3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2017 17:00

3.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš lituje zahozených šancí


Branky


66. T. Karela , 84. P. Kalabza , 89. T. Loukota (p.) - 71. O. Vodička
0

Před utkáním dělil soupeře jen jediný bod. Oba týmy své body shodně uhrály v prvním kole a po nevydařeném druhém kole chtěly bodovat teď. Utkání přineslo spoustu šancí, většinu z nich ale oba celky zahodily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spousta zahozených šancí

Úvodních deset minut přineslo vyrovnaný boj s jedinou šancí, jenž si vytvořil po Loukotově rohu domácí Kalabza, ale pouze trefil brankáře. Ze hry měli následně více hosté. První dva střelecké pokusy z dálky jim ale Větrovec zlikvidoval. Vstiš se pak dostala i do příležitostí z větší blízkosti. Ovšak výborně chytajícího Větrovce ne a ne překonat. Domácí odpověděli šancí Loukoty, kterou však brankář vyrazil na roh. I ve zbývajících minutách se střídali šance na obou stranách. Bohužel zakončení, nebo finální fáze vázla na obou stranách. První poločas tak branku nepřinesl. 

Konečně góly

Dováci doufali, že druhý poločas přinese to, co první neměl. A to góly. Blízko byl domácí Ptáček, který po přihrávce Loukoty střlel z deseti metrů. Trefil ovšem jen brankáře. A když už ani hosté nevyužili své šance, vzal si slovo konečně domácí Karela, který si naběhl na rychlý aut Ptáčka a překonal Valentu v bráně. Pak už se ale dokázali prosadit i hosté. Ranou z dálky se prosadil vstišský kanonýr Ondra Vodička. Vyhrát chtěly oba týmy a tak bylo k vidění ještě několik šancí. Předevšim příležitost domácího Doláka volala po gólu. Domácí se ale nakonec opět dočkali. Po pěkné akci Ptáčka a Kalabzi se druhý jmenovaný dokázal prosadit. Družstevník pak vrhl všechny síly do útoku, ale místo vyrovnaní přišel faul brankáře a penalta. Exekuci si vzal na starost  Loukota a zpečetil tři body pro Klášter.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Zápas se nám moc nevyvedl. Byl to spíše boj. Chyběla nám fotbalovost."

TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Zápas se nám moc hodnotit nechce. Prohráli jsme si ho sami. Kdyby jsme po prvním poločase vedli 5:0 nikdo z domácích by se nemohl divit. Druhý poločas už byl vyrovnaný. Na první branku jsme ještě dokázali odpovědět. Na druhou už se nám to nepodařilo."



Sestavy


TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - V. Bárta [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , T. Karela [-] (89. J. Růžička [-] ) , P. Kalabza [-] (90. J. Lohynský [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

TJ Družstevník Vstiš
A. Valenta [-] - P. Švec [-] , V. Hřebec [-] , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , F. Štěpán [-] (89. M. Kaiser [-] ) , A. Ježek [-] , P. Purdeš [-] , M. Švec [-] (62. J. Voler [-] ) , T. Maday [-] , O. Vodička [-]

ŽK: 45. T. Karela - 89. A. Valenta , 90. T. Maday .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Legát Zdeněk - BALOUN Josef (N), FIEDLER Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.