1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže má první body, navíc ovládla penaltový rozstřel, a tak má i první výhru. Padly Trpísty


Branky


0

Čechie se z kraje sezóny zatím trápila. Nový tým si zatím ještě příliš nesedl a Halže se i přes potenciální kvalitu nedokázala zatím k žádným bodům propracovat. Je však téměř jisté, že její vzestup dříve, nebo později, musí nastat, protože tento tým by měl být rozhodně výše, než na samotném dně tabulky. To Trpísty své první dvě utkání ovládly. Nejprve vyzráli na Bor a poté také na Kšice. O první body je připravil v minulém kole až Dlouhý Újezd. Ten ale musel Sokola srazit pořádně k zemi, protože ho porazil v poměru 7:1, což určitě nemohlo zůstat bez následků. Kdo ví, zda to mělo nějaký vliv na to, že Trpísty s Halží padly, ale každopádně na tom nyní už nic nezmění. Halže má první body a konečně se odpíchla ode dna. Svítá se snad na lepší časy?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čechie byla lepší a dostala se do vedení

V první polovině byla Čechie Halže lepší. Trpíty se uzamkli ve vlastní defenzivě a snažily se především bránit, ale dělaly mnoho chyb a hned několikrát nabídly svému soupeř perfektní šanci, ale Halže se v produktivitě opět trápila a nevyužívala jich. Trefily se pouze jednou. Po faulu sudí nařídil přímý kopa a obstřelením zdi k tyči se prosadil Jan Strouhal. Zbytak šancí však poznal hořkost neúspěchu. Asi největší šanci měl Jan Strouhal, který si zaběhl za obranu, ale při samostatném úniku zvolil střelu šajtlí a trefil se kousek vedle tyčky. A tak se trefili hosté. Po sehrání přímého kopu došťouchl jeden z hostujících útočníku balón do brány, ale sudí viděl ofsajd, a tak branku neuznal. Do konce poločasu se tak už nikdo neprostadil a Halže vedla 1:0.

Gól za pět minut dvanáct

Ve druhé půli se Trpísty maličko vysunuly a hrály více útočně. Byli také o něco více nebezpeční a Halži chvílemi i přehrávaly. Dokonce opět vstřelily gól. Prakticky to byla kopie toho předchozího neuznaného. Opět rozehrály centrem do vápna přímý kop a míč do branky dorazil jeden z útočníků, ale sudí viděl opět ofsajd. Zdálo se, že ofsajdy připraví Trpísty o šanci na body. Už to vypadalo, že je konec a utkání skončí čistým vítězstvím Halže, ale to se nechtělo líbit hostujícímu kapitánovi. V poslední minutě utkání střídaící Radek Táborek našel centrem svého bratara René Táborka na penaltě, a ten ho hlavou je nasměroval do branky. Bylo vyrovnáno a muselo se pokračovat penaltami. Pro Hlaži to ale musela být velice studená sprcha.

Penalty u si však domácí ohlídali

Při penaltovém rozstřelu se už ale Trpístům moc nedařilo a po jejich dvou neúspěšných pokusech bylo rozhodnuto. Halže zvítězila v penaltách v poměru 4:2 a uhájila si alespoň druhý bod. Těžko říci, jestli Čechi teď slaví první bodový příděl, nebo smutní za ztracený bod ze závěru utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (TJ Trpísty): V první půli byli hosté lepší. Byli běhavější a aktivnější. My jsme měli trochu problémů se zachytáváním jejich útoků, a tím, že jsme chybovali v obraně jsme jim sami nahrávali do skvělých příležitostí, ale oni byli naštěstí bezzubí. Ve druhé půli se hra vyrovnala. My jsme se trochu vysunuli a byli jsme o něco lepší. Škoda, že nám to tam moc nepadalo. Díky bohu ale za ten, který padl v poslední minutě a přinesl nám alespoň bod.

TJ Čechie Halže
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): My jsme nehrály špatně, od začátku jsme vedli, ale v závěru jsme dostali utkání a bohužel jsme o bod přišly. Byl to pěkný zápas a já jsme s ním spokojen, akorát nevyužíváme šance a to je škoda, až se zlepší zakončení, budeme moci pomýšlet na daleko vyšší příčky. Rozhodně bych ale chtěl vyzdvihnout našeho brankáře, který nás dnes velmi podržel a moc nám k prvním bodům pomohl.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Kubašta [-] , J. Sláma [-] , R. Táborek [-] , M. Hyťha [-] (66. R. Táborek [-] ) - M. Schuster [-] (46. J. Daněk [-] ) , P. Braha [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] - R. Táborek [-] (74. R. Vrška [-] ) , J. Wintrle [-] -

TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - D. Kreml [-] (84. F. Bedecs [-] ) , T. Ježdík [-] , J. Strouhal [-] , J. Korda [-] , L. Lazorka [-] , D. Karmazin [-] , A. Čurka [-] , L. Kormoš [-] , J. Typovský [-] , K. Bauer [-]

ŽK: 27. J. Kubašta , 65. R. Táborek - 87. T. Ježdík .
Místo: Trpísty. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Fanfule Adam - KUBAŠTA Stanislav (N), HORÁK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.