2:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.05.2017 11:00

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovská má první body, jeden ae veze domů Krásno


Branky


0

Stará Chodovská se konečně zvedla. Po třech tragických výkonech a katastrofálních výsledcích se jí podařilo nyní s favorizovaným Baníkem Krásno udržet krok delší dobu a ve druhé půli se dokonce i dostat do vedení. Fanoušci už s napětím pomalu vyhlíželi první výhru, ale Krásno s blížícím se závěrem domácí tým stále více svíralo, až se dočkalo vyrovnání. O prvním triumfu Chodovské tak musel rozhodnout až penaltový rozstřel. Pro Chodovskou by mohl být tento zápas odrazovým můstkem, pro Baník je jednoznačně dvoubodovou ztrátou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nezáživný poločas udržel oba ve hře

Pro Chodovskou bylo velmi důležité neinkasovat jako první. To bylo totiž to, co jí v předchozích zpasech vždy podrazilo nohy. Tentokrát si ale s tímto úkolem poradila, jelikož Krásno podalo velmi slabý výkon. Možná hostující hráči soupeře podcenili, a tak se hrál celkem nudný a nezáživný fotbal. Oba týmy byly do útoku chybé, a tak obě obrany neměly téměř žádné problémy. V první půli nakonec nviděli diváci v podstatě nic. Hrálo se téměř bez šancí, bez bjovnosti, bez tvrdších zákroků, bez karet. Do šaten se odcházelo 

Zlatá ruka kouče Homolky prodloužila zápas

Ve druhé půli těšila domácí fanoušky aktivita jejich celku. Chodovská přitlačila a začala se rvát o své první letošní vítězství. Krásnu se pro matný výkon dále nedařilo, a tak museli hosté doufat, že udrží co nejdéle bezbrankový stav. Vhodovská byla v této fázi určitě lepší, aktivnější a odhodlanější. A své odměny se nakonec dočkala. Ve dvašedesáté minutě vystřelil na branku Petr Dušek a jeho pokus rozvlnil síť. Chodovská se tak poprvé po rozdělení soutěže dočkala vsítění. Potřebovala k tomu 331 minut. Od první výhry nebyla daleko. Začala kontrolovat hru a postupně přestávala tlačit. To ale nabudilo zase Krásenské, kteří začali přebírat iniciativu a v polsení desetiminutovce soupeře zatlačili do vápna a začali bojovat o vyronvání. Dlouho to vypadalo, že se nakonec trefit nadokáží, ale v poslední minutě se v závaru ve vápně nejlépe zorientoval nejčerstvější hráč na hřišti, Jan Studnička, který svou trefou poslal zápas do penalt.

Chodovská urvala první vítězství

Chodovská byla tentorktá hodně blízko, ale po devadesáti minutách nakonec přeci jen rozhodnuto nebylo a o svéprvní vítězství se musela ještě pořádně porvat. Jenže takovým problémem už to ale zase nebylo. Krásno v rozstřelu naprosto selhalo, mo se mu nedařilo, a tak Chodovská nakoenc hravě dovedla zápas alespoň k dvoubodovému zisku.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Chodovská
Martin Hejna: Konečně to vyšlo. Sice jsme ztratili v poslední minutě těsné vedení a rozhodnout musely penalty, ale i tak můžeme po předchozích zápasech hovořit o zlepšení. Je lae pravdou, že Krásno bude mít asi obdobné problémy témě našim. První půle proto byla dost vyrovnaná, a když jsme viděli, že je soupeř hratelný, nastoupili jsme do druhé půle s odhodláním a vůli konečně zvítězit. Řekli jsme si, že nemůžeme pořád jen prohrávat.Kluky chci pochválit, že zápas takhle odmakali.

TJ Baník Krásno
Baník Krásno: Krásno se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


FK Stará Chodovská
L. Karpíšek [-] - J. Kutnohorský [-] (46. P. Bezděčný [-] ) , M. Gabčo [-] - M. Kastl [-] , J. Volek [-] , M. Tatar [-] , R. Lenk [-] , T. Bílý [-] , P. Dušek [-] - T. Wolarz [-] , R. Tomášek [-]

TJ Baník Krásno
V. Kvapil [-] - J. Masopust ml. [-] , R. Schlossbauer ml. [-] , K. Urban [-] , M. Urbánek [-] - J. Heřman [-] (57. J. Studnička [-] ) , M. Kvapil [-] , J. Schröck [-] , K. Václavík [-] - J. Husák [-] , R. Trnka [-] -

ŽK: 55. T. Bílý .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: FURIŠ René - TREITL Pavel (N), MICHALEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.