Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2019 17:30

14.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B vezou cennou výhru z Rapotic B


Branky


47. V. Němec (p.) , 57. R. Valsa , 66. M. Laš , 90. R. Valsa - 6. J. Kosmák , 29. M. Černý , 41. J. Kosmák , 52. J. Horecký , 77. V. Novotný
10

Poslední jarní zápas v Rapoticích přinesl spoustu branek. O jednu víc ale vstřelily hosté z Moravských Budějovic B 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté udeřili hned třikrát

V souboji dvou rezervních týmů přivítaly Rapotice celek z Moravských Budějovic. Vstup do utkání se lépe podařil hostům, kteří se již v 6. minutě ujali vedení. V utkání hraného za velkého horka byli hráči Budějovic od úvodu aktivnější a lépe se vypořádávali se složitými podmínkami. Domácím se příliš nedařilo kombinace, brzdila je řada nepřesností  nedokázali si vypracovat nějakou stoprocentní šanci. Hosté z Budějovic navíc chyby soupeře dokázali potrestat a do poločasu navýšili své vedení na 3:0. 

Hosté pouze snížili

Domácí zareagovali a po přestávce a díky proměněné penaltě zkorigovali na 3:1. Hosté se však nenechali zaskočit a dále pokračovali v aktivní kombinační hře a i díky ní opět odskočili soupeři na rozdíl tří branek. Domácí to však nezabalili a i s vědomím, že nemají co ztratit, vrhli poslední zbytky sil do útoku a podařilo se jim snížit až na 4:3. O osudu utkání rozhodla branka Vlastimila Novotného ze 77. minuty. Domácí si přesto v závěru vypracovali určitý tlak a několik dobrých šancí, ale dokázali už pouze snížit. V poslední pětiminutovce měly Rapotice několik rohů a standardních situací, ale nedokázaly se prosadit, a tak utkání skončilo výhrou hostů. Nutno podotknout, že hlavně díky první půli zaslouženou. 



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Kolařík Aleš, trenér A týmu: V první půli se nám nedařilo téměř nic. Brzdily nás zbytečné chyby při kombinaci a hloupé ztráty míče. Soupeř hrál velmi dobře a dělal nám značné problémy svou trpělivou a kombinačně kvalitní hrou. Kluci však utkání nezabalili a dokázali jej ve druhé půli notně zdramatizovat. Přesto si myslím, že vítězství hostů bylo zasloužené a tímto jim k němu gratuluji.




Sestavy


FC Rapotice B
Z. Řepa [-] - P. Císař [-] , M. Dobeš [-] , M. Laš [-] , M. Dvořáček [-] , R. Strašák [-] (46. R. Valsa [-] ) , A. Chatrný [-] , V. Němec [-] , R. Zezula [-] , J. Dvořáček [-] , D. Šmarda [-] (36. P. Opálka [-] )

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - M. Premar [-] , V. Novotný [-] , T. Michal [-] , J. Benda [-] , J. Povolný [-] - J. Kosmák [-] , Z. Škoda [-] , J. Horecký [-] - P. Stark [-] , M. Černý [-] (57. L. Sláma [-] )

ŽK: 70. P. Císař - 47. O. Dvořák , 53. M. Premar , 56. Z. Škoda , 59. P. Stark , 67. T. Michal , 90. J. Horecký . ČK: 72. T. Michal .
Hráči zápasu: R. Valsa - J. Kosmák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - LAŠ Milan, KOLAŘÍK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Štěpán Dvořák
Tip experta: výhra domácích

Rapotice jsou velmi silný soupeř a se sezónou se doma rozloučí výhrou.