4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 10:15

2.kolo, MSFL , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vratimov se vyhoupl do čela


Branky


35. M. Bzirský , 58. J. Teplý (p.) , 72. D. Dziuba , 80. J. Klejnot - 48. T. Slovák
2

Vratimov s přehledem přehrál zlínské béčko.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vratimov šel do vedení

A byli to domácí, kteří se od úvodních minut snažili početnou enklávu fanoušků potěšit. Už v 9. minutě jsme byli blízko první vstřelené branky, když se po standardní situaci dostal k odraženému míči Teplý, ale jeho střela mířila pouze do zlínského gólmana Šišky. O pět minut později to našim stadionem opět jen zahučelo. Hostující M. Mlýnek chyboval v rozehrávce, míče se zmocnil Teplý, který pelášil ze strany sám na zlínskou branku. V šestnáctce se náš kapitán rozhodl ještě pro přihrávku na nabíhajícího Hladíka, ale ani on na Šišku nevyzrál.

Ve 28. minutě dali o sobě poprvé vědět i mladí ševci. Střelu Lehkého vyškrábal Střalka na rohový kop.

A pak to konečně přišlo!

Deset minut před přestávkou si na hranici velkého vápna počínal nedovoleně Jura, když fauloval Hladíka a z následného trestného kopu se s pomocí břevna prosadil Bzirský – 1:0

Vratimov vedení navýšil

Úvod druhého poločasu vyšel lépe hráčům Fastavu. Už po třech minutách hry se ve vápně dostal k míči Slovák a střelou přes hlavu umístil míč přesně ke vzdálenější tyči naší branky – 1:1. Vedení jsme si mohli vzápětí vzít zpátky, chybělo ale kousek toho štěstíčka. Hladíkův centr z pravé strany si totiž hostující zadáci srazili na tyčku. Tlak vratimovských fotbalistů narůstal. V 53. minutě poslal Varadi krásný oblouček za obranu hostí, k míči se dostal Dziuba, ale brankář Šiška byl opět na místě. O pět minut později už to konečně našim vyšlo. Varadi rychle rozehrál na půlce hřiště autové vhazování, Teplý prvním dotykem posunul míč směrem dopředu a když se jej chtěl zmocnit Hladík, přišel jemný kontakt se zlínským Jurou. Rozhodčí s posouzením této situace trochu sice váhali, po chvilce se ale přeci jen rozhodli písknout pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Teplý, který poslal zlínského brankáře na opačnou stranu, než letěl míč – 2:1. Vratimov se po gólu z penalty zvedl a svůj povedený výkon pečetil ještě dalšími dvěma zásahy. V 72. minutě nejprve vyslal Teplý do brejkové situace Dziubu, který dloubáčkem poslal míč přes hostujícího gólmana – 3:1. Deset minut před závěrečným hvizdem pak těžil z Dziubovy přihrávky střídající Klejnot – 4:1. Když pak v 89. minutě zneškodnil Střalka nepříjemnou střelu Hellebranda, skončil premiérový zápas ve třetí lize zaslouženým vítězstvím o tři branky. 

 

zdroj: http://www.fcvratimov.cz/?p=5582



Sestavy


FC Vratimov
A. Střalka [-] - M. Bzirský [-] (66. J. Klejnot [-] ) , D. Demianenko [-] , A. Varadi [-] , V. Hajnoš [-] , L. Kundrátek [-] (60. J. Hruška [-] ) , J. Teplý [-] (76. M. Siedlok [-] ) , M. Igbinoba [-] , D. Ožvolda [-] , M. Hladík [-] (76. R. Baďura [-] ) , D. Dziuba [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - F. Jura [-] (78. R. Pobořil [-] ) , A. Číž [-] (62. J. Hellebrand [-] ) , F. Lehký [-] (72. O. Strachoň [-] ) , F. Němeček [-] , M. Mlýnek [-] (72. V. Mlýnek [-] ) , L. Bobčík [-] , J. Pafka [-] , P. Kulíšek [-] , T. Slovák [-] , L. Hrdlička [-] (78. T. Chrudina [-] )

ŽK: 83. J. Klejnot - 47. L. Hrdlička , 58. F. Jura .
Počet diváků: 342. Rozhodčí: Ogrodník Vlastimil - ŽUROVEC David, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů