Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd nastoupil v devíti lidech, ale poté v průběhu mu dorazil i zbytek hráčů a Chodov hladce přejel


Branky


0

V utkání Chodova a Újezdu se stala jedna neobyčejná kuiozita. Diváci byli svědkem příběhu, jako ze známého seriálu "Okresní přebor". Újezd totiž dorazil do Chodova pouze v devíti lidech a na zbytek svého týmu, který byl vypomoci A-týmu při jeho utkání, musel čekat. První minuty utkání se tak rozehrály pouze ve dvaceti lidech na hřišti. I tak byl Újezd ale lepší, a když mu dorazily i posily, tak Chodov hladce přejel a prodloužil si vítěznou šňůru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Asi prvních deset minut muslei hosté zvládat pouze v devíti hráčích proti jedenáctce soupeře, ale ku podivu všem, Újezd to zvládal na výobrnou a oslabení na něm nebylo znát. Chodov měl problémy i proti týmu bez útočníků. Gólem to však nezavánělo ani na jedné straně. Když však dorazili hostujícímu celku zbylí hráči, netrvalo dlouho a skóre utkání otevřel Hlůžek. Ale na jeho trefu ještě hosté odpověď dokázali najít, když si s Kopolovičem poradil Eduard Pikl. Poté už ale újezd nasadil vyšší tempo a Chodov přestal síhat. Do konce poločasu stihla Sparta přidat ještě tři góly a do šaten šla už s velmi slibným náskokem 4:1.


Ve druhé půli ale tlak hostů, i přes jejich vedení a poměrně vysoké vytížení některých hráčů, kteří odehráli v pátek dohrávku proti Lesné, o den později byli vypomoci A-mužstvu a teď měli v nohách další poločas proti Chodovu. Újezd zkrátka stále tlačil a už po chvíli zkompletoval Hlůžek svůj hattrick a asi o dvacet minut déle přidal ještě jeden zásah Flíček. Utkání už v závěru pouze esteticky upravil Radek Mazanec, když snížil na konečných 2:6.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Zadní Chodov
Milan Founě (Baník Zadní Chodov): Újezd přijel v devíti a čekali až jim přijedou posily z A-týmu a s těmi nás potom jasně přehráli.

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): Začali jsme pouze v devíti lidech, poté nám ale dorazil i zbytek, který byl vypomoci A-týmu a v jedenácti jsme je poté přehráli. Celý zápas jsme byli lepší a to i v devíti lidech.



Sestavy


TJ Baník Zadní Chodov
M. Founě [-] , M. Mazanec [-] , R. Földési [-] , F. Řezábek [-] - J. Fidler ml. [-] , L. Květoň [-] , D. Martínek [-] , R. Mazanec [-] - J. Květoň [-] , J. Kurčík [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd B
T. Kopolovič [-] - R. Chrastina [-] , P. Chejnovský [-] , P. Hlůžek [-] , J. Švábek [-] - P. Pavlík [-] , P. Jadlovský [-] , E. Dravecký [-] , J. Horváth [-] - L. Havel [-] , K. Dušan [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.