P. Kasl 16.
P. Šnebergr 37. (p.)
2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

3.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kvalitní kádr Čechie Halže na první body stále čeká, obraly je i Kšice


Branky


16. P. Kasl , 37. P. Šnebergr (p.) - 88. J. Strouhal
0

Čechie Halže prožívá ze začátku sezóny těžké období. Přes léto omladila a výrazně pozměnila kádr, který je nyní sice agresivnější, pohyblivější a zdánlivě možná i kvalitnější, ale nemá výsledky. Stále si to ještě sedá, ale kdo ví, jak dlouho to bude ještě trvat, než se Halže dokáže vzchopit. Má totiž tým na to, aby drancovala všechna hřiště po celém okrese a bojovala o nejvyšší příčky v tabulce, ale zatím se jen potácí bez jediného bodu u dna. Nejprve si vylámala zuby na Konstantinových Lázích, poté i na Kladrubech a teď také v Kšicích, kde prohrála opět o jeden gól. Tak kdo ví, zda vůbec v hlaži sérii proher vedení vydrží a nezačně tým opět přestavovat, nebo si počká na výsledky a nebude litovat, každopádně zatím tedy nic moc. Pro Kšice jsou to ale letos také první body. Zatím také nedokázaly přesvědčit a kdo ví, co se děje zase v tamnější kabině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla

V první půli se na gól čekalo čtvrt hodiny. Do té doby si oba týmy drželi menší odstup, zkusily využít menších šancí, které se jim naskytly a spíše se navzájem seznamovaly. Do vedení se poté ale se štěstím dostali domácí. Ve vápně Čechie se strahla obrovská přetahovaná o balón a z chumle hráčů se míč odrazil k Petru Kaslovi, který levačkou bez váhání otevřel skóre nedělního utkání střelou přímo na prostředek brnky. Poté si oba týmy vytvářeli o několik málo šancí více, ale hru to příliš neotevřelo. Spíše se stále bojovalo o balón ve středu hřiště a nic podstatného se nedělo, až dokud sudí nenařídil pokutový kop ve prospěch Kšic a ten neproměnil parádní umístěnou střelou na k tyči po své pravé ruce, ne níž gólman nemohl dosáhnout, Petr Šnebergr. Poté už domácí v tichosti dokráčeli až do kabin za tohoto stavu. 

Podobný obraz, ale střelecky se prosazuje jiný tým

I ve druhé polovině nemám příliš, co k popisování. Oba týmy navázali na nezáživnou hru z předchozího poločasu a akorát se vyčkávalo, zda se neujme jedna z těch menších šancí. Dlouho to ale vypadalo, že už se nic nestane a Kšice si už v podstatě téměř došly bez úhony k výhře za tři body. Dobře bránily, soupeře k ničemu příliš nepustily a vše si bez potíží ohlídaly. A navíc, že budou slavit Bártovo čisté konto. To se ale nestalo. chybělo už sice pouze něco mláo přes minutu do konce utkání a brankáře o čisté konto připravil chladnokrevně Jan Strouhal. To je ale asi tak jediné, co by mohlo Kšice po tomto utkání mrzet, protože na bodový zisk už si Čechie sáhnout nedokázala.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Dnes jsem spokojen, podali jsme dobrý výkon, ale stále to ještě nebylo ono. Především druhá půle se nám povedla dobře, ale také jsme samozřejmě měli důležitý kus štěstí. Důležité jsou však tři body a ty máme. Celkově jsme se herně zase trochu zvedli a myslím, že můžeme myslet na vyšší příčky.

TJ Čechie Halže
(Čechie Halže): Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Bureš [-] , P. Kaprhál [-] , N. Škornička [-] (55. J. Pařízek [-] ) , A. Smetana [-] (46. J. Šetlík [-] ) - P. Jankov [-] , M. Šetlík [-] , D. Bednář [-] , P. Šnebergr [-] (80. R. Flak [-] ) - P. Kasl [-] , P. Janout [-] (75. K. Hornyicki [-] ) -

TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - J. Strouhal [-] , T. Ježdík [-] , J. Korda [-] , L. Lazorka [-] , D. Karmazin [-] , T. Vávra [-] (60. F. Bedecs [-] ) , K. Horák [-] (60. T. Kaizler [-] ) , L. Kormoš [-] , A. Čurka [-] , K. Bauer [-]

ŽK: 41. P. Kaprhál , 90. J. Šetlík - 19. T. Ježdík .
Místo: Kšice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Loukota Petr - MILOTA Radek (N), ADÁMEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.