1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd padl podruhé, přemožitele našel i v Jiskře Třemešné


Branky


0

Toto byl velmi zajímavý zápas, možná vůbec nejzajímavější celé středeční předehrávky. Jiskře Třemešné se na začátku sezóny vlemi dařilo a chvílemi působila i na nejvyšší příčce, jenže poté začala její výkonnost zase opadat a Jiskra tabulkou velmi rychle klesala. Zpět do první pětice ji ale vrátil tento týden. O víkendu totiž Jiskra nejprve zaskočila favorita ze Stříbra, kterého porazila o jednu branku, a to samé se ji podařilo také proti Újezdu právě ve středu. Újezdu se naopak dařilo už od začátku skvěle a měl stabilní výkonnost a výsledky, byl na první příčce a zdálo se, že ho z ní jen tak nikdo nedostane. Jenomže Újezd teď dvakrát padl a nyní už mu patří až bronzová pozice se ztrátou dvou bodů na druhou a šesti na první.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Taktická hra nepřinesla v první půli jedinou branku

 Oba týmy se už z letošního ročníku před utkáním znaly, což bylo možná trochu na škodu. Újezd totiž věděl, že není v nejlepší sestavě a Jiskra dokáže navíc velmi zlobit, takže se rozhodl hru příliš neotvírat a hrát hodně opatrně, ale ani Jiksra se proti ofenzivně velmi kvalitnímu týmu nechtěla nijak extrémně pouštět do útoku, a tak se hrálo velmi nezáživné utkání, které pohltila taktika. Diváci neviděli prakticky žádné větší šance a jen zřídka nějaké menší Hrál ose opravdu spíše ve středu hřiště a čekalo se jen na to, zda se jednou někdo trefí, či nikoli. To se v první půli ale nestalo a nikdo se tomu asi nemohl divit. Před druhou půlí bylo tak stále vše otevřené a to nevěstilo nic dobrého.

Rychlý zásah rozhodl

Ve druhé půli se ale ne branku ku podivu všem moc dlouho nečekalo. Hned zkraje poločasu se do útoku natalčila Jiksra a ihned jí to tam spadlo. Síť rozvlnil poprvé v utkání Radek Černý a pro Jiskru to bylo velmi důležité vedení. Po celý zbytek poločasu totiž byla schopna udržet soupeře na uzdě a nedovolit mu žádnou větší šanci, a i když se Újezd hodně snažil, na vyrovnání už nedosáhl. Tři body tak po dobrém úvodu druhé půle získala po takticky perfektně zvládnutém utkání Jiskra.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: V týmu Jiskry Třemešné momentálně nemáme nikoho, kdo by spolupracoval s naším webem. Pokud byste tedy někdo z tohoto oddílu měl zájem podílet se několika svými slovy po každém utkání na tvorbě těchto internetových stránek, ozvěte se prosím na můj e-mail: daniel.kot@fotbalunas.cz.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Sparta Dlouhý Újezd: Dlouhý Újezd se k utkání zatím ještě nestačil vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - K. Ebenhöh [-] , L. Kubena [-] , V. Novotný [-] - R. Turek [-] - J. Marcínek [-] , M. Burian [-] - R. Černý [-] , V. Fatura [-] , M. Šmehyl [-] , T. Duraj [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
P. Hlůžek [-] - T. Bizoň [-] , P. Jadlovský [-] , J. Švábek [-] , V. Mergl [-] - P. Pavlík [-] , E. Dravecký [-] , M. Stoklasa [-] , M. Vrba [-] - J. Horváth [-] , R. Chrastina [-]

Místo: Třemešné. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Rut Jaroslav - TOMAN Jaroslav (N), ALTMAN Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.