Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně sehrála s Volyní vyrovnanou partii


Branky


0

Do Čkyně přijel favorit podzimní části, který se ovšem poslední dobou potýká s nevyrovnanými výkony. I tak se volyňským podařilo na úvodní gól Čkyně nejen odpovědět, ale ve druhém poločase dokonce strhnout vedení na svou stranu. Domácí pak zachraňovali bod v poslední čtvrtině utkání. V závěru došlo ke vzájemné srážce dvou protihráčů, kteří zápas nedohráli. SK Čkyně tak nakonec remizoval s SK Slavoj Volyně 2:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na úvodní gól domácích našli hosté rychlou odpověď

Domácí SK Čkyně přivítal na svém hřišti celek SK Slavoj Volyně, který se v minulém kole vrátil do své střelecké pohody vysokým vítězstvím nad Strunkovicemi. Musel se ovšem obejít bez dlouhodobě vyloučeného Tomáše Škopka, který dostal desetizápasový distanc. Čkyňští se vraceli na domácí trávník rovněž po vítězném tažení v Sousedovicích. Papírově na tom sice byli lépe hosté, byli to však domácí, kteří se v zápase ujali vedení. V 15. minutě postupoval Imrich Pinke sám na branku, stínující stoper hostí chyboval a nabídl domácímu záložníkovi první šanci zápasu, kterou tento využil ke vstřelení úvodního gólu, ani zkušený Tomáš Mráz v brance hostí neměl šanci: 1-0. Že nepříznivý stav hosty jen tak nerozhodí, o tom jsme se mohli přesvědčit již ve 21. minutě, kdy Josef Havlíček střílel z rohu velkého vápna a mířil přesně, byla to dobře trefená rána k tyči: 1-1. Domácí hráči přidali a srovnali převahu hostí z Volyně. Čkyňský Michal Gerold hrál dnes velký zápas a předzvěstí budoucího úspěchu byla jeho tyč, od níž odražený míč hlavičkoval hostující stoper snad až z brankové čáry.

 

Domácí nakonec vyválčili bod

Ve druhém poločase pokračovali domácí ve svém útoku na volyňskou branku. Lukáš Toman běžel snad 20 metrů zcela sám na branku Tomáše Mráze, Michal Kuneš následně trefil hlavičkou jen břevno, přičemž hosté jen trpělivě čekali na svou příležitost. Ta se jim naskytla v 68. minutě, kdy se zčistajasna utrhl do brejku nejlepší střelec naší ligy Jiří Němeček starší a poslal Volyni do vedení: 1-2. Nyní se karta obrátila a domácí museli pokračovat v obléhání volyňské svatyně, pokud chtěli s průběhem zápasu během zbývajících dvaceti minut ještě něco udělat. Jejich vzrůstající tlak byl nakonec korunován úspěšnou akcí, kdy střídající Lukáš Provod odcentroval a Michal Gerold krásnou rybičkou vyrovnal: 2-2. V 81. minutě došlo k nešťastné srážce mezi dvěma soupeři, kterou hostující Josef Havlíček odnesl zraněním hlavy a domácího Pavla Martana odvezla s tržnou ranou dokonce sanitka. Oba hráči zápas nedohráli, za domácí musel střídat Zbyněk Stejskal a za hosty Marek Kopáček. Jinak se již skóre do konce zápasu nezměnilo a tak SK Čkyně remízoval s SK Slavoj Volyně 2:2. Domácí zajíždějí v příštím kole do Stach a hosté z Volyně přivítají na svém hřišti rezervu z Vodňan.



Ohlasy k zápasu


SK Čkyně
Patrik Krull: "Z tohoto utkání je to pro nás spíše ztráta dvou bodů. Škoda neproměněných šancí. Jinak to bylo kvalitní utkání, na I.B nadstandardní. Černou kaňkou je jen zranění hostujícího Josefa Havlíčka a našeho Pavla Martana, které odvezla sanitka s tržnou ránou na obočí. Oběma přeji brzké uzdravení."

SK Slavoj Volyně
Josef Raba, jednatel: "Nepamatuji se, že bychom někdy ve Čkyni vyhráli mistrovský zápas. I tentokrát musíme být rádi za bod. Byli jsme sice lepší v držení míče, ale domácí měli více šancí. Hrál se fotbal průměrné úrovně. O tom svědčí , že k nejlepším hráčům patřilli Němeček st. a Turek st. , kterým je dohromady 90 let. "Závěr utkání se nepovedl. Nejdříve po nezaviněné srážce byli odvezeni RZS domácí Martan a hostující Havlíček (u něho se podezření na otřes mozku naštěstí nepotvrdilo) do nemocnice. Věříme, že oba se brzy vrátí na hřiště. Velkou vlnu vášně vyvolal střídající Stejskal, který mimo hru udeřil kapitána Chvostu loktem do břicha. Jindy velmi přísný rozhodčí Šíma však tentokrát neměl odvahu viníka potrestat."



Sestavy


SK Čkyně
P. Wagner [-] - P. Martan [-] (81. Z. Stejskal [-] ) , V. Turek ml. [-] , V. Turek st. [-] , A. Duka [-] (46. L. Provod [-] ) - Š. Friedl [-] , M. Kuneš [-] , M. Chalupa [-] , I. Pinke [-] - L. Toman [-] , M. Gerold [-] (78. M. Turek [-] )

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Rojík [-] (68. L. Pasler [-] ) , M. Dvořák [-] , M. Chvosta [-] , M. Malina [-] - R. Prihara [-] , J. Němeček ml. [-] , A. Mack [-] , J. Havlíček [-] (81. M. Kopáček [-] ) - F. Gašpar [-] (56. P. Gašpar [-] ) , J. Němeček st. [-]

ŽK: 18. P. Martan - 47. J. Němeček ml. , 57. M. Chvosta , 58. M. Malina .
Místo: Čkyně. Rozhodčí: Šíma Václav - Kocina Martin, Heinzl Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.