6:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strunkovice rozstřílely Kestřany


Branky


26. J. Kureš , 33. M. Kochma , 45. I. Šimčík , 61. L. Klein (p.) , 67. J. Záhorka , 90. L. Klein (p.) - 42. K. Mírka , 86. V. Průcha
0

Osm branek, dvě penalty, gól v poslední minutě obou poločasů a nejvyšší návštěva ve strunkovickém Mexiku. Toho všeho si užili návštěvníci posledního domácího zápasu na půdě Strunkovic. Domácí Blaník se ujal vedení a jeho hráči brzy přidali druhou branku. Hosté kontrovali kontaktním gólem avšak domácí přidali třetí branku do šatny těsně před koncem poločasu a tím prakticky rozhodli zápas. Ve druhé půli navíc přidali v rozmezí šesti minut další dvě branky a třebaže hosté z Kestřan ještě snížili, poslední slovo měly opět Strunkovice, když po pokutovém kopu z poslední minuty upravili konečný stav utkání TJ Blaník Strunkovice - TJ ZD Kestřany na 6:2.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dramatický zvrat na konci poločasu

TJ Blaník Strunkovice se vrátil do svého Mexika po výrazné porážce od Vlachova Březí a nyní hostil doma Kestřany, které v minulém kole doma ubojovaly bezbrankovou remízu s Bělčicemi. Našlapané poslední utkání podzimní části ve strunkovickém Mexiku sledovalo přes 110 diváků a k jejich potěšení to byli právě domácí, kteří se v zápase ujali vedení. Ve 26. minutě se před brankou hostí uvolnil Jiří Kureš a křižnou střelou otevřel skóre: 1-0. Na fotbalové poměry jen o malou chvíli později, ve 33. minutě, to byl opět Jiří Kureš, který si ve spolupráci s Miroslavem Kochmou několikrát vyměnil míč a právě Miroslav Kochma byl tím, kdo po této sérii přihrávek zvyšoval na 2:1. Kestřany se ovšem v samém závěru prvního poločasu dostaly do brejku a ve 42. minutě převzal Karel Mírka centr od rohového praporku a hlavičkou snížil na 2:1 sotva pár minut před přestávkou. Tak to byla hodně studená sprcha pro domácí, avšak ještě než rozhodčí stačil odpískat konec první půle, rozjásal tribuny Mexika nejmenší hráč na hřišti Ivan Šimčík, který ve 45. minutě vsítil hlavičkou (!) velmi důležitý gól na 3:1 a vrátil domácím dvoubrankové vedení.

Dvě penalty a čtyři branky

Ve druhé půli již Blaník drama nepřipustil a postupně ovládl hru. Přibývalo také neproměněných brankových příležitostí, z valné většiny na straně domácích. Po jedné takové příležitosti také přišla v 61. minutě další branka. Ladislav Klein postupoval sám na branku, ve vápně zasekl při kličce míč a obránce hostí jej nešťasně složil namísto míče. Faul ve vápně to ovšem byl a nařízený pokutový kop pak Ladislav Klein sám proměnil: 4-1.  Následoval v podstatě slepený gól téměř o pět minut později, kdy v 67. minutě po spolupráci a vyšachování hostující obrany zvyšoval Jan Záhorka do poloprázdné brány již na 5:1. Výrazné vedené domácích pak přece jen korigoval hostující Václav Průcha, který po pěkné akci v 88. minutě snižoval na 5:2, ale posledné slovo měli opět domácí. V 90. minutě se přes hradbu hostující obrany proplétal kapitán domácích Václav Beneš a při svém úsilí byl nedovoleně sražen ve vápně. V kuriózním čase poslední minuty zápasu tedy následoval již druhý pokutový kop. Opět se k míči postavil exekutor první penalty Ladislav Klein, nezaváhal ani nyní a upravil tak skóre na konečných 6:2. Domácí Blaník Strunkovice nyní čeká poslední zápas podzimní části na půdě Chelčic a Kestřany budou doma hostit celek Čkyně.



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Václav Beneš, kapitán: „Myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Důležité pro nás bylo, že jsme se ujali v zápase vedení, protože poslední dobou jsme vždy nejprve museli dotahovat náskok soupeře. Pak jsme také dokázali odpovědět na snížení soupeře ještě těsně před přestávkou. Ve druhé půli jsme přidali další branky a zápas jsme dovedli do vítězného konce.“




Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
M. Turek [-] - J. Záhorka [-] , V. Beneš [-] , D. Kiš [-] , D. Kiš [-] (83. J. Zatloukal [-] ) , L. Klein [-] - M. Kochma [-] , V. Beneš [-] , P. Mottl [-] - J. Kureš [-] (72. P. Novák [-] ) , I. Šimčík [-] (68. S. Pelech [-] )

TJ ZD Kestřany
P. Drahoš ml. [-] - T. Červený [-] , L. Kaderka [-] , V. Roučka [-] , J. Kinský [-] - M. Valach [-] , V. Průcha [-] , K. Mírka [-] (55. M. Pavlíček [-] ) , R. Keclík [-] - M. Kinský [-] , P. Viktora [-]

ŽK: 63. J. Kureš - 44. R. Keclík , 52. P. Viktora , 88. L. Kaderka , 88. V. Průcha .
Místo: Strunkovice. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hladík Pavel - Křížek, Zloch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.