3:3
(1:1)
28. J. Holčapek (p.)
48. M. Hobza
77. J. Holčapek (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2018 14:00

1.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín zakončil úspěšný podzim remízou


Branky


21. J. Fejta (vl.) , 56. Š. Dvořák , 59. O. Šibůrek - 28. J. Holčapek (p.) , 48. M. Hobza , 77. J. Holčapek (p.)
16

Koněšín si ve svém posledním podzimním duelu připsal proti Šebkovicím B remízu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

  Do zápasu, jehož úroveň značně ovlivnilo dušičkové počasí a mokrý trávník, lépe vstoupili hosté a byli to oni, kdo častěji okupovali pokutové území svého soupeře. Jenže několik závarů a nebezpečných střel vyřešil s klidnou hlavou sobě vlastní dnes zaskakující domácí brankář Pospíšil. To na straně Koněšína stojí za zmínku dva trestné kopy z příjemné vzdálenosti, ale ani Konečný ani Šibůrek brankáře na druhé straně nepřekvapili. Skóre utkání otevřela až povedená akce domácích, kterou zakončoval Svoboda a která díky teči hostujícího obránce do protisměru brankáře skončila za jeho zády – 1:0. Hosté srovnali po půl hodině hry. Divoký odskok míče překvapil domácího obránce, odrazil se mu na horní část paže, od ní k útočníkovi, který v ponechané výhodě sám před gólmanem trefil jen břevno, ale poté hned následoval nařízený pokutový kop, který už bezpečně proměnil Holčapek – 1:1.

Zápas skončil dělbou bodů

   Hned zkraje druhé půle se brankově prosadili hosté, kdy Hobza bez přípravy překvapil domácí obranu, brankáře, spoluhráče i diváky – 1:2. Srovnat mohl Štěpán Dvořák, ale jeho střela po jeho akci po levé straně jen těsně těsně minula branku. Ovšem za dvě minuty se stejný hráč už prosadil, kdy znovu tečovanou střelou propálil z blízka brankáře hostů – 2:2. Koněšínu se za tři minuty povedl obrat, kdy zleva prošel Šibůrek, zasekl a jeho opět tečovaná sřela zaplula do sítě za záda nešťastného gólmana do jeho protipohybu – 3:2. Domácí využívali euforie, ale další pohlednou kombinační akci nezakončil do prázdné David Dvořák a domácí tak neodskočili do dvoubrankového náskoku. Asi zlomový okamžik utkání. A tak vzhledem k celkovému vývoji utkání asi spravedlivou remízu zařídil znovu Holčapek, kdy čtvrt hodiny před koncem proměnil poměrně přísně nařízenou penaltu – 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Hůlka Matěj, hráč: Nastoupili jsme do zápasu v oslabené sestavě. První půle byla šancemi vyrovnaná. Druhá půle byla počtem šancí nakloněná k našemu týmu, ale proměněné 2 penalty hostů rozhodly o výsledku zápasu.




Sestavy


TJ Koněšín
J. Pospíšil [-] - D. Dvořák [-] , V. Konečný [-] (46. M. Betka [-] ) , T. Konečný [-] , Š. Dvořák [-] , O. Šibůrek [-] , M. Svoboda [-] , R. Badura [-] , L. Karásek [-] (46. M. Ševčík [-] ) , M. Pokorný [-] , P. Zahradníček [-]

TJ Sokol Šebkovice B
M. Papoušek [-] - M. Hobza [-] (82. E. Pelckmans [-] ) , D. Kašpárek [-] , J. Svoboda [-] (73. P. Konvalinka [-] ) , K. Busta [-] , P. Durda [-] , Z. Eberl [-] , P. Hrůza [-] , P. Tržil [-] , J. Holčapek [-] , J. Fejta [-]

Hráči zápasu: O. Šibůrek - J. Holčapek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČEJKA Jaromír - MUSIL Jiří (N), KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Oba týmy se potýkají s výbornou formou, ale tentokrát rozhodne domácí prostředí.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2018 17:28

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 13:34
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Šebkovice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2018 07:54

Tip: výhra domácích

Koněšín nastoupí v oslabené sestavě, ale podaří se jim výsledek dostat do zdárného konce.