2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Roubíček odmítl penaltové rozstřely, když v 86. minutě vsítil branku


Branky


11

Domácím se v zápase povedl obrat, když ještě v poločase prohrávali s Klášterem 0:1. Hráči obou týmu se už v hlavách připravovali na penaltový rozstřel, který se nezadržitelně blížil. Domácí Roubíček však byl proti a brankou v 86. minutě rozhodl o tom, že tři body zůstanou na domácím hřišti

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka Doláka znamenala poločasové vedení hostů

Klášter přijel na horkou dobřanskou půdu s cílem získat cenné body a potvrdit tak definitivně setrvání v soutěži. Od začátku utkání podřídil veškerou taktiku tomuto cíli a zhuštěnou obranou čelil útokům Dobřan. Hráči Kláštera vyráželi do protiútoků pomocí dlouhých nakopávaných míčů, které hledali především hráče Karelu. Ve 20. minutě se proháčkoval obranou Kláštera dobřanský Trdlička, ale jeho technická střela nebyla gólová. O pár minut později si po pěkné akci naběhl z pravé strany dobřanský Strejc, ale volil zbrkle střelu na hranici šestnáctky, která nebyla gólová. Ve 25. minutě zahrozili hosté, Velíšek dostal míč do pěkné pozice, ale jeho střelu vytěsnil na rohový kop domácí brankař. Ve 30.minutě se probil obranou Kláštera kapitán Dobřan Gleissner, ale místo zakončení volil přihrávku na volného Trdličku, která ovšem nebyla přesná a z následného závaru přestřelil Skřivan. Ve 35. minutě se Klášter dostal do nebezpečné situace, kdy po levé straně postupoval hostující Velíšek a ranou z 25 metrů mířil přímo do šibenice, ale domácí brankář Bouček předvedl fantastický zákrok a vytáhl míč na rohový kop. Poté se opět hra přesunula před branku Kláštera a z mohutného závaru nemířil přesně Roubíček. Klášter z protiútoku vybojoval rohový kop - Loukota se ujal jeho rozehrání, na jeho vybídku si naběhla rovnou trojice klášterských hráčů a nejvýše ve vzduchu byl obránce Dolák a nekompromisní hlavičkou vstřelil první branku zápasu – 0:1! Ve 43. minutě mohli opět zvýšit skóre hosté - míč se po rohovém kopu odrazil k hrajícímu trenérovi Brožovi, ale ten ze vzdálenosti pár metrů od branky překopl bránku. Stav 0:1 vydržel tedy až do poločasu.

Domác, jako již mnohokrát zápas v druhém poločase otočili

Ve druhé poločase Dobřany neúnavně bušily do obrany Kláštera, ale vázla jim kombinace, finální přihrávka a i zakončení. Strejc po závaru nastřelil tyč. Další pokus dobřanského Schovánka skončil těsně vedle klášterské svatyně. V 59. minutě se po dalším závaru dostal k míči ve vápně Trdlička, vylepšil si palebnou pozici kličkou do středu hřiště, kdy se zbavil obránce a umístěnou střelou k tyči vyrovnal na 1:1! Další vývoj druhého poločasu byl ve znamená dobývání branky Kláštera. Dobřany si byly dobře vědomy, že nutně potřebují získat 3 body, aby měli šanci hrát do posledního kola o případnou baráž o postup. V 80.minutě se dostal k míči Trdlička po pěkné kombinaci dobřanské zálohy, ale jeho střela skončila na břevně a od něho se odrazila před brankovou čáru a následná dorážka šla těsně nad. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, tak v 86.minutě si dobřanský Roubíček navedl míč mezi dvěma hráči Kláštera před vápno a tvrdou umístěnou ranou k tyči zajistil 3 body pro domácí tým.



Ohlasy k zápasu


TJ Dobřany
Martin Bruha: Dnešní utkání se nevyvíjelo dobře. Nešla nám kombinace, finální přihrávky. Byli jsme zbrklí v zakončování, když jsme měli střílet, tak jsme nahrávali a obráceně. Vůbec jsme nevyužívali křídelní prostory hlavně v prvním poločase, abychom rozhýbali zformovanou obranu Kláštera. Samozřejmě jsme rádi za 3 body a cenné vítězství, ale z našeho pohledu se jednalo o jedno z nejslabších utkání na jaře. Nominace na hráče zápasu Čimera – i když naskočil do utkání ke konci prvního poločasu, tak neúnavně podporoval z pozice pravého obránce ve druhém poločase dobřanské protiútoky; Trdlička – vstřelená branka a hlavní tahoun většiny akcí kolem a v šestnáctce Kláštera.

TJ Klášter
Jaroslav Brož - hrající trenér: Jako pravidelně, jsme měli opět problém s absencemi mnoha hráčů a složením jedenáctky. Sestavu jsme tedy museli lepit, ale i tak bych chtěl klukům, co nastoupili, poděkovat za jejich předvedený a hlavně bojovný výkon.



Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - J. Rajt [-] (38. J. Čimera [-] ) , M. Bruha [-] , M. Opatrný [-] , V. Bouček [-] - L. Strejc [-] (79. R. Milota [-] ) , J. Roubíček [-] , P. Trdlička [-] , M. Skřivan [-] (89. M. Brožík [-] ) , M. Gleissner [-] - J. Schovánek [-] (70. J. Toman [-] )

TJ Klášter
L. Tobrman [-] - P. Velíšek [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , J. Kozák [-] , M. Málek [-] , T. Karela [-] , T. Vladař [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] , J. Brož [-] (72. J. Málek [-] )

ŽK: 31. M. Opatrný , 84. M. Skřivan - 20. M. Suko , 28. T. Karela , 69. T. Vladař , 79. P. Velíšek , 81. T. Loukota .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Lažánek Karel - TUŠEK Martin (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Michal Dufek
Tip experta: výhra domácích

Fanoušci Kláštera budou mít ze sobotního zápasu dobrou náladu jen z Dobřanské zmrzliny, tři body zůstanou v Dobřanech.