Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

9.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd dvakrát ztratil dvoubrankové vedení a rozhodl až při penaltách


Branky


0

Újezd si v Kšicích zopakoval začátek sezóny, když proti Třemešné pokaždé přišel o vedení vlastní nedisciplinovaností a polevením. Tohle bylo utkání, jako na houpačce. Chvíli se dařilo tomu a chvíli zase tomu týmu. Kšice totiž vedly po první půli o dvě branky a zdálo se, že proti favoritovi uspějí. Jenže ten se ve druhé půli dokázal vráti do hry a vyrovnal. Poté dokonce chvíli i vedl, ale Kšice vývoj zápasu zase rychle otočili a Újezdu už musela stačit pouze remíza, když dokázal vyrovnat. Nakonec se ale Sparta dočkala ještě druhého bodu. Přesto je to pro ni však neúspěch, protože se po této ztrátě musí o první příčku dělit se Sokolem Trpísty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice si vypracovali dvoubrankové vedení

Hrál se pohledný fotbal. Od první minuty vše nasvědčovalo tomu, že to bude velmi dobré utkání. Nedá se říci, že by byl jeden tým lepší, nebo horší. V první půli zkrátka rozhodovaly maličkosti a více štěstí měly Kšice. Do vedení je totiž už v sedmé minutě dostal odražený balón k Václavu Chudáčkovi, který jej poslal velmi tvrdě a nekompromisně k tyči. kšice vedly a Újezd se musel rychle vrátit do hry. To se mu ale nepovedlo a navíc svou ztrátu ještě prohloubil. V osmadvacáté minutě totiž Mrázek fauloval Jankova a penaltu proměnil Aleš Smetana. Na obou stranách bylo ale po celý poločas mnoho šancí a vytáhli se oba brankáři, kteří zamezili už do konce poločasu většímu počtu vstřelených branek a postarali se o skóre 2:0 pro Kšice po první půli.

Ze strany na stranu a přestřelka, která rozhodla o dělbě bodů

Ve druhé půli se také hrálo velmi vyrovnaně, ale je nutné zdůraznit, že Baník měl zpočátku minimálně opticky více ze hry, což nakonec dokázal také přetavit v kýžený obrat. Nejprve se trefil Milan Stoklasa, který obdržel přihrávku z pravé strany a dokázal rozvlnit síť. Vzápětí pak skóroval také Eduard Dravecký, který z přímého kopu nastřelil tyč, od níž se míč odrazil do brány. Bylo vyrovnáno a Sparta byla na koni. O chvíli později se navíc trefil také Martin Dvořák a Újezd vedl. Jenže na tento zásah už stačily Kšice velmi rychle odpovědět, když vyrovnal na 3:3 druhým gólem Ivan Šetlík, který ladně obešel tři protihráče a levou nohou obstřelil gólmana. A ve čtyřiasedmdesáté minutě se trefil Ivan Šetlík znuvu, když ho přesnou přihrávkou našel Jankov, a on pod šikovně zakončil pod brankářem. Rázem byl vývoj utkání oěpt otočen, ale Újezd to nevzdal a bleskurychle opět vyrovnal, když se ujala střela Pavla Pavlíka. Žádný tým už nechtěl v takové přestřelce nic riskovat, a tak oba raději uzavřely svou defenzivu a hrály velmi opatrně, což už žádný gól nepřineslo a utkání tak musely rozhodnout penalty.

Kšice zase neuspěly v penaltách

Kšicím zkrátka penalty letos nejdou a zvítězit v nich se jim nepodařil ani napotřetí. Újezd je porazil ale jen těsně. Tak kdo ví, možná to příště Kšicím i vyjde. Dnes to tak ale nebylo a druhý bod tak putuje na konto lídra soutěže. I tak je to pro Kšice ale úspěšný zápas.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Odehráli jsme velmi dobré utkání i přesto, že nám chyběli hráči základní sestavy. Klukům patří velký dík za předvedený výkon. Jen je škoda, že jsme zase prohráli na penalty, které nám letos opravdu nejdou.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Dnes jsme měli velmi špatnou první půli, ale s tou druhou už jsem spokojený. Všichni hráči si sáhli do svědomí a začalo se konečně hrát. Za dva body nakonec můžeme být rádi. Celkově z toho mám ale špatný pocit, zkrátka to mělo být lepší.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
P. Kasl [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , A. Smetana [-] , R. Flak [-] (65. K. Hornyicki [-] ) - J. Pařízek [-] , J. Šetlík [-] , P. Kasal [-] , P. Jankov [-] - I. Šetlík [-] , J. Holub [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] - T. Bizoň [-] - M. Stoklasa [-] , D. Bukva [-] , E. Dravecký [-] (86. R. Chrastina [-] ) , P. Pavlík [-] - P. Hlůžek [-] (46. J. Horváth [-] ) - V. Mergl [-] , O. Bučan ml. [-] , P. Jadlovský [-] (65. K. Strapek [-] ) , M. Dvořák [-]

ŽK: 42. R. Flak .
Místo: Kšice. Počet diváků: 47. Rozhodčí: Friedenberger Karel - ŠETLÍK Ivan (N), BUČAN Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.