L. Neuer 30.
1:1
(1:1)
18. J. Smolarčík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

17.kolo, Divize E, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodla první půle


Branky


30. L. Neuer - 18. J. Smolarčík (p.)
12

 

V souboji posíleného domácího celku, se značně hráčsky oslabení hosté moc a moc „nadřeli“, aby si domů odvezli po devadesáti minutách hry alespoň bod za remízu. Zpočátku utkání nic nenasvědčovalo tomu, že by hosté, v jejichž sestavě chyběl pro nemoc stoper Farkas a na lavičce měli jen dva hráče a brankáře, měli mít problém uhrát plný bodový zisk, jak se však v dalším průběhu hry ukázalo, mohli být nakonec rádi i za ten jeden bod.

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Brzy po zahájení hry byl před domácí brankou osamocený Macíček, ale šanci dostat svůj tým do vedení nezúročil, o pět minut později dostal míč od Juříčka před branku Smolarčík, ale ani on z toho nic nevytěžil, stejně jako o chvíli později se nic ze strany hostí nestalo po dvou pěkných akcích Wolfa.

 

 

 

Krátce po čtvrthodině hry zahrál po rychlém průniku Macíčka domácí hráč v pokutovém území rukou a z nařízené penalty se Smolarčík nemýlil - 0:1.

 

 

 

A to bylo na dlouhé minuty ze strany hostí skoro vše, protože se do nich domácí pustili se vší vervou, z čehož si vytvořili několik velmi nebezpečných situací k vyrovnání, po několika přímých a rohových kopech.

 

 

 

Dvě minuty po vedoucím gólu hostí, se po přímém kopu Rozsívala od půlící čáry vyznamenal brankář Tichánek, který vykopl nohou míč skoro z brankové čáry, brzy na to musel zasahovat na hranici šestnáctky kapitán Švec odkopem ve skluzu před pronikajícím Podhorným.

 

 

 

Tlak domácích však nakonec vyústil po třiceti minutách ve vyrovnání, o které se postaral po dalším přímém kopu Smrž, který dokopl odražený míč zblízka za záda Tichánka - 1:1.

 

 

 

Domácí gól namlsal a jejich další útoky a standardní situace stále velmi zaměstnávaly obranu hostí, kteří se dopouštěli dosti chyb v rozehrávce a v podstatě jen nakopávali míče dopředu bez nějaké kombinační hry a vlastně se do blízkosti domácí šestnáctky ani nedostali.

 

 

 

Jedinou „kloudnější“ akci si vytvořili již „na cestě“ na přestávku, kdy po centru Urbanovského a následném přímém kopu Hurty, střílel Švec vysoko nad branku.

 

 

Ještě několik minut po zahájení druhé půle se zdálo, že by hosté mohli navázat na docela dobrý vstup do první půle, když do dobré šance na vstřelení branky se míč od Staňka dostal do šestnáctky ke Smolarčíkovi, ale to bylo vše.

 

 

 

Pak se hosté již skoro jen bránili, když pokračovali v nepřesné hře a domácí hráče zastavovali jen za cenu nedovolených zákroků, po nichž bylo v jejich šestnáctce více než horko, do domácí šestnáctky se dostali až po dvaceti minutách hry po akci Juříčka s Hurtou, ovšem bez efektu.

 

 

 

Domácí se stále tlačili před šestnáctku hostí a byli velmi blízko ke gólu, zejména po přímém kopu Rozsívala z osmnácti metrů, při kterém stáli při hostech „všichni svatí“, protože míč z jeho kopačky skončil naštěstí jen na spojnici břevna a tyče branky Tichánkovy, který za chvíli včasným dlouhým vyběhnutím mimo šestnáctku, zlikvidoval útok domácího aktéra všech standartních situací Rozsívala.

 

 

 

Docela velkou komplikaci pro hosty bylo deset minut před koncem nucené střídání spolehlivého kapitána Švece pro zranění hlavy, i přesto si s blížím závěrem hosté vytvořili určité šance ke vstřelení gólu, největší z nich měl po přímém kopu Hurty Macíček, ale z pěti metrů překopl branku.

 

 

 

Když pak Tichánek bravurním zákrokem zlikvidoval střelu mířící do jeho branky z kopačky střídajícího Juráska, rozešli se soupeři po prohrách v úvodním kole, se ziskem jednoho bodu za remízu.

 

 

 

ZDROJ: www.fknj.cz

 



Ohlasy k zápasu



FK Nový Jičín
Pavel Hajný, trenér: Bylo to bojovné utkání, kdy soupeř hrál opravdu hodně agresivně a bylo vidět, že opravdu touží vyhrát a šli si za tím. Oni proti podzimu jednoznačně zkvalitnili a posílili tým a já si myslím, že půjdou postupně nahoru. Faktem je, že v podstatě nejvíce, co zlobili, tak ze standardních situací, které kopali výborně, z čehož vlastně dali i branku, když po těchto standardkách si vytvořili hodně nebezpečných situací, takže to byl pro nás největší problém. Ale u nás bylo horší to, že jsme málo drželi balón a proto jsme soupeře právě pouštěli do hry a tím i těchto standardek za fauly, a myslím, že to byla naše největší chyba. Já jsem v každém případě spokojený s bodem, protože věřím, že je to důležité, abychom se nějakým způsobem odrazili a mohlo by nám to pomoci.



Sestavy


FK Šumperk
M. Kreizl [-] - Y. Ostrovka [-] (75. L. Malínek [-] ) , Z. Horák [-] , M. Olejník [-] , J. Bernard [-] , J. Nimrichtr [-] , F. Rozsíval [-] , M. Podhorný [-] (85. R. Jurásek [-] ) , M. Smrž [-] , L. Neuer [-] , R. Zrník [-]

FK Nový Jičín
J. Tichánek [-] - T. Wolf [-] , F. Nippert [-] , M. Švec [-] (80. I. Preči [-] ) - J. Juříček [-] , P. Urbanovský [-] (67. J. Klepáč [-] ) , P. Hurta [-] , V. Vokoun [-] , M. Staněk [-] , P. Macíček [-] - J. Smolarčík [-]

ŽK: 13. R. Zrník , 25. J. Nimrichtr , 41. M. Olejník , 82. F. Rozsíval , 86. M. Smrž - 59. M. Švec , 68. F. Nippert .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - BUČEK Vítězslav, HUDEC Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jiří Zubek

Expert: Josef Kandra, Přerov
Tip experta: výhra hostů

Nový Jičín je jasným favoritem.

Fanoušek, Administrátor klubu, Vedení klubu - TJ Kučerov | Jihomoravský | Vyškov

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů