0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 16:00

9.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavín veze výhru z Hostouně, domácí zůstávají poslední


Branky


27

Hostouň v minulém domácím utkání konečně zažila radost z vítězství, když porazila Rakovník. Domácí do utkání nastupovali s odhodláním si výhru zopakovat, ale hostující Vltavín byl proti a zvítězil 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Vltavínu

Domácí nastoupili bez jedné ze svých zkušených opor Petra Trappa. V sestavě však nechyběli Radek Dosoudil a Tomáš Marek. Utkání začalo pro domácí nejhůře, jak jen mohlo. Již v 5. minutě se po centru prosadil zcela osamocený Josef Čtvrtníček a volného prostoru, který mu domácí bránící hráči poskytli, využil. Vltavín se tak dostal do brzkého vedení, což ovlivnilo další průběh zápasu. Hosté se soustředili na obrannou činnost a domácí se snažili o vyrovnání. Hráči Hostouně však ve svých příležitostech mířili buď nepřesně, nebo přesně do míst, kde byl připravený hostující brankář Koblenc. Vltavínští občas zahrozili z rychlého protiútoku, ale i je brzdily nepřesnosti. Hra takto běžela až do konce prvního poločasu.

Hostouň tlačila, ale gólu se nedočkala

Hostouňští do druhého poločasu vlétli a svého soupeře přikovali na jeho obranou polovinu. Během prvních dvaceti minut druhé poloviny utkání si vypracovali několik rohových kopů, z nichž a z centrů ze stran vznikaly v pokutovém území Vltavínu závary. Ani jednou však nedokázali domácí dotlačit míč do branky. Po dvaceti minutách se hra vyrovnala. Hostouň nebyla schopna v obrovském nasazení vydržet celý poločas. V první vážnější příležitosti hostů se objevil v 82. minutě Marek Hovorka, který svou šanci proměnil a definitivně tak srazil domácí na kolena. Hosté si poté už vedení 2:0 pohlídali a odvezli si tři body.

 

Zdroj: Oficiální web Sokol Hostouň - https://www.sokol-hostoun.cz

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň
Martin Čurda - trenér: Z pohledu bodového zisku se mi to nehodnotí lehce. Na zápas jsme si věřili, viděl jsem na hráčích odhodlání odčinit prohru na Admiře. Zápas rozhodla brzy obdržená branka a náš zmar před šestnáctkou. V tom stavu, co jsme, psychika kluky nahlodá. Měli jsme dvě, tři příležitosti, kdy tu branku prostě musíme vstřelit. Nedá se nic dělat, zbraně neskládáme, jdeme dál, chceme na podzim udělat co nejvíce bodů, abychom měli pro jaro výchozí pozici, ze které se zachráníme.

FK Loko Vltavín
Tomáš Freisler - trenér: Zasloužené vítězství, protože jsme proměnili šance. Soupeř své šance neproměnil, tím pádem neměl šanci vyhrát. První poločas byl z naší strany velmi dobrý. Ve druhém poločase Hostouň vytáhla obranu, zjednodušila hru, začali nakopávat míče a my jsme s tím měli trochu problémy. Nevyhrávali jsme hlavičky, a když jsme chtěli vyrazit do útoku, tak jsme se neprosadili.



Sestavy


Sokol Hostouň
R. Dutka [-] - Š. Hájek [-] , V. Laušman [-] , J. Kabele [-] , D. Šustr [-] , T. Marek [-] , A. Zahranychnyy [-] (73. P. Hovorka [-] ) , K. Charvát [-] , R. Dosoudil [-] , V. Krupička [-] (82. I. Baratynskyy [-] ) , M. Antl [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - . Vieira [-] (84. F. Mysliveček [-] ) , C. Maione [-] , D. Šnajdr [-] , T. Kuchař [-] , M. Uvíra [-] , J. Čtvrtníček [-] (86. D. Šafařík [-] ) , M. Hovorka [-] , D. Podzimek [-] , L. Kühnel [-] , J. Šmalcl [-]

ŽK: 27. D. Šustr , 39. T. Marek , 76. V. Laušman - 12. M. Hovorka , 72. L. Kühnel .
Hráči zápasu: L. Kühnel , J. Čtvrtníček .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - PASTYŘÍK Vladimír, KOŽÁR Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Janovský

Expert: Patrik Schramhauser
Tip experta: výhra hostů

Jakýkoliv bodový zisk v zápase proti Vltavínu bude pro Hostouň důležitý. Přesto si myslím, že si Vltavín odveze plný bodový zisk.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů