6:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom ukazuje svoji dominanci, tentokrát to debaklem schytala Halže


Branky


4. M. Stec , 25. R. Volka , 30. J. Bukva , 46. J. Bukva , 54. R. Volka , 85. J. Bukva
0

I v 10. kole dokázal Lom potvrdit, že patří mezi nejlepší týmy soutěže, když ze svého hřiště šestigólovým přídělem vyprovodil Halži, které se v posledních utkáních dařilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre hodně rychle otevřel Stec, domácí rozhodli už v první půli

Domácí celek měl opravdu bleskurychlý nástup do utkání, už ve 4. minutě se podařilo domácímu Martinu Stecovi otevřít skóre-1:0. Domácí dokazovali svoji dominanci i v další části utkání, drželi více balon a měli více ze hry. Ve 25. minutě prostřelil hostujícího brankáře Černého Richard Volka a skóre tak bylo 2:0. O pět minut to s hosty z Halže vypadalo ještě hůře, to svým gólem zvýšil na 3:0 Jan Bukva. Do poločasu se nic více neudálo. Skóre tak po poločasu vyznívalo v prospěch domácích- 3:0. 

I v druhé polovině dokázalo domácí mužstvo třikrát skórovat

Do druhého poločasu naskočil domácí mančaft ve velké pohodě, kterou si přinesl z prvního poločasu. Již ve 46. minutě se skóre totiž měnilo počtvrté. Svým prvním gólem v utkání se dokázal prosadit Jan Bukva. Domácí byli na hřišti mnohem lepším celkem, Halže utkání příliš nezvládla, a když v 54. minutě druhým gólem v utkání zvýšil na 5:0 Richard Volka, blýskalo se v Lomu na pěkný debakl. Lom si po zbytek utkání držel na hřišti nadvládu a snažil se přidat ještě nějakou branku, což se jim nakonec přece povedlo v 85. minutě. To se druhým gólem v utkání blýskl domácí Jan Bukva a utkání tak upravil na konečných 6:0. 



Ohlasy k zápasu



TJ Čechie Halže
Filip Bedecs: "Předem jsme věděli, že body asi neuděláme. Chtěli jsme si zahrát fotbal, neutrpět žádný debakl. Ovšem dělali jsme strašné chyby a utkání se nám vůbec nevyvedlo tak, jak jsme si představovali."



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - R. Volka [-] (73. K. Květoň [-] ) , D. Lintner [-] , M. Stec [-] , J. Krét [-] (70. J. Vopalecký [-] ) , M. Volka [-] , M. Pich [-] (77. V. Matoušek [-] ) , A. Karas [-] , J. Bukva [-] (80. T. Mareš [-] ) , J. Bukva [-] , M. Rosokha [-]

TJ Čechie Halže
T. Černý [-] - J. Typovský [-] , T. Ježdík [-] , D. Karmazin [-] , J. Korda [-] , L. Kormoš [-] , M. Matoušek [-] , R. Mrenka [-] , A. Herout [-] (70. F. Bedecs [-] ) , L. Goubej [-] , K. Bauer [-]

ŽK: 81. M. Volka - 32. A. Herout , 53. K. Bauer , 75. T. Černý .
Počet diváků: 38. Rozhodčí: Šichevičová Michaela - HORA Jiří (N), BOŽEK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.