1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí doplatili na neproměňování šancí


Branky


0

Na půdě Částkova se nám ve druhém kole představili hráči Chodova, kteří se štěstím dokázali získat tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě chyby domácích, dva góly hostů

Do zápasu vstoupili lépe hráčí Částkova, byli aktivnější, nebezpečnější. Paradoxně to ale byli oni, kdo první inkasoval. V 16. minutě využil chybu v rozehrávce Lukáš Auervek a poslal svůj tým do vedení. To domácí trochu zaskočilo a znejistěli. Hned o pět minut později udělali další chybu v rozehrávce, tentokrát je potrestal Jan Pfeifer - 0:2. Zaskočení částkovští se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ovšem v první půli jim vyloženě nebylo přáno. Šancí si vypracovali dost, ale vždy selhali v zakončení. Do kabin šli tedy s dvoubrankovým mankem.

Tlak domácího týmu přinesl pouze snížení

Ve druhém poločase bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Částkov zatlačil svého soupeře, na svou polovinu ho do konce zápasu pouštěl pouze výjimečně. Svou převahu dokázali přetavit v gól již v 52. minutě, kdy si přetažený centr na zadní tyči našel kanonýr Boček a rozvlnil síť za zády hostující gólmana Staviarského. Částkovští bušili do svého soupeře, ale opět nebyli schopni využít své šance. Nutno podotknout, že u hostujícího týmu stáli všichni svatí. Chodovští dokázali nejtěsnější vedení udržet až do konce a získali cenné tři body. Domácí budou chtít na tento zápas co nejrychleji zapomenout a do příštího kola musí vypilovat proměňování šancí.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: V zápase jsme si vytvořili spoustu šancí, bohužel jsme je nedokázali přetavit v góly. Soupeři jsme dvakrát nahráli a oni to potrestali. Doplácíme hlavně na neproměňování šancí.




Sestavy


TJ Hraničář Částkov
D. Valenta [-] - P. Flíček [-] , P. Hobza [-] (40. V. Svoboda [-] ) , M. Krýsl [-] , J. Říha [-] - R. Mrenka [-] , P. Jakubec [-] (46. O. Pták [-] ) , L. Pernglan [-] , J. Mihál [-] , L. Bydžovský [-] - J. Boček [-] -

TJ Tatran Chodov
M. Staviarský [-] - L. Holar [-] , J. Pfeifer [-] , L. Auervek [-] , P. Holar [-] , M. Lorenz [-] , M. Holar [-] , J. Chmelík [-] , M. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , P. Smazal [-]

ŽK: 63. J. Boček , 79. O. Pták - 43. K. Kuboušek , 81. J. Pfeifer .
Hráči zápasu: J. Pfeifer .
Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - NESVADBA Karel, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.