1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice poprvé doma vyhrály


Branky


0

Sousedovice v této sezóně doma ještě nevyhrály a na předchozí vítězné tažení ve Stachách by rády navázaly prvním vítězstvím na domácím trávníku. Vlachovo Březí přijelo na půdu WESTRY posíleno o výhru nad Štěkní, odhodláno urvat nějaké body i nyní. Po svižném prvním poločasu, který skočil bez branek, se hra začala kouskovat. Bezbrankový stav vydržel čtvrt hodiny druhé půle, kdy se trefil domácí Vladimír Křížek a zaznamenal tak již svou třetí trefu ve čtyřech zápasech. Sousedovice svůj náskok uhájili až do konce a mohly tak oslavit první domácí vítězství.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stínem poločasu bylo zranění

Hráči domácí Westry už chtěli konečně zvítězit také před svými ochozy a úvod potažmo celý zápas tomu také nasvědčoval: domácí si vesměs udržovali mírnou převahu po oba poločasy. Hosté z Vlachova Březí byli nebezpečnější zejména při zahrávání standardních situací. První vážnější událostí na hřišti byla 25. minuta, kdy se zranil domácí Vojtěch Kacetl. Vystřídal jej Jiří Máška a na post stopera se následně přesunul Lukáš Duba. Nejlepší hráč zápasu, domácí Vladimír Křížek, dal o sobě vědět hned v prvním poločase: ve 38. minutě si vypracoval obrovskou šanci, ale těsně minul. Stejná situace se opakovala o chvíli později, kdy opět minul jen těsně tyč soupeřovy branky. První půle, ak skončila bez branek a domácí měli po úvodní pětačtyřicetiminutovce více ze hry. 

 

Nejlepší hráč domácích rozhodl zápas

Jak už bylo napsáno, nejlepší hráč zápasu měl na kontě již dvě neproměněné šance z prvního poločasu. Vstřelené branky se Vladimír Křížek dočkal až v 59. minutě zápasu, kdy mu za obranu hostí poslal výstavní přihrávku Jakub Kovář a tentokrát se kanonýr již nemýlil: 1-0. Byla to jeho druhá branka ve dvou zápasech v řadě a třetí branka ve čtyřech utkáních. Do konce zápasu sice zbývala ještě dobrá půlhodina, ovšem Sousedovice si svůj jednobrankový náskok již uhlídali a před koncem mohli přidat ještě jednu branku, to už však vyšli střelecky naprázdno. Nicméně, domácí Westra Sousedovice mohla po vítězství 1:0 slavit první vítězství na domácím hřišti v této sezóně a bude se nyní připravovat na náročný zápas v Kestřanech. Hosté z Vlachova Březí to ovšem papírově budou mít mnohem náročnější, protože doma přivítají suveréna podzimní části, Slavoj Volyně.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
(převzato z webu FC Westra Sousedovice): "Utkání se hrálo za mírné převahy domácích. Hosté hrozili většinou ze standartních situací. Ve 25. minutě musel být vystřídán zraněný Kacetl a na stopera se zatáhl Lukáš Duba, který tam zahrál velmi dobře. V prvním poločase měl Vladimír Křížek dvě šance, ale vždy těsně minul branku hostí. V 59. minutě po krásné přihrávce za obranu od Jakuba Kováře už Vladimír Křížek nezaváhal a chytře prostřelil brankáře hostí. Ve zbývajícím čase si domácí výsledek už pohlídali a mohli i pojistit další brankou."




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Masák [-] , L. Duba [-] , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] - M. Kokrda [-] (78. D. Trégl [-] ) , V. Kacetl [-] (25. J. Máška [-] ) , M. Glazunov [-] , J. Kovář [-] - V. Křížek [-] , F. Duba [-]

FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - V. Toman [-] , A. Dejmek [-] , R. Kalčík [-] , P. Polanský [-] - O. Pečený [-] (86. R. Oláh [-] ) , J. Hubáček [-] , R. Lauda [-] , L. Martínek [-] - Š. Kužvart [-] , A. Kravčenko [-] (88. V. Holík ml. [-] )

ŽK: 30. J. Kovář , 58. V. Behenský - 78. V. Toman , 84. Š. Kužvart , 89. P. Polanský .
Hráči zápasu: V. Křížek .
Místo: Sousedovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Syrovátka Jan - Škuthan Jaroslav, Sokol Stefan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.