Šlágr pro Těškovice


Branky


27. J. Šenk , 37. V. Vavrečka (p.) , 75. V. Šenk - 68. F. Šrubař
17

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

-          Třetí jarní zápas jsme za velmi teplého počasí sehráli konečně na domácím hřišti s Horní Lhotou. Šlo o konfrontaci prvního celku tabulky s druhým, díky tomu měl zápas už od začátku správný náboj.

-          Prvních cca 18 min. se hrál fotbal plný nasazení mezi šestnáctkami bez výrazného střeleckého zakončení obou mužstev.

-          Ve 20.min. došlo ke sporné situaci, kdy po dlouhém autu hostů skončil míč v naší brance. Hosté se už radovali z gólu, ale rozhodčí po konzultaci s pomezním gól neuznal, protože se míče nikdo nedotkl. Poté jsme se dostali do několika střeleckých zakončení, které vždy skončily mimo banku.

-          Ve 26.min. po faulu hostů kope Vladimír Šenk přímý kop z cca 17 m, bohužel těsně míjí branku. O minutu později se už radujeme z gólu. Jakub Solnický pěknou nahrávkou nachází Vojtu Vavrečku ten přiťukne míč Janu Šenkovi a ten se střelou z otočky nemýlí - 1:0!

-          V 32.minutě opět zahráváme standartní situaci z cca.30 metru, k míči se staví Vojta Vavrečka a svou pověstnou šajtlí trefuje pouze břevno.

-          Ve 37.minutě se do šestnáctky dostává Jan Šenk, kdy klasickou zasekávačkou, nebo-li polskou kličkou, zařizuje penaltový kop, neboť mu obránce skočil na špek. Penaltu s přehledem proměňuje Vojta Vavrečka 2:0!   

-          Ve 40.min. po dlouhém autu hostů se k míči dostává jejich hráč, naštěstí trefuje jen břevno. 

-          Prvních cca 10 min druhého poločasu jsou hosté aktivnější, ale bez vážnějšího ohrožení naší branky.

-          V 55.min se po zaváhání obrany hostů dostává k míči Daniel Juchelka, který jde sám na gólmana, ale bohužel těsně netrefuje bránu.

-          V 68.minutě se hosté z postupného útoku dostávají do zakončení, náš gólman Roman Lazecký střelu vyráží, naše obrana zaváhá, k odražené střele se dostává útočník hostů, který dává gól – 2:1!

-          V 75.min vhazujeme aut, který si Vojta Vavrečka zpracuje, přihrávkou nachází Ondru Strojila, který z pravé strany centruje míč, jenž si nachází Vladimíra Šenka, který z voleje dává nádherný gól – 3:1!

-          Do konce zápasu se skóre již nemění a my se můžeme radovat z velmi cenného vítězství!

-          Tímto chci poděkovat našim věrným fanouškům za vytvoření bouřlivé atmosféry, která nás hnala dopředu a zároveň je pozvat na další velmi důležité utkání, které sehrajeme s Komárovem.                                                                                                                  P.J.

 

Autor: Patrik Jedlička



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - J. Krayzel [-] , P. Jedlička [-] , J. Solnický [-] , D. Juchelka [-] (65. B. Sroka [-] ) - J. Šenk [-] , O. Strojil [-] , V. Šenk [-] - Č. Korčák [-] (72. M. Hasoň [-] ) , M. Krayzel [-] (81. D. Sýkora [-] ) , V. Vavrečka [-] -

TJ Sokol Horní Lhota
P. Dedek [-] - T. Matzner [-] , A. Homola [-] , R. Zdražila [-] , J. Rybář [-] - M. Hlozák [-] (71. J. Biolek [-] ) , M. Bartůněk [-] - A. Górecki [-] , P. Fiala [-] - F. Šrubař [-] , J. Horváth [-]

ŽK: 34. A. Górecki .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PRETSCH Adam - LAZECKÝ Přemysl (N), STRAKOŠ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hodnocení úrovně zápasu: 10
Rozhodčí - PRETSCH Adam: 3
Občerstvení - nápoje: 10
Občerstvení - jídlo: 10
Hrací plocha: 10
Zázemí: 10
Výkon domácích - TJ Sokol Těškovice: 10
Výkon hostů - TJ Sokol Horní Lhota: 8
Hráč utkání - domácí: Vladimír Šenk
Hráč utkání - hosté: Pavel Dedek

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Budišovice | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích