Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2017 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kobeřice porazily lídra z Hlubiny


0

Rozhodující třefa domácích padla sedmnáct minut před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve víkendovém šlágru I. A třídy na sebe narazily Kobeřice a Hlubina. Domácí fotbalisté se přitom díky jednogólovému vítězství přiblížili lídru tabulky na pouhý bodík. Ale pěkně popořádku. Začátek zápasu patřil hostům, kteří hned v 8. minutě rozebrali kobeřickou defenzivu do posledního šroubku a Krčmařík zasouval míč do prázdné kasy – 0:1. Rovněž domácí udeřili z první nebezpečné akce. Robin Wirth krásně uvolnil Šimečka a ten při sólovém nájezdu ukázal nervy ze železa – 1:1. Kobeřický forvard nadále úřadoval, když střelou z hranice šestnáctky rozezvonil tyčku.

 

Zkraje druhé půle Šimečkovi opět namazal Robin Wirth, jenže gólman Otoupalík tentokrát zavřel krám. Hosté reagovali příležitostí Procházky, který ovšem správně neseřídil mušku. V 62. minutě ukázal skvělou kopací techniku domácí Hlawenka, když z dalekonosného přímáku orazítkoval spojnici břevna a tyče. Štěstěnu poté proklínal i jeho týmový kolega René Wirth, neboť po centru Jakuba Janíka rozvlnil boční síť. Chleba se tak definitivně lámal až v 73. minutě. Ránu Kryštofa ještě stačila Hlubina zablokovat, ale Šimeček v tísni osvědčil potřebný důraz – 2:1. Kobeřice pak mohly přidat pojistku, jenže trestňák Robina Wirtha vytlačil Otoupalík na roh, po němž Šimeček zatřásl tyčí hostující kasy. Domácí to ovšem nemrzelo, protože zaslouženě urvali všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice
Martin Halfar (vedoucí týmu): „Odehráli jsme velmi těžké a dost kvalitní utkání, v němž jsme si vypracovali více šancí než soupeř. Hlubina nemá špatný mančaft, což potvrdila hned na začátku, kdy se ujala vedení. Naštěstí jsme dokázali ještě do přestávky vyrovnat a ve druhé půli už soupeři trošku docházely síly. Podle mého názoru jsme zvítězili zaslouženě. Chtěl bych poděkovat i fanouškům, protože zápas provázela výborná atmosféra.“

TJ Unie Hlubina
Jan Krčmařík (hráč): Na začátku to bylo takové na obě strany. Zápas byl díky terénu hodně bojovný a moc to kombinační hře neprospělo. My jsme se ujali brzy vedení, když se nám podařilo zakončit z jedenácti metrů. Pak se hra postupně vyrovnávala, domácí napálili tyčku a postupně převzala otěže zápasu. Po naši chybě v rozehrávce pak Kobeřice srovnaly. Začátek druhé půle patřil nám asi deset minut, a hrozili jsme ze standardek. Pak už jen hráli domácí, kteří si vytvořili tři až čtyři šance, které vylapal náš brankář. Kobeřicím se podařilo pak dát rozhodující trefu, a my jsme díky terénu se nedostali do tlaku, a domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice
P. Štencel [-] - F. Kollek [-] , J. Janík [-] (75. A. Kubný [-] ) , D. Janík [-] , Z. Kryštof [-] (85. T. Jašek [-] ) , P. Hlawenka [-] , P. Stuchlík [-] , J. Schreier [-] , R. Wirth [-] , R. Wirth [-] , A. Šimeček [-] (89. D. Kusztubajda [-] )

TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - M. Bláha [-] (62. O. Hyrník [-] ) , J. Krčmařík [-] , A. Hubeňák [-] (79. J. Skýba [-] ) , V. Olšovský [-] , M. Blokša [-] (65. P. Petrov [-] ) , O. Klíma [-] , M. Sasko [-] , A. Procházka [-] , J. Vančo [-] , J. Schmutz [-] (49. J. Starý [-] )

Počet diváků: 176. Rozhodčí: ŠUJAN Stanislav - ADAMEC Jiří, DVOŘÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.