3:2
(1:0)
55. P. Maňák
58. P. Maňák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

20.kolo, ČFL A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěchovice opět doma rozhodly až v závěru, Karlovy Vary odjíždějí s prázdnou


Branky


13. L. Volešák , 64. L. Volešák , 88. L. Batka - 55. P. Maňák , 58. P. Maňák (p.)
16

Fotbalisté Štěchovic ve třetím jarním kole přivítaly Karlovy Vary. Ty za sebou měly vydařený start do druhé poloviny soutěže, když minulý týden doma porazily Brozany. Naopak Štěchovice ztratily nadějné dvougólové vedení a nakonec ve Velvarech po diskutabilním závěru padly na penalty. Doma si chtěly za každou cenu spravit chuť, ale předposlední Vary s poraženeckou náladou rozhodně nepřijely.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zkušený Volešák poslal štěchovické do vedení, ale pro domácí mohlo být i veseleji

Tempu zápasu pomohl úvod, když už ve 13. minutě dostal na pravé straně hřiště Batka dostatek prostoru k tomu, aby přesnou přihrávkou nabídl šanci Volešákovi, jehož pokus z celkem složitého postavení skončil mimo dosah brankáře Cháry a domácí se mohli radovat. Batka si chvíli poté mohl připsat i vlastní úspěch, jenže v klíčový moment mu balon utekl do náručí gólmana. K útoku se postupně osmělili i hosté. Ve 36. minutě se dostal do zakončení ve vápně Skala, jenže mířil nad břevno. Tři minuty před koncem poločasu rozehrával Volešák rohový kop tak přesně, že našel hlavu Batky, jenže bohužel pro domácí skončil jeho pokus pouze na tyči. Vedení Štěchovic tak bylo pouze jednobrankové a šlo se na přestávku.

Obrat Varům nestačil, Štěchovice nakonec zápas obrátily ve svůj prospěch

Nástup do druhého poločasu však zcela obrátil obraz hry. Domácí strážce branky Kohoutek musel dvakrát během jediné minuty zasáhnout při šancích Manduly, aby gól nakonec inkasoval v 55. minutě po technickém pokusu Maňáka, který zamířil precizně a srovnal na 1:1. O tři minuty později bylo pro domácí ještě hůře, když byl ve vápně faulován Shorný a Maňák s přehledem proměnil nařízený pokutový kop a poslal karlovarskou družinu do vedení. Po velkých oslavách však přišlo brzké vystřízlivění, jelikož v 64. minutě si Volešák po centru Jakobovského z pravé strany nejprve narazil balon o Tůmu, než si sladil mušku a uklidil balon do brány a bylo znovu vyrovnáno.

S chutí hrající matador se spoustou ligových zkušeností byl blízko dokonce hattricku, ale Chára dokázal vyrazit jeho pokus ze standardní situace. Závěrečné minuty, ve kterých se projevila i červená karta hostujícího Kaliny, přinesly velký tlak Štěchovic. Nejdříve v 86. minutě stála při Batkovi znovu smůla v podobě další trefené tyče, ale o dvě minuty později byl na hranici malého vápna připravený na přesný centr Nehody z levé strany, který zužitkoval ve vítězný gól na 3:2. Po závěrečném hvizdu se tak mohl ozvat stěchovický vítězný chorál, karlovarské Slavii zbyly prázdné ruce bez bodu.

 

Zdroj: fotbalstechovice.cz



Ohlasy k zápasu


Povltavská Fotbalová Akademie
???: připravujeme

FC Slavia Karlovy Vary
Obránce Václav Vyleta: "Tak začátek zápasu byl podle mě opatrný z obou stran, nikdo nechtěl udělat chybu. My jsme bohužel brzy inkasovali právě po naši chybě. Dalo by se ale říct, že jsme soupeře do vyložených šancí nepouštěli. Hned po poločase se nám podařilo utkaní otočit. Po hodině hry jsme však znovu inkasovali, když se po zblokované střele míč opět odrazil k soupeři a ten ho pak pěkně uklidil. O pár minut později nás rozhodčí poslal do desíti. Myslím si, že i v oslabení jsme celou dobu skvěle odolávali, jenže těsně před koncem se dostal míč do našeho vápna a my obdrželi rozhodující gól na 3:2 pro Štěchovice. Myslím si, že jsme zápas odmakali. Bohužel to na body nestačilo."



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
Š. Kohoutek [-] - M. Švejda [-] , J. Lukavský [-] (56. T. Pavlík [-] ) , L. Jakobovský [-] (85. L. Woitek [-] ) , F. Busta [-] , P. Nehoda [-] , L. Batka [-] (90. V. Hašek [-] ) , M. Štědronský [-] , Š. Kučera [-] , L. Volešák [-] (90. D. Novák [-] ) , Š. Urban [-] (46. M. Novák [-] )

FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - J. Kalina [-] , D. Mandula [-] , P. Maňák [-] (70. O. Frána [-] ) , Z. Skala [-] , R. Vokáč [-] (29. Š. Dubnička [-] ) , J. Hudec [-] (32. O. Shorný [-] ) , V. Vyleta [-] , L. Tůma [-] , M. Pěkný [-] , L. Mestl [-]

ŽK: 77. M. Švejda , 90. V. Hašek - 61. J. Kalina , 79. M. Pěkný , 90. L. Tůma . ČK: 67. J. Kalina .
Hráči zápasu: L. Batka , L. Volešák - P. Maňák .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Cihlář Jan - CUPL Zbyněk, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Podzimek

Expert: Václav Vyleta
Tip experta: výhra hostů

Slavie chce navázat na výhru z domácího prostředí, takže věřím v naše vítěztví.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích