Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 13:30

26.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže si zajistila parádní druhou půlí postup


0

Po první půli to v Plané vypadalo na drama, jaké jsem předpovídal ve svém tipu a zápas měl skutečně podobný spád, jaký jsem v něm také popisoval, akorát s úplně jiným konecem. Čechie měla totiž ve skutečnosti daleko přesnější koncovku, než jsme předpokládal a Planá v závěru ztrácela ještě více, než se dalo čekat. A tak se stalo to, že i když byl poločasový stav 2:2, obhájila si Čehie nakonec postup výhrou 7:2. Je rozhodnuto, nezbývá nám, než zaslat do Halže velké gratulace a v přpadě přijetí možnosti postupu jí pořát mnoho štěstí ve vyšší souěži. To pro Planou sezóna úspěšně nekončí, momentálně je rezerva mistra vyšší soutěže na deváté příčce a během dne může ještě klesnout o pozici níže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá byla v první půli vyrovnaným soupeřem, chvíli i vedla

Oba týmy věděly, že jde o poslední zápas sezóny a jde tedy o hodně, o finálí dojem ze sezóny. Halži šlo ale ještě o víc, o postup. A proto oba týmy začaly zápas velmi aktivně a nenechávali nic náhodě. I proto se dočkaly diváci prvních branek velmi rychle. Nejdřív se po šesti minutách trefil Milan Trefilík, ale Planá dokázala velmi rychel odpovědět zásahem Lukáše Švejdy, a tak bylo po chvíli zase vyrovnáno. Po zběsilém úvodu se však následně týmy trochu uklidnili a začali hrát opatrněji, nepodařilo se rozhodnout hned zkraje, a tak se museli hráči stále pokračovat velmi koncentrovaně. ve dvaadvacáté minutě se ale trefil Radek Švarcbek a s ambiciózní Halží to nevypadalo nejlépe. I ona ale následně ukázala, že umí reagovat velmi rychle a po chvíli se podařilo vyrovnat René Mrenkovi, už definitivně nejlepšímu střelci soutěže. Oba týmy si ukázaly, že se jeden druhého nebojí, a že umí dávat góly, a tak nechtěl ani jeden udělat chybu. Půle se dohrávala opatrněji a žádná branka v ní už nepadla.

Plané došly síly, Halže hladce rozhodla

Po nerózní první půli však přišla pro Čechi ve druhé půli úleva. Starším hráčům Plané došly síly a Halže svou převahu dokázala přetavit v rozhodující branky. Od šesačtyřicáté minuty byl na hřišti pouze jeden tým a jeho převaha byla stále výraznější. První trefa Halže přišla až ve třiašedesáté minutě, v níž vstřelil vítěznou branku Milan Trefilík. Ve třiasedmdesáté minutě dodal hostům klid na kopačky René Mrenka a bylo rozhodnuto, pokud Halže neudělá tragické chyby, o postupu je rozhodnuto. A bylo. To si Čechie v poslední desetiminutovce ještě pojistila zásahem Lukáše Kormoše, zkompletováním hattricku Milana Trefilíka a v posledních minutách ještě čtvrtým zásehem kanonýra Milana Trefilíka. Halže tak nakoenc zdánlivě snadno zvítězila, ale všichni vědí, ža až taková pohoda to zejména zpočátu nebyla. Přesto gratulujeme k postupu.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
FK Palná: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Čechie Halže
Kryštof Horák: První půle byla v našem podání tragédií. Přizpůsobili jsme se hře domácích a horko těžko jsme uhráli poločasovou remízu. Do druhé půle jsme trochu promíchali sestavu a hned to bylo na naší hře znát. Celou půli jsme kompletně ovládli a zaslouženě jsme vyhráli. Všem hráčům bych chtěl poděkovat za odehranou sezónu a teď už se můžeme jen radovat z druhého místa.



Sestavy


FK Planá B
J. Butala [-] - P. Hlinčík [-] (38. J. Bucsuházy [-] ) , P. Miklas [-] , Z. Häusler [-] - V. Kapolka [-] , L. Švejda [-] , P. Mikota [-] , M. Kuchař [-] - R. Švarcbek [-] - J. Skalák [-] , M. Slavík [-]

TJ Čechie Halže
J. Pýcha [-] - J. Heinzl [-] , L. Kormoš [-] , T. Vávra [-] (76. T. Kaizler [-] ) , M. Soukup [-] (46. J. Strouhal [-] ) , K. Horák [-] , L. Kormoš [-] , F. Bedecs [-] (46. D. Karmazin [-] ) , T. Ježdík [-] (81. A. Dokoupil [-] ) , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-]

ŽK: 17. P. Mikota - 74. M. Trefilík .
Místo: Planá. Počet diváků: 36. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - MELOUNEK Václav (N), BOŽEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.