec [-] , J. Čabrádek [-] - Z. Mikeš [-] , J. Musil [-] , M. Sladký [-] , J. Petráš [-] (85. P. Koutenský [-] ) , D. Janoušek [-] - P. Vaněk [-] (75. J. Panuška [-] ) , D. Dumský [-]

ŽK: 46. L. Blatský , 85. P. Hájek - 40. J. Čabrádek . ČK: 85. P. Hájek , 85. F. Dlouhý - 85. D. Dumský , 85. J. Čabrádek .
Hráči zápasu: P. Temňák - D. Janoušek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Hladík Pavel - KŘÍŽEK Danek, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Lukáš Hulec

Expert: David Calta
Tip experta: výhra hostů

Volyni budou se soupeřem stačit síly pouze první polovinu zápasu, kdy bude skóre 1:1. Poté Sedlice ukáže svoje přednosti a přehraje soupeře na konečných 1:3.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů