Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bleskový gól předznamenal vítězství domácích


0

Úvod a závěr první půle zápasu v podstatě rozhodly, že FC Vlachovo Březí zvítězilo nad TJ Blaník Strunkovice 5:1. Po dvou brankách z prvního poločasu přidali domácí další tři trefy v druhé půli a hosté už jen snižovali. Dvěma klíčovými góly se blýskl domácí Jan Hubáček.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nejrychlejší gól sezóny padl ve Vlachově Březí

Domácí celek Vlachova Březí se vrátil s nepořízenou z Bělčic, kde se gólově vůbec neprosadil. Hosté ze Strunkovic naopak přijeli natěšeni vysokou výhrou doma nad celkem ze Stach. Že je ovšem Vlachovo Březí nevyzpytatelný soupeř, o tom zde již bylo psáno mnohokrát. Svou pověst potvrdili domácí i nyní: jestliže jsme v loňské sezóně komentovali nejrychlejší branku sezóny, která padla na rozhraní první a druhé minuty zápasu, nyní už je vše jinak: bezkonkurenčně nejrychlejší gól zaznamenal domácí Jan Hubáček, který vsítil první branku utkání bezprostředně po úvodní rozehrávce ještě v probíhající první minutě! Takhle rychlý gól může být kontraproduktivní: soupeř má pak dost času na vyrovnání ještě v první půli. Jenomže to byl opět Jan Hubáček, který pohřbil veškeré naděje strunkovického Blaníku, jelikož v samém závěru prvního poločasu přidal ve 43. minutě výstavní gól do šatny: 2-0.

Hostům nepomohlo ani včasné snížení

Hráči Strunkovic se v podobně nezáviděníhodné situaci ocitli již mnohokrát. Po návratu na hřiště se hosté snažili s probíhajícím zápasem ještě něco kloudného udělat a výsledkem byla kontaktní branka, kterou vstítil strunkovický Jiří Kureš a snižoval na rozdíl jediného gólu: 2-1. To však bylo ze strany hostí v zápase již vše, jelikož dál střílelo branky pouze Vlachovo Březí. V 61. minutě se k míči dostal domácí Ladislav Martínek a opět zvýšil skóre zápasu na rozdíl dvou branek: 3-1. A Vlachovo Březí bylo při chuti. Přestálo nápor hostí a v 79. minutě přidal další gól domácích Alexandr Kravčenko, po jehož střele již skóre narostlo na hrozivých 4:1. Ani to však ještě nebyl konec: v úplném závěru utkání se v 89. minutě ještě trefil domácí Radek Mráz a uzavřel celkový počet branek v zápase na půltuctu. FC Vlachovo Březí tedy nakonec zvítězilo nad TJ Blaník Strunkovice vysoko 5:1. Nyní zajíždějí domácí na horkou půdu do Čkyně a hosté přivítají na svém Mexiku celek Kestřan.



Ohlasy k zápasu



TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, kapitán: "Domácí vyhráli zcela zaslouženě, soupeřovi středopolaři nás přehrávali a z toho pramenily chyby v obraně. Náš útok byl bezzubý. Přísnější měřítko z našeho mužstva snesou Jiří Kureš a Ladislav Klein. Ostatní zůstali za očekáváním. "



Sestavy


FC Vlachovo Březí
M. Uher [-] - V. Toman [-] (83. T. Križaník [-] ) , A. Dejmek [-] , R. Kalčík [-] - J. Hubáček [-] , Š. Kužvart [-] (77. F. Daniel [-] ) , L. Martínek [-] , R. Mráz [-] , R. Lauda [-] - D. Nosek [-] (80. M. Podlešák [-] ) , A. Kravčenko [-]

TJ Blaník Strunkovice
M. Turek [-] - L. Klein [-] , D. Kiš [-] , D. Kiš [-] , R. Hudec [-] - J. Záhorka [-] , P. Mottl [-] , V. Beneš [-] , M. Kochma [-] - J. Kureš [-] , I. Šimčík [-]

ŽK: 58. A. Kravčenko , 61. L. Martínek .
Místo: Vl. Březí. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šíma Václav - Pekárek Ondřej, Heinzl Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.