4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2018 17:00

14.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senomaty rozdílem třídy porazily Hředle


Branky


3. D. Moroz , 28. D. Moroz , 75. M. Pichnarčík (vl.) , 85. A. Zajíc
1

Senomaty - V rámci dohrávky 14. kola rakovnického OP zavítaly Hředle na hřiště Senomat. Berani o víkend vyhořeli s Olympií, Hředle zase vyhrály v Kroučové. Jak dopadl jejich vzájemný souboj?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Moroz táhl Senomaty za výhrou

Hned ve 3. min. otevřel skóre zápasu Moroz, který si ve vápně zasekl míč přes bránícího hráče a přízemní střelou se trefil na zadní tyč - 1:0. Senomaty hrály dobře kombinačně a dařilo se jim v mezihře.

 

Oproti minulému zápasu s Olympií to byla jiná podívaná. Ve 28. min. se prosadil Moroz znovu, to když si narazil s Vávrou a v šestnáctce překonal Malinovského podruhé - 2:0. Hředle si vytvořily ojedinělou šanci, když domácí defenziva zapomněla za sebou Bethela, který ale svou hlavičku v dobré pozici netrefil ideálně. A když hosté nezahrozili ani z početných standartních situací, šli do kabiny s dvougólovým mankem.

Hředle nedokázaly odpovědět

Druhý poločas byl obrazem toho prvního. Hředle si nevytvořily takřka žádnou gólovku, naopak Senomaty nepolevily a pokračovaly ve své hře. Dobrou šanci zahodil Karnold, který polovysoký centr ze strany trefil jen do středu branky, kde stál Malinovský.

 

V 75. min. zahrával Vávra rohový kop a poslední kdo se dotkl míče byl Pichnarčík, který si jej srazil do vlastní sítě - 3:0. Zlaté ruce trenéra Kučery se ukázaly v 85. min, když po osmi minutách na hřišti využil centr před prázdnou branku od Moroze Zajíc a stanovil konečné skóre - 4:0.

 

Galerie od Báry Sojkové!



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: "S výkonem jsem spokojený. V minulém zápase nám nevycházelo nic, nyní se nám dařilo a bylo to vidět. Od začátku zápasu si myslím, že jsme byli lepší. Hředle hrozily jen ze standartek a kromě jedné šance si toho moc nevytvořily."

FK Hředle
Jan Sklenář, vedoucí: "Nepředvedli jsme vůbec nic, nebyla tam bojovnost, něco kloudného jsme si vytvořili až na konci, kdy už bylo rozhodnuto. V tomto složení nejsme konkurence schopni."



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - A. Polcar [-] (77. A. Zajíc [-] ) , J. Kodeš [-] (84. M. Jelínek [-] ) , T. Pichner [-] , J. Vávra [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , M. Komín [-] , Z. Eichler [-] (83. M. Sailer [-] ) , D. Moroz [-] , R. Trešl [-]

FK Hředle
V. Malinovský [-] - M. Šerák [-] (58. M. Pichnarčík [-] ) , D. Šmíd [-] , D. Rais [-] , D. Bechner [-] , V. Hladký [-] , B. Amauwah [-] , M. Vodrážka [-] , M. Došek [-] , T. Rendl [-] , M. Somol [-]

ŽK: 18. M. Karnold - 61. V. Hladký .
Hráči zápasu: D. Moroz , J. Vávra .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: SVOBODA David - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.