3:1
(2:0)
49. J. Hrach
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hradišti to jiskřilo na hřišti i v hledišti


Branky


18. T. Rybár , 43. M. Čítek , 87. L. Hanus - 49. J. Hrach
0

Souboj dvou týmů, které patří v tabulce k těm lepším, se zpočátku vyvíjel běžným způsobem. Domácí brzy vedli, přidali další branku do šatny, v druhé půli pak hosté snížili a očekávalo se, jak se situace vyvine. Pak však došlo k několika kontroverzním výrokům arbitrů a zápas se poněkud zvrhl. Byly rozdány hned tři červené karty, všechny na straně hostí. Nakonec tedy domácí přidali rozhodující třetí branku a TJ Hradiště zvítězilo nad FC WESTRA Sousedovice 3:1. V zápase i po něm ovšem zůstalo na obou stranách hodně zlé krve, jak mezi hráči tak i mezi diváky.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se rychle ujali vedení

Hráči TJ Hradiště ve svém předchozím vystoupení úspěšně vyloupili Štěkeň a vraceli se domů s vysokou výhrou. Nyní doma hostili sousedovickou westru, která si doma rovněž snadno poradila s Lažištěm. Byli to domácí, kteří zahájili utkání lépe, lepším pohybem a větším počtem příležitostí. Prvním stínem utkání byl ovšem nejprve nešetrný zákrok domácího Ladislava Hanuse na hostujícího Vladimíra Křížka, který skončil s rozdrceným palcem. Zastoupil jej Lukáš Duba a hosté se museli přeskupit. Mezitím domácí stále útočili a po jednom z výpadů se v 18. minutě dostal ke střele Tomáš Rybár a poslal domácí do vedení: 1-0. V samém závěru prvního poločasu pak ve 43. minutě podle názoru rozhodčího zahráli hosté na hranici vápna rukou. Následoval tresný kop, jehož se ujal Michal Čítek a zvýšil na 2:0.

Tři červené karty, to se jen tak nevidí

Po gólu do šatny a dvoubrankovém vedení mohli být domácí s utkáním spokojeni. Hosté se ovšem s průběhem zápasu nehodlali smířit a již ve 49. snížili. Sousedovice zahrávaly rohový kop, posledním u míče byl Jan Hrach a tomu již nečinilo problém dopravit míč do sítě: 2-1. Hra pak  plynula dál, kdy se oživení hosté snažili o vyrovnání a domácí se jim v tom snažili zabránit. V 61. minutě došlo k prvnímu vyloučení, kdy se hostující Milan Glazunov dopustil během pěti minut již druhého faulu a po červené kartě musel opustit hřiště. Pak však došlo ke kuriózní situaci, kdy přes faulovaného hráče hostí přepadl hráč domácích a za to byl k překvapení všech v 81. minutě po své druhé žluté kartě vyloučen právě hráč hostí, Jakub Jalůvka. Verdikt vyvolal řadu emocí na obou stranách, kdy se do sebe slovně pouštěli hráči, trenéři i diváci, což vyústilo v konfrontaci mezi neukázněnými diváky a hráčskou lavicí hostí, kdy po vulgárním slovním napadnutí stran diváků oplácel Daniel Trégl na hrubý pytel stejně hrubou záplatou, za což si ovšem vysloužil červenou kartu za nesportovní chování, v zápase již třetí. Krátce nato se pak v 87. minutě prosadil domácí Ladislav Hanus a definitivně pečetil vítězství Hradiště ve vypjatém zápase: 3-1. TJ Hradiště tedy porazil tým FC WESTRA Sousedovice o dvě branky a ke svému poslednímu utkání podzimní části zajíždí na hřiště Volyně. Sousedovice se budou muset ve svém závěrečném zápase doma proti Chelčicím obejít bez čtyř hráčů základní sestavy (tři vyloučení, jeden zraněný).



Ohlasy k zápasu



FC Znakon Sousedovice
Pavel Koubek, trenér: "Přišli jsme o čtyři hráče a nevím, jak odehrajeme ten poslední zápas. V 9. minutě tam byl likvidační zákrok na našeho hráče (Vladimír Křížek), který potom musel odstoupit. Bylo to po úderu do břicha, následně ohodnoceno žlutou kartou. Sice jsme v první půli tahali za kratší konec, Hradiště bylo lepším týmem, ale po přestávce jsme snížili po rohovém kopu. Byli jsme místy i lepší, ale pak přišly ty červené karty. Ta první, tu beru, tam byl zbytečný faul, ale ta druhá, tak s tou nesouhlasím. Domnívám se, že byl faulovaný náš hráč, byl stažený zezadu, a hráč Hradiště přes něj upadl. Jenže to byl náš hráč, který dostal další žlutou kartu a šel ven. Což si myslím, že poměrně dost ovlivnilo utkání, protože i v deseti jsme tam měli nějaké šance, načež soupeř potom rozhodl na 3:1. Ještě byl potrestán náš hráč na lavičce, jak tam pokřikoval na diváky, kteří ho předtím vyprovokovali, ale i toto je nedisciplinovanost. Každopádně jsme mluvili s panem delegátem, ten také nesouhlasí s tou spornou druhou žlutou kartou pro Jalůvku. Teď hrajeme doma s Chelčicemi, to bude těžký zápas."



Sestavy


TJ Hradiště
M. Kaška [-] - P. Žalud [-] , L. Hanus [-] , L. Hubička [-] , M. Chassard [-] - J. König [-] , M. Čítek [-] , D. Čejka [-] , O. Matějka [-] (32. O. Novotný [-] ) - T. Rybár [-] (77. P. Hoštička [-] ) , L. Pichlík [-]

FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - P. Masák [-] , J. Jalůvka [-] , J. Hrach [-] , V. Behenský [-] - M. Kokrda [-] , V. Kacetl [-] , M. Glazunov [-] , J. Kovář [-] - V. Křížek [-] , P. Kohout [-]

ŽK: 5. L. Hanus , 75. J. König - 20. P. Masák , 52. M. Glazunov , 67. J. Jalůvka , 80. V. Kacetl . ČK: 65. M. Glazunov , 81. J. Jalůvka , 86. D. Trégl .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Karel Josef - Ondřej Adam, Žemlička Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.