2:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 10:30

13.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně vezou ze Kšic poslední body podzimu


Branky


40. P. Janout , 57. P. Janout - 15. V. Chudáček (vl.) , 32. M. Surovčík , 74. A. Kolář
0

Poslední utkání podzimu pro rezervy Kšic a Konstantinových Lázní muselo začít o něco dříve, protože v klasickém odpoledním čase je na stejný den naplánováno na kšickém hřišti také utkání, ve kterém se v takové menší odvetě střetnou také A-mužstva těchto dvou celků. I proto oba týmy hrající třetí třídu nemohli klasicky příliš posilovat o hráče svých A-týmů a tak diváci mohli sledovat krásný boj mezi svými neposílenými B-týmy, v němž šly výhody obou mužstev stranou. Vše tak bylo otevřené a diváci mohli sledovat zajímavé a napínavé utkání. Kšice sice začaly hloupě vlastní brankou a po půlhodnině hry ztrácely už dvě branky, ale zásahem do kabin utkání před druhou půlí zase zdramatizovaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kšice začaly vlastní brankou, ale rozhodnuto v první půli ještě určitě nebylo

Oba týmy začaly utkání trochu opatrněji. Lázně držely balón, ale zbytečně se nikam netlačily. Kšice zase vyčkávaly na chyby soupeře a čekaly na brejky, ale Lázně hrály opatrně, a tak se domácí žádných moc nedočkávaly. Bylo tedy jasné, že dnes moc branek padat nebude a každá bude hodně důležitá. Na tu první se ale dlouho čekat nemuselo. Už v patnácté minutě si totiž míč srazil do vlastní brány obránce Václav Chudáček a Lázně vedly bez větší námahy 1:0. Toto vedení si dlouho držely a nakonec se jim podařilo protlačit balón do sítě ještě při jednom z jejich zdlouhavých dobývání branky, kterým většinou chyběl důraz a větší aktivita, když přesně zakončoval Martin Surovčík. Vedení 2:0 bylo už opravdu velmi slibné a pokud by jej Lázně udržely až do poločasu, bylo by téměř rozhodnuto. Kšice ale dokázaly utkání v závěru první půle ještě trochu zdramatizovat, když dokázal při protiútoku na 1:2 snížit Petr Janout. Před druhou půlí tak díky němu bylo vše stále víceméně otevřené a diváci mohli očekávat zajímavý a napínavý druhý poločas.

Domácí dokázali vyrovnat, ale rozhodl až Kolář

Domácí naskočili do druhé půle trochu snaživeji a už po nějakých deseti minutách se zaslouženě dočkali vyrovnání, když se podruhé přesně trefil Petr Janout. Poté ale utkání zapadlo do starých kolejí. Opět se hrálo vyrovnaně a především opatrně, stejně, jako v první půli. A branku z toho opět dokázaly vytěžit Lázně, když jim ve čtyřiasedmdesáté minutě vrátil vedení definitivně zpět Adam Kolář. Kšice se snažily, ale Lázně disciplinovaně a zodpovědně bránily a nic moc už jim nedovolily. Drama to přesto bylo až do samotného konce, ale o poslední letošní tři body už prostě Lázně nikdo nepřipravil. Nakoenec tedy Chudáčkův vlastní záash rozhodl, oba týmy pálili přesně dvakrát, ale jen jeden se trefil také do valstní sítě, což jej připravilo o body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Nebylo to rozhodně jedno z našich povedenějších utkání. Byl to poslední zápas a myslím, že kluci už to měli trochu v hlavách. Kdybych to rozdělil na dva poločasy, tak ten první v našem podání nebyl dobrý, ten druhý už byl lepší, trochu jsme se v něm zlepšili a byli jsme aktivnější. Ke třem bodům to ale nestačilo. Lázně byly celý zápas lepší a tři body si zasloužily více.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
P. Brzobohatý [-] - M. Bureš [-] , V. Chudáček [-] , A. Smetana [-] , N. Škornička [-] , P. Jankov [-] - P. Šnebergr [-] (74. K. Friedenberger [-] ) , P. Kaprhál [-] , P. Kasal [-] - J. Pařízek [-] (68. J. Holub [-] ) , P. Janout [-] -

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - J. Píha [-] - A. Kolář [-] , R. Zabloudil [-] (58. M. Stehlík [-] ) , J. Jelen [-] , M. Surovčík [-] - J. Míšek [-] , J. Zábranský [-] - O. Nuhlíček [-] , D. Brunner [-] , K. Seknička st. [-]

ŽK: 51. P. Jankov , 76. P. Janout , 88. P. Kasal .
Místo: Kšice. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Volák Vítězslav - MILOTA Radek (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.