Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2017 17:00

27.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý obrat Polanky


Branky


0

Frenštát vedl po poločase o dvě branky. Polanka však třemi góly ve druhé půli skóre obrátila. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení v 5. minutě, kdy Klimpar prostřelil Řehulku přesnou střelou zpoza šestnáctky. Domácí sice po většinu času kontrolovali míč, ale do pořádného zakončení se nedostali. Hosté mohli zvýšit v 17. minutě, Kovář se štěstím přistrčil míč na Klimpara a jeho pokus vytáhl Řehulka nad branku. Ve 36. minutě rozjásal hosty podruhé Klimpar, kdy zakončil brejk hosti. S polančany to vypadalo blbě a nikdo by nečekal otočení zápasu.

 

Do druhého poločasu nastoupili Mašlanka, Miko a Sysala. Posledně jmenovaný hned po dvou minutách pohotově zakončil přiklepnutí Valigůry a snížil na 1:2. O další dvě minuty zakončoval Sysala centr Ševčíka, ale nezamířil přesně. A do třetice Sysala zakončoval vybídnutí Šindlerem, před vybíhajícím Pešákem poslal míč vedle branky. Chvíli po té pálil z 20 metrů Ševčík, Pešák jeho pokus vyrazil mimo. Polanečtí byli nadále aktivnější a pohoda hostů z prvního poločasu byla ta tam. V 58. minutě vyrovnal Valigůra dělovkou z jedné. Brance předcházel závar v šestnáctce hostí. Obrat byl dokonán v 63. minutě, kdy Sysala prošel po pravé straně, přihrál před branku, kde Valigůra chytře pustil míč na Ševčíka a střelou z 16 metrů poslal míč k levé tyči. V 83. přihrál Andrýsek Valigůrovi, jeho střela postrádala razanci a Pešák jeho pokus chytil. Hosté se snažili aspoň o vyrovnání, ale další branka již nepadla. Kaňkou na výhře domácích bylo zranění kolene Ševčíka, který musel být střídán v 86. minutě.

 

zdroj: http://www.fkskpolanka.cz



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček (kapitán): Se startem druhého poločasu jsme čekali domácí nápor a absolutně jsme to nezvládli. S tlakem Polanky jsme se nedokázali vyrovnat a bylo vidět, jak domácí po poločasové bouřce v kabině zabrali. Naše situace je už vážná, ale uvidíme, jaký bude sestupový klíč. Pokusíme se dostat alespoň na předposlední místo.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - M. Valigůra [-] , D. Uher [-] , J. Ševčík [-] (86. P. Planka [-] ) , R. Fukala [-] (46. P. Miko [-] ) , J. Kaluža [-] , L. Uhlík [-] (45. D. Mašlanka [-] ) , M. Skřehot [-] , D. Šindler [-] (68. M. Hrabec [-] ) , R. Drulák [-] (46. M. Sysala [-] ) , N. Andrýsek [-]

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
V. Pešák [-] - A. Marek [-] , R. Vaverka [-] , A. Plachký [-] , P. Střelec [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , D. Kobylík [-] (15. R. Gillar [-] ) , J. Bednář [-] , R. Špaček [-] , Š. Křiva [-]

ŽK: 96. M. Valigůra - 80. J. Kovář .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠVEC Marek - POTIOREK Aleš, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.