2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moc nechybělo, aby Lázně proti Lesné ztratily body


Branky


0

Pro Lesnou to velmi dlouho vypadalo hodně nadějně, a to vlastně už před zápasem. Lázním se v poslední době nedaří udržet si svou dobrou formu a maličko se trápí, zejména poté, co padly i proti poslednímu Brodu. To Lesnou jistě ještě více motivovalo a v utkání nechala opravdu hodně sil. Jenže Lázně také zaznamenaly od minulého utkání menší výkonnostní pokrok, a tak se hrál velmi vyrovnaný zápas. Až do sedmdesáté minuty navíc Lesná držela se soupeřem krok, ale poté inkasovala a jednobrankovou ztrátu už smazat nedokázala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dlouho nic, ale Lesná se nakonec trefila první

V první půli se hrálo velmi vyrovnané utkání, ale divácky příliš atraktivní zrovna nebylo. Hrálo se spíše bez šancí a z uzavřené obrany. Oběma týmům se příliš nedařilo v kombinaci a vždy jim k přehrání soupeře něco málo chybělo. Šance byly k vidění jen ojediněla a na první gól se tedy dlouho čeklao. Nakonec se chvíli po uplynulé polovině pvní půle ale diváci dočkali. Trefili se hosté, brankáře dobře umístěnou střelou propálil Pavel Karafiát a Lesná byla ve vedení. Obraz hry se poté vůbec nezměnil, ale odpovědi z druhé strany bojiště se nakonec ještě v první půli dostalo divákům také, když se ujal pokus Jana Zábranskýho. C ose ale branek týče už k vidění nic moc nebylo, a tak se ze nerozhodného stavu odcházelo do šaten.

Už jen jedna jediná branka, ta rozhodující

Ve druhé polovině se hrál prakticky ten samý fotbal a žádného většího oživení se diváci nedočkali. Dlouho se pokračovalo navíc za stavu 1:1 a vše bylo tedy stále otevřené. Tak to ale v podstatě zůstalo i po devětašedesáté minutě, když dostal Lázně do vedení František Vacata. Lesná totiž stále ztrácela jen jednu branku a kdykoli se mohla vrátit do hry. Jenže se jí to už nepovedlo. Lázně svůj těsný náskok už ve vyrovnaném utkání udržely a alespoŇ si trochu zalepily ten šrám z minulého kola.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Lesná
TJ Lesná: Lesná se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - O. Nuhlíček [-] , J. Píha [-] , F. Vacata [-] , J. Bock [-] (46. J. Vaněk [-] ) - M. Surovčík [-] , J. Jelen [-] (67. M. Stehlík [-] ) , J. Nevařil [-] , V. Kolář [-] (46. R. Zabloudil [-] ) - J. Míšek [-] (60. A. Kolář [-] ) , J. Zábranský [-] -

TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] , J. Voron [-] - P. Karafiát [-] , R. Vavřička [-] (88. M. Goubej [-] ) - D. Tkáč [-] , M. Baran ml. [-] , V. Danko [-] - V. Šesták [-]

ŽK: 86. J. Vaněk , 90. J. Zábranský - 15. J. Voron , 32. R. Vavřička , 37. R. Danko , 90. V. Danko , 90. D. Tkáč . ČK: 32. J. Voron .
Místo: K.Lázně. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - ŠAŠEK Miroslav (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.