A. Bujok 29.
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov si s Chelčicemi rozdělil po bodu


Branky


0

Čerstvý lídr tabulky z Chelčic vybojoval na půdě Vacova bod. Nebo též Vacov získal v zápase s Chelčicemi bod. Zápas neměl vítěze, padly dvě branky, každá v jiném poločase, prosadily se největší opory obou týmů. Do vedení poslal Vacov Antonín Bujok, za Chelčice vyrovnával Martin Šácha. SK Vacov B tedy remízoval s FK Chelčice 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení v první půli

Hráči vacovské rezervy se vraceli domů po výprasku od Kestřan, zatímco hosté z Chelčic dokázali přehrát ambiciózní celek Hradiště na jeho vlastním hřišti, jak se říká, bez ztráty kytičky a vyhoupli se tím do čela tabulky skupiny B v I.B třídě. Sebevědomě tedy nastoupili k dalšímu zápasu venku. Vacov se ovšem nehodlal podřídit a tak se od začátku hrál oboustranně dobrý fotbal s řadou šancí. Přes papírové předpoklady měli domácí v prvním poločase mírně navrch a byli to právě Vacovští, kteří se nakonec dočkali branky jako první. Ve 29. minutě se uvolnil do brejku domácí Miroslav Vítovec, míč si od něj převzal Antonín Bujok a pěknou střelou poslal Vacov do vedení: 1-0. Jednobrankovým náskokem domácích také skončil první poločas, jelikož se již žádnému z obou týmů nepodařilo skórovat. Hosté si svou vyrovnávací branku schovali až na druhý poločas, ale o tom až později.

Ve druhé půli hosté srovnali

Ve druhém poločase se obě mužstva zpočátku dobře hlídala. Hosté nepřipustili domácí k trháku na druhý gól a domácí elimilovali snahy hostí o vyrovnání. Tedy až do 59. minuty, kdy se do té doby bezchybná domácí obrana dopustila hrubé chyby a nepokrytý nejlepší střelec hostí Martin Šácha s přehledem vyrovnal: 1-1. Domácí prostřídali, otevřeli hru a hosté, kteří se již ke střídání neodhodlali, následovali jejich příkladu. Otevřený líbivý fotbal pokračoval i v dalším průběhu druhého poločasu. S přibývajícím časem si Vacovští vytvořili mírný tlak, když Vojtěch Dyk trefil nejprve břevno. Střelu Tomáše Nováka zase vyškrábl brankář hostí Petr Novák na roh a z následné standardky již branka nepadla. A branka nepadla ani po zbytek zápasu, takže si nakonec oba celky rozdělily spravedlivě po bodu. SK Vacov B tedy remízoval s FK Chelčice 1-1. Domácí Vacov nyní zajíždí do Bělčic a hosté z Chelčic přivítají na domácím hřišti celek Otavanu Štěkeň.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov B
Václav Hanzlík: "Do utkání jsme šli v roli jasného outsidera, nicméně chtěli konečně zlomit sérii špatných výsledků. V týdnu jsme dobře potrénovali a byli odhodláni lídra tabulky potrápit, což se povedlo. Při troše štěstí v koncovce jsme mohli zvítězit, nicméně sportovně musíme uznat, že remíza je nakonec spravedlivá. Bod bereme."

FK Chelčice
Václav Mareš, trenér: "Zápas ve Vacově jsme prohospodařili především v prvních 30 minutách. Neměli jsme chuť hrát fotbal, byli jsme všude pozdě a po zásluze jsme byli potrestáni z ojedinělého brejku domácích. Poté jsme se zlepšili a začali se dostávat do šancí, ale tentokrát jsme selhali v koncovce. Druhý poločas byl vyrovnaný. Nám se sice podařilo srovnat Martinem Šáchou, ale naše hra neměla kvality. Myslím si, že jsme ztratili zbytečně dva body."



Sestavy


SK Vacov B
P. Klas [-] - J. Král [-] , J. Tesař [-] (74. Z. Filip [-] ) , F. Čtvrtník [-] , J. Mrázek [-] (79. D. Vítovec [-] ) - V. Dyk [-] , V. Hanzlík [-] , M. Vítovec [-] , T. Kovařík [-] - A. Bujok [-] , J. Hlásek [-] (60. T. Novák [-] )

FK Chelčice
P. Novák [-] - J. Turek [-] , M. Lang [-] , M. Kopenec [-] (30. V. Mareš [-] ) , J. Křenek [-] - V. Trobl [-] , J. Jakš [-] , V. Tesař [-] , M. Lang [-] - M. Šácha [-] , T. Kouba [-]

ŽK: 58. J. Král , 60. J. Mrázek , 76. F. Čtvrtník - 74. V. Mareš , 83. M. Lang .
Místo: Vacov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Klimeš Jiří - Řehoř, Zloch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.