0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.09.2018 16:30

7.kolo, Divize A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Soběslav těsně nestačila na dosud neporaženou Admiru


Branky


36

Soběslav chtěla odčinit prohru s Klatovy, ale v cestě stál velmi těžký soupeř. Pražský celek v minulém kole nasázel pět gólů Berounu a tak byl v ideálním rozpoložení. Hosté šli do vedení gólem do šatny. Domácí se hnali za vyrovnáním, to se bohužel pro ně vzdalovalo a kýžený gól nepřišel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

V prvním poločase si Soběslav skoro nic nevytvořila a na míči byla převážně Admira. Ta se také dostávala do šancí. Hned ve dvou takových se objevil Štefan. Nejprve mířil hlavou z malého vápna vedle a poté volejem přestřelil. Zahálka přizvedl centrovaný míč také nad branku. Domácí se prezentovali nakopávanými míči, hosté se snažili hrát po zemi kombinačně. Už se zdálo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, ale vše změnila 44. minuta. Pražský tým zahrával rohový kop a ten dotlačil hrudníkem do branky Vosický - 0:1.

Soběslav ze závěrečného tlaku nesrovnala

Ve druhé půli se Soběslav prezentovala o něco lépe a byla více aktivní. Sázka na dlouhé míče se zdála být účinná, z několika takových dále těžila standardní situace. Právě z těch nadělala svému soupeři nejvíce problémů, ale obrana je dokázala uskákat nebo zasáhl brankář Jungr. Čas plynul a v poslední čtvrt hodině zápasu si Soběslav vytvořila tlak, který ale brankou neskončil, a tak body odjely do Prahy.

 

Galerie v podání Daniela Pekaře!



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Michal Lemberka, vedoucí týmu: "Byl to vyrovnaný zápas. Od začátku se hrálo nahoru dolů. Oba týmy měly tutové šance, ale gól přišel až ke konci první půle, kdy jsme zbytečně udělali roh. Soupeře jsme ke konci tlačili, ale bohužel se nám nepodařilo vyrovnat."

FK Admira Praha
František Peřina, trenér: "V prvním poločase měli mírnou převahu domácí. Hráli jednoduchou hru na dlouhé míče. My jsme se snažili hrát kombinačně. Měli jsme šance, ale neproměnili jsme. Až po rohovém kopu dotlačil míč do sítě Vosický. Ve druhém poločase byli domácí více aktivnější, tlačili nás dlouhými míči. Dobře jsme to uskákali, posledních 15 minut jsme byli pod tlakem, ale zvládli jsme to ustát. Byla to zasloužená výhra."



Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - M. Hromada [-] , J. Suchan [-] , D. Maršík [-] (46. K. Chotovinský [-] ) , V. Zeman [-] - P. Bouchal [-] , P. Nohava [-] (81. L. Podráský [-] ) , F. Vaněk [-] , T. Mazouch [-] - M. Dvořák [-] (63. M. Smetana [-] ) , A. Kutner [-]

FK Admira Praha
M. Jungr [-] - M. Horák [-] , J. Štefan [-] (66. J. Šimek [-] ) , Š. Zahálka [-] , A. Čížek [-] , T. Fingerhut [-] (52. T. Pavlata [-] ) , J. Kurek [-] (90. J. Panýrek [-] ) , O. Vosický [-] , M. Čácha [-] , M. Fric [-] (84. T. Majer [-] ) , O. Herc [-]

ŽK: 28. J. Štefan , 86. O. Vosický , 88. J. Šimek .
Hráči zápasu: P. Nohava , A. Kutner - O. Vosický , M. Jungr , M. Čácha .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: Pálek Ondřej - MUDRA Zdeněk, VRCHOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Pavel Krejčí
Tip experta: remíza

Admira potvrzuje roli jednoho z favoritů soutěže, ale Soběslav urve bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Soběslav bude ve svém domácím prostředí určitě nepříjemným soupeřem, ale Admira je momentálně v herní pohodě a jede na vlně úspěchů, proto věřím, že si tým z Kobylis dokráčí pro tři body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Trenér, Asistent trenéra, Zdravotník, Sponzor - SK Klatovy 1898 | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích