Roztoky otočily zápas s B-týmem Jesenice ve svůj prospěch


Branky


40. P. Hruška (p.) , 47. P. Hruška (p.) , 58. J. Vejvoda - 11. T. Čížek
17

Mladý tým Roztok odehrál dobrou sezónu, na kterou bude chtít jistě navázat. V poháru se tomuto celku dařilo, když vyřadil A-tým Jesenice vysokým rozdílem. Nyní přivítal rezervu tohoto celku, která se skládala z velmi mladých hráčů, kteří tak získávají cenné zkušenosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jesenické béčko začalo dobře

Roztoky měly během první půle několik příležitostí. Za Drahoňovským zvonila tyč i břevno, obrana hostí musela čelit i dalším nebezpečným útokům. Přesto to byla rezerva Jesenice, která šla v 18. min. do vedení. Prvních dvacet pět byl nováček soutěže vyrovnaným soupeřem a byl odměněn. Mezi vápnem a postranní čarou byl nedovoleně zastaven jeden z hostujících hráčů a ze standardky Kapuna nepohlídali domácí Čížka, který hlavpi uklidil míč do branky - 0:1.

 

Domácí se vzpamatovali a hráli aktivněji, usnadnilo jim to také střídání jesenického Z. Fialy. Vyrovnání přišlo po faulu Kohouta na Vejvodu v pokutovém území. K penaltě se postavil Hruška a nemýlil se - 1:1.

 

 

Roztoky si došly pro vítězství

Druhou půli odstartovala podobná situace jako ukončila tu první. Penaltový zákrok Kohouta, který chtěl trefit míč, ale místo něj trefil Vejvodu, dal šanci Hruškovi ve druhé penaltě, kterou taktéž proměnil - 2:1. Rezerva hostí postrádala po této brance sebevědomí a to bylo voda na domácí mlýn. Roztoky svého soupeře nepouštěly do vyložených šancí a samy jich několik neproměnily. Držely více balon na svých kopačkách a často mohly i zakončit, ale situace byly překombinovány.

 

V 58. min. padla poslední branka zápasu, když Vejvoda utekl a svůj únik zakončil nejlépe jak mohl - 3:1. Domácí si zbytek zápasu pohlídali a soupeře k ničemu nepustily. Ten se snažil se zápasem ještě něco udělat, ale nic vážnějšího si už nevypracoval, a tak odjížděl s prázdnou. Dalším mínusem je zranění Kočičky a Horváta.



Ohlasy k zápasu


TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: "Jesenice přijela s mladým týmem. V prvním poločase i ve druhém jsme měli hodně šancí, ale ne každou jsme dokázali proměnit. Soupeř šel do vedení po standardní situaci a my vyrovnali před poločasem z penalty. Z další takové jsme šli i do vedení krátce po zahájení druhého poločasu. Celkově jsme hráli dobře, ale někdy si situace žádaly jednodušší řešení. Utkání jsme jinak měli pod kontrolou a bylo to o trpělivosti, jak se dostat do soupeře."

FC Jesenice B
Petr Fiala, trenér: "Je těžké tvrdit, že se nám zápas povedl, když jsem prohráli 3:1. Ale naši mladíci jednoznačně prokázali, že při vyvarování se hrubek ve hře, jsou schopni potrápit každého soupeře.  A je otázkou času, kdy to přinese bodový zisk."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: TITLBACH Marek - HŮLA Pavel (N), DVOŘÁK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - TITLBACH Marek: 5
Občerstvení - nápoje: 6
Občerstvení - jídlo: 7
Hrací plocha: 8
Zázemí: 8
Výkon domácích - TJ Roztoky: 7
Výkon hostů - FC Jesenice B: 6
Hráč utkání - domácí: Josef Vejvoda
Hráč utkání - hosté: Tomáš Čížek
Hodnocení hráčů - domácí: Miroslav Kaplan - 6, Štefan Masarovič - 6, Václav Krůta - 6, Jan Bureš - 7, Josef Vejvoda - 8, Pavel Hruška - 7, Petr Maršík - 6, Robert Wittmann - 6, David Vejvoda - 7, Zdeněk Špimr - 7, Miroslav Vrábík - 6,
Hodnocení úrovně zápasu: 7
Rozhodčí - TITLBACH Marek: 4
Občerstvení - nápoje: 6
Občerstvení - jídlo: 5
Hrací plocha: 8
Zázemí: 5
Výkon domácích - TJ Roztoky: 7
Výkon hostů - FC Jesenice B: 6
Hodnocení hráčů - domácí: Miroslav Kaplan - 6, Štefan Masarovič - 7, Václav Krůta - 7, Jan Bureš - 7, Josef Vejvoda - 7, Pavel Hruška - 7, Petr Maršík - 6, Robert Wittmann - 6, David Vejvoda - 7, Zdeněk Špimr - 6, Miroslav Vrábík - 6,

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Zpravodaj - FC Olešná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

Nováček soutěže má na úvod těžký los, Roztoky doma vyhrají. Když zvládly porazit A-tým Jesenice v poháru, s rezervou nebudou mít potíže.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj, Fotograf - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích