0:5
(0:3)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

0:5
(0:3)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

03.10.2015 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Sušice nadělovala v Plzni


Branky


16. J. Buček (vl.) , 28. M. Vrhel , 40. J. Králík , 56. P. Matějka , 66. J. Szedmák
0

Sušice v minulém kole prolomila smolnou sérii remíz a dnes své divizní zkušenosti zúročila na půdě plzeňské Lopatárny, kde nasázela Rapidu bůra.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodnutí v první půli

Rapid si první akci vypracoval v 10. minutě, kdy si mladík Kalaš naběhl pro přihrávku na velké vápno, obešel dva hráče soupeře, ale z malého vápna trefil pouze gólmana Gilla. V 16. minutě se prosadili rapidští, ke své smůle ale do špatné branky. Na roh si na zadní tyči naskočil Petr Matějka a vracel míč hlavou na malé vápno, kde se do míče hlavou položil Jan Buček a nešťastně poslal míč do branky a soupeře do vedení. A ve 28. minutě to bylo již o dvě branky. Miroslav Vrhel protančil obranou tak, jak je mu to vlastní, přihrál Radkovi Kočímu, který mu míč vrátil na malé vápno, okdud již sušický talent poslal míč do branky Petra Bekeho podruhé. Pět minut se sušičtí borci prosadili potřetí a bylo prakticky rozhodnuto, Jakub Szedmák našel centrem z levého křídlo ve výborném náběhu Jaromíra Králíka, který míč volejem uklidil k zadní tyči rapidské svatyně a stanovil skóre prvního poločasu na 0:3.

Dokonání zkázy

Góly padaly i v poločase druhém, ale znovu jen na jedné straně, jelikož Rapid pokračoval ve své rozehrané partii a Sušice se dostávala do gólových šancí. Tu první proměnil deset minut po začátku poločasu Petr Matějka, jehož střela z velkého vápna nachytala gólmana Bekeho v nedbalkách a s trochou štěstí si našla cestu do sítě. S vidinou pátého gólu se hosté hnali stále dopředu a zapomínali na defenzivní povinnosti. Do šance se tak dostali i domácí, ovšem střela Zajíčka si cestu do branky nenašla. A tak se hosté opravdu páté branky dočkali. Zpětnou přihrávku na velké vápno si našel Jakub Szedmák a obstřelil gólmana Bekeho. Sušice tak svého dnešního soka jasně přehrála a po zasluze bere 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Radek Černický, trenér domácích: "Dnes se nám nedařilo, narazili jsme na silného soupeře a rozdíl v sestavě byl markantní. Navíc jsme znovu měli v sestavě sedm hráčů pod dvacet let, kluci se snažili, prvních 20 minut bylo dobrých, ale potom nás začal soupeř přehrávat."

TJ Sušice
Jan Staněk, trenér hostů: "Dneska jsme předvedli zodpovědný výkon, udrželi jsme poprvé čisté konto vzadu, takže jsem určitě rád. Soupeř měl také své šance a výsledek je pro něj možná moc krutý."

Sestavy


SK Rapid Plzeň
P. Beke [-] - L. Pavlíček [-] (63. T. Davídek [-] ) , J. Kalaš [-] , J. Popelka [-] , M. Trojanec [-] , J. Harmady [-] , R. Klekner [-] (58. D. Tarhaj [-] ) , P. Nový [-] , J. Buček [-] , T. Zajíček [-] , J. Šindelář [-] (70. P. Filipčík [-] )

TJ Sušice
K. Gill [-] - P. Matějka [-] , M. Kalný [-] , T. Fuchs [-] - J. Szedmák [-] , F. Hrach [-] (74. P. Hubáček [-] ) , J. Skála [-] (35. J. Melka [-] ) , J. Králík [-] (75. L. Hájek [-] ) , J. Kysilka [-] - M. Vrhel [-] (69. O. Skrbek [-] ) , R. Kočí [-]

ŽK: 52. J. Šindelář .
Hráči zápasu: J. Szedmák .
Místo: Plzeň - Lopatárna. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŠIMEK František, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.