2:1
(2:1)
43. D. Fiala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2017 15:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter udolal Radkovice


Branky


28. M. Suko , 42. P. Velíšek - 43. D. Fiala
0

Klášter čeká druhý jarní domácí zápas, v prvním si poradil s těžkým Smolivcem a teď je čekal celek, jenž potřebuje každý bod. Radkovice minulé kolo vyhrály na půdě Hradce a pro body si přijely i do Kláštera. Úvodní duel těchto celků přinesl hromadu branek a těsné vítězství Kláštera. I tento zápas byl vyrovnaný a do poslední minuty nebylo nic rozhodnuto.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Povedený úvod domácích

Do úvodních minut vstoupili domácí výborně. Povětšinou drželi míč a posílali jeden centr za druhým do vápna soupeře. Radkovice ale odolávaly a stav se tak neměnil. Hosté se také několikrát dostali k zakončení, gólovou radost to ale také nepřineslo. Na úvodní branku se čekalo do 28. minuty, kdy Michal Suko dokázal z vápna poslal balon až do sítě. Hned poté posílal nebezpečný centr do vápna Velíšek, ale hostující brankář jej dokázal odvrátit. V 35. minutě zahrozil po Sukově centru Bárta, obrana ale odvrátila balon do bezpečí. Za čtyři minuty nebezpečně střílel Ptáček, defenzivní řada hostů ale míč ke golmanovi nepropustila. V 42. minutě zahrával Loukota roh. Centrovaný balon našel přesně Velíška a ten zvýšil náskok Kláštera. Hosté se ale nezalekli a hned za minutu se po šťastném odrazu dostal balon k Fialovi a ten nádhernou ranou upravil poločasový stav na 2:1.

Boj

Druhý poločas už nebyl tolik pohledný a šancí příliš nebylo. Hrálo se převážně ve středu hřiště. Oba celky bojovaly a Radkovice měly několik nadějných šancí srovnat. Nicméně je vždy zradila koncovka, nebo domácí podržel golman. V 80. minutě měl šanci rozhodnout zápas Suko, gól však nedal. Za pět minut měl domácí celek další šanci, ale ani Dolák nepojistil tři body. V poslední minutě zápasu pálil ve velké šanci Langer nad a zápas tak skončil těsnou výhrou domácích 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Jaroslav Brož (trenér TJ Klášter): "Do zápasu jsme vstoupili hodně svižně. Do vápna soupeře létal jeden centr za druhým, bohužel ale bez gólového efektu. Nakonec se nám povedlo dát do poločasu dvě branky. Druhý poločas byl spíše boj od vápna k vápnu. Zápas jsme odbojovali a pochválil bych celý tým."

TJ Sparta Radkovice
Tomáš Kutka (hráč TJ Sparta Radkovice): "V zápase jsme měli několik povedených akcí, bohužel jsme je neproměnili. Rozhodčí také nepodal, podle mě, dobrý výkon."



Sestavy


TJ Klášter
Z. Větrovec [-] - V. Bárta [-] (75. J. Dvořák [-] ) , P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , P. Arnošt [-] (79. O. Sedláček [-] ) , M. Suko [-] (89. P. Langer [-] ) , T. Loukota [-] , M. Ptáček [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] (90. L. Tobrman [-] )

TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - R. Soušek [-] , T. Kučera [-] , Z. Bultas [-] , I. Marina [-] (62. F. Březina [-] ) , V. Brada [-] , T. Kutka [-] , D. Fiala [-] , P. Vlček [-] , J. Toman [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 85. M. Ptáček - 39. J. Toman , 58. D. Fiala , 87. V. Brada , 90. R. Soušek .
Hráči zápasu: P. Velíšek - P. Vlček .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: KLIK Jiří - BALOUN Josef (N), VEIT Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.