Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lesná zvítězila na hřišti Kšic


Branky


0

Kšice byly na domácí půdě proti Lesné jednoznačně favoritem, ale utkání všem jasně ukázalo, že na to se fotbal nehraje. V první půli se ještě stačili domácí soupeře udržet, ale ve druhé části jí maličko došli síly a Lesná odskočila na rozdíl tří branek. V závěru poločasu pak ale sudí ještě vykartoval dva hráče Lesné a na hřišti bylo zaděláno na větší drama. Kšice už ale pouze jednou snížily a Lesná už své tři body v pohodě udržela. V tabulce se tak Lesná dotáhla na Kšice na rozdíl jednoho bodu, a oba týmy tak figurují na vrcholu druhé poloviny tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice zápas vypustily, ale v první půli se udrželo

Ze strany Kšic v utkání už od začátku jednoznačně chybělo nasazení a chuť do hry, jakoby byl celý tým po náročném týdnu natolik zmožený, že na nedělní utkání ani nepomyslel. Hosté tak byli po celou dobu jednoznačně lepší, aktivnější a bojovnější. Měli chuť, brali všechny balóny, vyhrávali souboje jeden na jednoho a Kšice v poklidu přehrávali. Gólově se to na utkání ale dlouho neprojevilo, až ve dvaatřicáté minutě, když měla Lesná celkem štěstí. Skóre otevřela střelou Miroslava Barana st., který setřílel z velké dálky a jeho střela vypadala spíše, jako centrovaný balón do vápna, ale nakonec se štěstím přesně zapadla za záda domáího gólmana. Jenomže Kšice dokázaly, díky ojedinělé akci, na inkasování velmi rychle odpovědět a opět vyrovnat, když rozvlnil síť Miroslav Volf. V závěrečných pěti minutách už se ale nikdo neprosadil a po první půli bylo tak skóre stále vyrovnané, ne hřišti to tak ale rozhodně nevypadalo.

Lesné to konečně začalo střílet a nakonec proběhlo vše hladce

Ve druhé polovině už ale Lesná soupeře nejen hravě přehrávala, ale také se konečně začala prosazovat. Už ve druhé minutě vracel jeden z útočníků míč zpět za vápno na Dominika Tkáče, který se umístěnou střelou bez potíží trefil. Kšice odpadly ještě více a hostující tým měl před sebou snanou práci. Lesná to zvládla v pohodě. Hosté drželi soupeře daleko od branky a hlídali si své vedení útočnou hrou. Ve třiasedmdesáté minutě se jí navíc podařilo vedení navýšit a to byl asi klíčový moment celého utkání, jak se později ukázalo. Opět po totožné akci, při střele zpoza vápna, se nyní trefil také Radek Vavřička. O pár minut déle si navíc Lesná zopakovala podobnou akci znovu a do branky za záda Malýho přesně zapadla další umístěná střela, tentokrát z kopěčky Václava Šestáka. Bylo rozhodnuto, během posledních deseti minut s tím už domácí nemohli nic udělat. Přesto na hřišti ještě bylo hodně k vidění. Sudí totiž nejprve poslal předčasně do šaten za druhou žlutou kartu Pavla Karafiáta a později také Dominika Tkáče. A Kšice se při výhodě dokázaly ještě jednou prosadit, když na konečných 2:4 snižoval v posleních minutách Petr Jankov. Více už se ale nestalo a Lesná si zaslouženě odváží tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Odehráli jsme nejhorší zápas sezóny. Z výkonu hráčů jsem hodně zklamaný. Celý zápas byl v našem podání odchozený. Všechny balóny měl soupeř a my jsme ani nezabojovali. Měl jsem pocit, že kluci přes týden zapomněli hrát fotbal, nebo že snad zapomněli, že jsou na hřišti. Přitom soupeř byl k poražení, ale naším výkonem jsme si nezasloužili nic, než prohru.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík (TJ Lesná): Já si myslím, že jsme měli celý zápas územní převahu a dokázali jsme jí zužitkovat. V první půli jsme měli několik náznaků šancí, ale nedokázali jsme jich využívat, a když jednou ano, tak soupeř po naší chybě vyrovnal. Jenže ve druhé půli jsme se rychle trefili a poté už nám to tam začalo padat a došli jsme si pro výhru. Chtěl bych ale ještě na závěr trochu negativně reagovat na výkon pana rozhodčího. Já se většinou komentářům k sudím vyhýbám, ale zde si to nemůžu odpustit. Ačkoli jsme zvítězili, myslím, že sudímu se zápas hodně nepovedl a několikrát hodně pochybil. V závěru nám navíc ještě za stavu 1:4 vyloučil nesmyslně dva hráče, a tím nás jasně poškodil. Jsme ale rád, že už jsme vedení udrželi a nenechali jsme se jím ovlivnit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - P. Kasal [-] , A. Smetana [-] , V. Chudáček [-] , M. Bureš [-] - P. Jankov [-] , P. Kaprhál [-] , P. Šnebergr [-] - J. Pařízek [-] , P. Kasl [-] - M. Volf [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - J. Voron [-] , R. Prexl [-] , V. Danko [-] - M. Baran st. [-] (82. M. Goubej [-] ) , P. Karafiát [-] , V. Šesták [-] , R. Vavřička [-] - D. Tkáč [-] , M. Baran ml. [-] , V. Danko [-] (79. P. Szerencés [-] )

ŽK: 80. A. Smetana - 30. R. Prexl , 63. P. Karafiát , 68. D. Tkáč . ČK: 85. P. Karafiát , 90. D. Tkáč .
Místo: Kšice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Volák Vítězslav - JANOUT Petr (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.