7:2
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.05.2015 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty se v Kšicích nechytily, tři body zůstávají doma


Branky


25. P. Kasl , 27. P. Kasl , 30. P. Kaprhál , 54. P. Šnebergr , 72. P. Kasl , 82. P. Kasl , 88. R. Flak - 33. J. Daněk , 64. P. Braha
0

Utkání Kšic a Trpísty bylo pro diváky určitě velmi atraktivní a zajímavé. Kšice jsou doma velmi silné a mohou hrát s každým, i druhý tým je z druhé poloviny tabulky, ale na jaře tak rozhodně nehraje. Trpísty jsou totiž velmi silné, porážejí mužstva z hrotu tabulky, ale i slabší týmy. Přesto byli mírnými favority spíše domácí, kteří si v domácím prostředí umí zápasy pohlídat. A tak se nakonec také stalo, hosté se vůbec nechytili, sedmkrát inkasovali a po nevydařeném utkání musí na své další body ještě čekat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra byla v prvních patnácti minutách vyrovnaná. Hosté si dokonce dokázali vytvořit mírný tlak, ale do zakončení se nedostali. Domácí poslali první vážnější střelu na bránu hostů v podstatě až ve 24. minutě a hned z toho byl gól. Útočník domácích hlavičkoval centr z levé strany a míč se otřel o břevno přesně za brankovou čáru. Domácí tento gól velice povzbudil a za další dvě minuty to bylo 2:0. A aby toho nebylo pro hosty málo, tak po trochu šťastném odrazu od obránce se do brejku dostal jeden z hráčů domácích a bylo to už 3:0. Po tomto gólu to už vypadalo s hosty velice špatně. Ale už za dalších pět minut se prosadil u brankové čáry svým důrazem hostující Jakub Wintrle, přešel přes obránce domácích a naservíroval míč do čisté gólovky Jindrovi Daňkovi, který s přehledem svojí šanci proměnil. Za dalších pět minut se do velice dobré šance dostal Robin Táborek a byl v pokutovém území faulován, jenomže píšťalka hlavního arbitra se k údivu všech neozvala. První poločas tak skončil 3:1 pro domácí. 

Ve druhém poločase se hra obou týmů přiliš nezmněnila. Domácí v 57. minutě zvýšili náskok na 4:1. V 64. minutě sice ještě snížil Petr Braha ne 4:2, ale to bylo od hostů vše. Zápas se dohrával s tím, že domácí mají vítězství jisté. Hosté rezignovali a dostali v závěru utkání další tři góly.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát (Sokol Kšice): Až na prvních pět minut na začátku utkání jsem s dnešní herním výkonem mého týmu velmi spokojen. Dnes patří pochvala celému týmu za herní nasazení a předvedenou hru.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta (Sokol Trpísty): Toto utkání bylo asi nejhorší, které jsme na jaře odehráli. Defenzivní hra celého týmu byla po prvním inkasovaném gólu velice špatná. V neděli nás čeká Zadní Chodov, který je před námi o jeden bod. S výkonem, který jsme předvedli v tomto utkání by jsme měli jen velice malou šanci na úspěch.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Janout [-] - J. Pařízek [-] , V. Berta [-] , N. Škornička [-] , P. Kasal [-] - P. Šnebergr [-] , M. Šetlík [-] , P. Kaprhál [-] , P. Janout [-] - P. Kasl [-] , R. Flak [-]

TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , P. Roman [-] - J. Daněk [-] , J. Dvořák [-] , P. Braha [-] , M. Hyťha [-] - J. Wintrle [-] , R. Táborek [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.