1:2
(1:2)
11. Z. Žihla
41. J. Sláma (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:30

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hředle se v Lišanech bály o výsledek, k překvapení chybělo málo


Branky


44. D. Roušavý - 11. Z. Žihla , 41. J. Sláma (p.)
17

Lišany nezažívají povedený start v soutěži. Po čtyřech kolech se nacházely na samém spodku tabulky, navíc bez vstřelené branky. Toto mohly změnit v kole následujícím, ve kterém se postavily hředelským hráčům, jenž zajížděli do Lišan v roli favorita. Paradoxně právě v tomto utkání zlomili domácí střelecké prokletí, ba co více, málem lídra soutěže obrali o body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Galerie od Šárky Krejčové.



Ohlasy k zápasu


SK Lišany
Zdeněk Řepka, brankář: Pro nás je teď každý zápas důležitý, abychom nějaký bod udělali a navíc když přijel vedoucí tým okresního přeboru. První poločas byl v režii hostí, kteří si vytvořili velké množství šancí, ale proměnili pouze jednu po naší špatné domluvě. Penalta na 0:2 dle mého byla diskutabilní, ale každý děláme chyby. Naštěstí jsme do poločasu snížili po hezké akci a konečně vstřelili první soutěžní branku. Druhý poločas byl vyrovnaný, ale více jsme byli ve hře my. Měli jsme tam dobré věci na vstřelení branky, bohužel chyběla přesná muška. Asi největší šance přišla v poslední minutě, bohužel natřikrát jsme míč do branky nedostali. Stínem zápasu pro nás je zranění dalších dvou hráčů, ale nejhorší, že Mutina (pozn. red. Václav Mutinský) skončil na pozorování v nemocnici s otřesem mozku. Celý tým mu přeje, aby byl co nejdříve v pořádku.

FK Hředle
Jan Sklenář, trenér: Spokojenost vládne se třemi body. S ostatním až tak spokojen nejsem. Vlastní střeleckou nemohoucností jsme si zadělali na problémy. V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepším týmem, ale chyběl nám větší důraz a klid v koncovce. Druhý poločas byl jen boj, kdy jsme začali zaostávat v osobních soubojích a přestali tak určovat tempo hry. I když jsme soupeře takřka k ničemu nepustili, stála v nastavení při nás po obrovském závaru hromada štěstí.



Sestavy


SK Lišany
Z. Řepka [-] - J. Haifler [-] , T. Kováčik [-] , J. Hildebrand [-] , V. Hamouz [-] , V. Mutinský [-] (21. D. Roušavý [-] ) , P. Kindl [-] , M. Medřický [-] , J. Paseka [-] , T. Hrbek [-] , J. Feher [-] (46. D. Beneš [-] )

FK Hředle
V. Malinovský [-] - D. Rais [-] , D. Bechner [-] (90. D. Minařík [-] ) , B. Amauwah [-] , V. Hladký [-] , A. Vitner [-] , M. Vodrážka [-] (63. T. Vitner [-] ) , J. Sláma [-] , T. Čuda [-] (81. M. Čuda [-] ) , Z. Žihla [-] , M. Somol [-]

ŽK: 62. M. Medřický - 45. D. Bechner .
Hráči zápasu: Z. Řepka , T. Hrbek , J. Haifler - T. Čuda , Z. Žihla .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: SVOBODA David - KINKAL Martin (N), MINAŘÍK Hanuš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů