Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

14.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lázně vezou z Halže dva body


Branky


0

Utkání o pozici mezi Lázněmi a Halží bylo velmi vyrovnané, hosté sice třikrát vedli, ale své vedení si nikdy dlouho neudrželi a nakonec nedokázali během devadesáti minut rozhodnout, a tak přišel na řadu penaltový rozstřel. V tom nakonec poměrně hladce hostující Sokol svou výhru dotáhl konečně do konce, ale přesto je to pro něj minimálně bodová ztráta. Halže tak po výhře v Újezdu na vlastní půdě padla, ale proti Lázním je bod pro většinu týmů úspěchem, a tak nemusí Čechie zase tolik smutnit. V tabulce má třetí místo stále na dosah.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lázně měly jasnou převahu, ale nedokázaly výrazněji odskočit

Prvních dvacet minut měly Lázně jasnou drtivou převahu. Vytvářeli si obrovské množství šancí a byly jednoznačně lepším týmem, který utvářel tempo hry a nad utkáním držel taktovku. Jenmože se nedokázaly výrazněji prosazovat a soupeři odskočit, což byl velký problém. Když se totiž po brance Martina Surovčíka v devatenácté minutě dostaly do vedení, dokázali už domácí zareagovat, hru vyrovnat a po rychlé přímočaré kombinaci asi o dvě minuty později vyrovnával na 1:1 Jan Strouhal. Také Lázně dokázayĺy na inkasování rychle zareagovat a blyskurychle se dostaly, díky ráně Josefa Nevařila, zpět do vedení. Na to už se Hlaži dlouho odpovědět nedařilo, ačkoli šancí měla mnoho, stajně, jako Lázně. Hrál ose totiž vyrovnané a otevřené utkání a hra se přelévala z jedné strany na druhou. Už to vypadalo, že Lázně důležité vedení do konce poločasu udrží a budou mít dobře nakročeno ke třem bodům, ale Čechii vrátila do hry ve třiačtyřicáté minutě penalta, kterou proměnil René Mrenka a bylo opět vyrovnáno.

Atraktivní utkání po devadesáti minutách vítěze nenašlo

I nadále se hrálo velmi atraktivní utkání, ve kterém diváci mohli sledovat mnoho pohledných a chytrách kombinací a akcí, hodně střel a šancí a občas také koření s příchutí gólu. Například v šedesáté minutě, když dokázal dostat Lázně do vedení potřetí Jan Zábranský. Jenže také na tento zásah dokázala Halže bleskurychle odpovědět a do hry ji opět vrátil René Mrenka. Čím více se poté blížil konec, tím opatrněji se hrálo, nikdo nechtěl udělat chybu a příliš otevřít obranu, a tak už se k odvážnému útoku nikdo moc nepřiklíněl. Po devadesáti minutách jsme tak vítěze nenašli a vyrovnané utkání musely rozhodnout až závěrečné penalty.

Čechie pohořela

Čechie se při penaltách dokázala trefit jen jednou a zbytek svých šnací spálila. Lázně na tom byly o poznání lépe a dobrými zásahy si nakonec druhý bod už zaslouženě ohlídaly. V tabulce tak Čechii ještě o bod odskakují a jsou na čtvrtém místě.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Halže
Sokol Konstantinovy Lázně: Konstantinovy Lázně se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Lukáš Kormoš (Čechie Halže): Nám chybělo celkem dost lidí, takže jsme museli doplnit sestavu o hráče z rezervního týmu. Takže i naším výkonem a kvalitou utkání to logicky bylo rozhodně o dost horší, než v tom Dlouhém Újezdu. Konstantinovy Lázně byly celkem nabuzené a dlouho nás také přehrávaly, my jsme to poté nějakým způsobem zkoordinovali, trochu jsme to zpřeházeli a dostali jsme se do hry a od té doby už s nimi šlo hrát. Přesto si myslím, že byli celkem dost posílené o A-tým. Pro diváky to musel být určitě pěkný zápas, hrálo se z jedné strany na druhou a šance měly oba týmy.



Sestavy


TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - M. Matoušek [-] , J. Strouhal [-] , J. Heinzl [-] , L. Lazorka [-] , R. Mrenka [-] (63. F. Bedecs [-] ) , D. Karmazin [-] , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , D. Kreml [-] , A. Dokoupil [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
M. Šašek [-] - J. Bock [-] , J. Píha [-] , K. Praizler [-] , V. Zwettler [-] - M. Surovčík [-] , J. Jelen [-] , J. Nevařil [-] , O. Nuhlíček [-] - J. Zábranský [-] , J. Míšek [-] (57. A. Kolář [-] ) -

ŽK: 48. D. Karmazin - 60. A. Kolář , 83. M. Surovčík .
Místo: Halže. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Uhlíř Jan - BAUER Karel (N), HROBAŘÍK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.