Zahrál jsem si proti Manchesteru United, říká Vojtěch Koutský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 27. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Fanoušci tě zvolili nejlepším hráčem uplynulého kola, co se ti teď honí hlavou?
Je to fajn pocit být zvolen hráčem kola a určitě mi to dodává motivaci nadále se snažit, abych byl znovu zvolen do této ankety a popřípadě ji znovu vyhrál.
Jaké máš cíle pro závěr sezony?
Největší cíl a to si myslím, že můžu hovořit za celý tým, tak je vyhrát finálové utkání poháru hejtmana, které sehrajeme ve čtvrtek 8.6. proti Libišanům.
Máš nějakou zajímavou historku z fotbalu se kterou by ses s námi podělil?
Zřejmě za největší fotbalový zážitek považuji zápas proti Manchesteru United, který jsme v kategorii U-10 s Pardubicemi sehráli, dokonce je to natočené na youtube.
Tvůj nejméně oblíbený soupeř z ligy? A proč?
To je těžká otázka, zřejmě nemám přímo nějakého soupeře proti kterému nerad hraju. Nejméně oblíbený soupeř je přeci vždy ten následující.
Kam nejraději míříš do branky? A proč zrovna tam?
Tak jako menší jsem chtěl snad jako každý vymítat pavučinky u šibenice, ale žádné oblíbené místo nemám, vždy to záleží na postavení brankáře.
Je nějaký vysněný klub ve světě, za který bys chtěl hrát?
Real Madrid nebo Dortmund, hrát na Santiago Bernabéu nebo v Signal Iduna Parku, to je prostě sen a ta elektrizující atmosféra, to je proste něco neskutečného.
Co je podle tebe síla vašeho týmu?
Řekl bych, že máme opravdu skvělou partu a to je vždy ve fotbale nejdůležitější, je to přeci týmový sport.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.