Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2018 16:30

21.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choceň dostala doma bůra


Branky


4

report...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po nějaké době opět s futsalisty, ale naopak bez zraněných Váchy,Hanče a Vágnera (nehrála tedy žádná ze dvou našich jarních posil) jsme nastoupili za krásného jarního počasí na hřišti v Chocni. Naši začali iniciativněji. V 7. a 9.minutě hlavičkoval z výhodných pozic Kopecký, jenže ani jednou netrefil bránu. Ve 12.minutě měla rána Koudelky z 20 metrů sice gólové parametry, letěla pod břevno, ale přímo doprostřed brány, kde stál připravený Gerčák. Ve 26.minutě přišla první naše vyložená šance. Dostal se do ní po kombinaci našich hráčů Kopecký, ale z 10 metrů nikým neatakován trefil jen doprostřed brány přímo na gólmana. Ve 28.minutě pláchl po levé straně Slováček, ale pak od brankové čáry nepřihrál přesně. Podobný kousek se našemu levému záložníkovi povedl o minutu později, kdy opět utekl, ale dostal se už dost do úhlu a místo přihrávky navíc vystřelil – nic z toho opět nebylo. Ve 30.minutě hlavičkoval Kopecký z malého vápna, brankář domácích byl ale na místě a míč lapil. Ve 32.minutě trefil Slováček povedenou ranou břevno domácí brány. V další minutě snad po první vážnější „trmě-vrmě“ v našem vápně trefil míč ruku Luptovského – naštěstí náš hráč ji měl u těla a hlavní sudí to (asi správně) jako penaltové provinění neposoudil. A tak se zdálo, že poločas skončí bez branek. Jenže ve 45.minutě sudí nařídil po několikátém faulu na Koudelku v první půli proti domácím volný přímý kop ze vzdálenosti 30 metrů. Míč si postavil Vladyka a z této vzdálenosti trefil exkluzivní střelou pravou šibenici – 0:1! Lépe to náš kapitán asi trefit ani nemohl. A do kabin jsme šli po gólu „do šatny“ přece jen spokojenější my.

 

 

Ale přirozeně že náskok jednoho gólu ještě nemusel nic znamenat. V 52.minutě utekl našim bekům nejrychlejší domácí hráč, ale pak z 10 metrů vystřelil vedle levé tyče. To jsme si oddechli. Naopak o 2 minuty později po chybě soupeřových beků šli Rešetár (byl na hřišti necelé 2 minuty) s Kopeckým na osamoceného stopera Chocně. Rešetár to vzal na sebe, obešel protihráče a prudce z velkého vápna vypálil. Bohužel rána mířila jen přímo na Gerčáka a ten ji vyrazil. Rešetárova dorážka letěla pak už nad bránu. V 61.minutě fauloval pronikajícího útočníka domácích v našem vápně Valda a sudí proti nám nařídil penaltu. Tu však zkušenému domácímu kapitánovi Myšákovi Jehlička vyrazil! A nemusel k tomu vynaložit ani moc úsilí, stačilo trefit stranu, na kterou míč letěl. A to se našemu brankáři povedlo. Penalta totiž nebyla příliš umístěná. Pokud se domácí celek výsledkově ještě držel, tak od té chvíle už existovalo na hřišti jenom jedno mužstvo – naše. V 65.minutě našel Koudelka přesnou přihrávkou Rešetáraa ten krásnou křížnou střelou ze 13 metrů téměř do šibenice překonal bezmocného Gerčáka – 0:2. V 72.minutě vyslal Trňák krásný pas na Rešetára, ten se zbavil rychlou kličkou svého strážce a další křížnou střelou, téměř okopírovanou jako ze 65.minuty, trefil vzdálenější šibenici ještě lépe – 0:3. V 80.minutě utekl po levé straně Koblasa, přihrál Kopeckému a ten zvýšil už na 0:4. A to ještě nebylo vše. V 81.minutě jsme pátý gól ještě nedali, když po chybě domácí obrany se míče zmocnil Kopecky, uvolnil Rešetára, jenže ten z 15 metrů vysoko přestřelil. Kýžené „bůro“ se nám povedlo až v 90.minutě. Bylo to po další skvostné kombinační akci. Aktivní Rešetár narýsoval ukázkovou kolmici na rozběhnutého Koblasu, ten se dostal skoro až k brankové čáře, zpětnou přihrávkou našel před bránou osamoceného Kopeckého a tomu už nemohlo dělat problém poslat míč po dokonalém rozboru soupeřovy obrany do prázdné brány – 0:5. Nakonec jsme tedy vysoko zvítězili, když hlavně od 60.minuty jsme na hřišti jednoznačně kralovali. Dokázali jsme, že na hřištích soupeřů se nám na jaře nebývale daří (0:3,1:4,0:5). A protože v Moravanech se zrodilo obrovské překvapení kola, když domácí jako poslední celek tabulky porazili druhou Českou Třebovou, která na nás stále dotírá, na čele tabulky jsme právě jí odskočili na rozdíl 3 bodů. Což je nadějné. Teď nás čekají 2 domácí zápasy (Svitavy, Třemošnice). Všichni věříme, že se udržíme na vítězné vlně.



Více zde: https://spartakslatinany-cz.webnode.cz/news/mistrovsky-chocen-slatinany/



Sestavy


FK Agria Choceň
L. Gerčák [-] - B. Fogl [-] , P. Voborník [-] (80. J. Zachař [-] ) , M. Sršeň [-] , D. Šafek [-] , D. Kubíček [-] (67. D. Sklenář [-] ) , L. Myšák [-] , L. Krejza [-] (77. L. Kulhánek [-] ) , P. Zahálka [-] , F. Lebeda [-] , M. Kubový [-]

Spartak Slatiňany
R. Jehlička [-] - M. Slováček [-] (65. V. Trňák [-] ) , T. Koudelka [-] (77. J. Koblasa [-] ) , T. Beneš [-] , J. Malý [-] , J. Luptovský [-] (52. L. Rešetár [-] ) , J. Málek [-] (72. D. Hudec [-] ) , J. Kopecký [-] , P. Vladyka [-] , O. Hauf [-] (65. M. Pokorný [-] ) , T. Valda [-]

ŽK: 30. P. Zahálka , 45. P. Voborník , 53. L. Myšák - 33. J. Málek , 50. T. Koudelka , 60. T. Valda .
Počet diváků: 161. Rozhodčí: Beneš David - VALENTA Jan, SCHMEISER Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích