2:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 15:00

21.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sulislav zaválela v Trpístech, soupeře vyškolila v koncovce


Branky


0

Další a poslední překvapení tohoto víkendu sledovali diváci v Trpístech. Domácí celek se tam na svém hřišti utkal s jasným out-siderem, Sokolem Sulislav. Opticky měl sice jasně navrch a celou dobu tlačil, nicméně, v koncovce to dost vázlo, takže rozhodla fantastická produktivita hostujícího celku, který se své šance pohotově chopil a již jí nepustil. Nakonec tedy Sulislav mohla slvait senzační výhru v těsém poměru 3:2. Pro Trpísty je tato porážka velkou zbytečnou ztrátou v boji o třetí místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šujanův blok fungoval skvěle

Trpísty nastoupili do zápasu výborně a od první minuty soupeře jednoznačně přehrávaly. Hrály výborně, kombinovaly a kreativně se probíjely obranou soupeře. Sulislav vůbec nestíhala, v obraně se jí nedařilo a Trpísty měly jednu velkou šanci za druhou. Jenže v koncovce to zkrátka nebylo úplně ono. A navíc stál v sulislavské bráně fantastický naprůstřelný Šujan. Ten lapil každou střelu, která na jeho branku šla. Domácím k jeho překonání nepomohla ani nařízená penalta, a tak si do šaten po pětačtyřiceti minutách odcházelo i přes drtivý tlak Trpísty za bezbrankového stavu. Sulislav přežila dles slov svého kouče klinickou smrt.

Zázračný obrat a pečilvá obrana

Hned na začátku druhé půle se Václavu Roučkovi podařilo po bleskovém nástupu otevřít skóre a zdálo se, že je vše konečně na správné cestě k trpístskému vítězství. Jenže Trpístským dodala první branka klidu a sebevědomí až dost, maličko zvolnili a během necelých dvou minut zase vyrovnal Petr Hlavin. Trpísty se inkasováním ale dlouho netrápily, hned začaly zase tlačit, jenomže opět trochu zapomínaly na defenzivu, a tak se hosté dostávali do protiútoků a podařilo se jim využívat prakticky každé šance. Po osmi minutách se trefil Miroslav Hrad a posléze také Libor Laudát. Sulislav rázem vedla senzačně o dvě branky a lepší tým musel dotahovat. Sulislav se začala zase soustředit jen na obranu a nevydávala se už ani do brejkových situací, jen prostě odkopávala balóny. Trpísty měly opět výrazný tlak, ale do šancí už se tak snadno nedostávaly a navíc byl v brance výborný Šujan. Přesto se nakonec diváci dramatu ještě dočkali. Zhruba patnáct minutpřed koncem se prosadil René Táborek a Trpístům v následujících minutách k vyronvání moc nechybělo. Nakonec už to ale Sulislav zvládla. Ubránila jednobrankové vedení a nakonec mohla slavit až zázračnou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Sokol Trpísty: Trpísty se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Sulislav
Marián Kpalár: Přežili jsme klinickou smrt. První půle byla z naší strany katastrofální, ale famózně nám zachytal brankář. Soupeř nás doslova mlel a dělal si, co chtěl. Jenže ve druhé půli jsme zázračně otočili zápas a už jsme jen bránili. Dnes lepší tým prohrál. Naše kluky musím za druhou půli pochválit, že jí zvládli tak dobře.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - P. Braha [-] (46. R. Ludvík [-] ) , V. Roučka [-] , J. Wintrle [-] , P. Uldrych [-] (60. R. Vašák [-] ) , J. Kubašta [-] , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , M. Šustr [-]

TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - M. Řezníček [-] , K. Hanzlík [-] , P. Macháček [-] , M. Hrad [-] (90. J. Prokop [-] ) - L. Mička [-] , L. Laudát [-] (88. P. Považenec [-] ) , M. Brůha [-] - J. Ficnar [-] , D. Bouzek [-] (40. J. Plešinger [-] ) - L. Do Manh [-] (35. P. Hlavin [-] )

ŽK: 25. P. Uldrych - 33. D. Bouzek , 44. P. Macháček , 81. J. Plešinger , 86. P. Šujan .
Počet diváků: 42. Rozhodčí: Friedenberger Robert - KUBAŠTA Stanislav (N), MIČKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.