Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2017 15:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trpísty zvládly těžký souboj o pozici a předskočily Kladruby


Branky


0

Atraktivní souboj o pozici směřoval k výhře domácí už od první minuty. Trpístům se totiž úvod skvěle vydařil a hned po první akci se dostaly do vedení. Ze skvělého startu pak těžil Sokol prakticky celý zápas. Ten nakoenc dokázal ovládnout v celkovém rozdílu 5:1, který mu obstaral tři body a valký posun v tabulce. Po porážce Kladrub totiž Trpísty poskočily na třetí místo. Kladruby jsou páté s jednobodovou ztrátou jak na třetí Trpísty, tak čtvrtou Planou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fantastický úvod dodal domácím před těžkým zápasem klid

Domácímu týmu se vstup do těžkého utkání povedl famózně. Hned v první minutě z první akce a první střely dokázali vytěžit důležitou první branku, která jim v následujících minutách neuvěřitelně pomohla. O bleskurychlý první zásah se postaral lídr střelecké tabulky Vácalv Roučka. Trpísty pak hrály s klidem a pohodou. Kladruby sice kousaly a snažily se něco málo vymyslet, ale Trpísty měly vše pod kontrolou a stále měly o něco navrch, což také potvrdila jejich další branka ve dvacáté minutě, kterou obstaral Jakub Wintrle. Kladrubským jako by po druhém inkasování úplně došla chuť. Od té dooby už hrály v podstatě jen Trpísty, které se však nikam netlačily a v poklidu kontrolovaly hru i vedení. V závěru půle sice hosté ještě trochu zlobily a snažily se kontaktní brankou vrátit do zápasu, ale nepodařil ose jim to, a tak šly Trpísty do šaten se slibným dvoubrankovým vedením.

Nečekané zdramatizování a divoký závěr

Ve druhé půli se dlouho téměř nic nedělo. Trpísty dál jen klidně kontrolovali hru a Kladruby téměř nic neodkázaly vymyslet. Trpísty měly nějaké šance na to, aby zápas definitivně rozhodly, lae to se jim nepodařilo, a tak se pomalu schylovalo k dramatickému závěru. V sedmdesáté mintuě totiž ojedinělé šance Kladruby využil Radek Valena, který snížil na 1:2 a vrátil svůj tým do hry, čímž jej také pořádně nabudil. Situace na hřišti se začala vyostřovat. Souboje se začaly dohrávat, hráči se mezi sebou dohadovaly a tempo se zvedalo. Oba týmy měly šance na to, aby rozohdly o dalším průběhu. Jenže první ruply nervy opět nedisciplinovaným Kladrubským, respektive Peteru Kotlárovi, který musel předčasně do sprch, čímž svůj tým výrazně oslabil. Přesto se stále bojovalo. Když však čtyři minuty před koncem dokázal Václav Roučka vsítit, bylo rozhodnuto. Tím spíše, že Kladrubští reklamovali ofsajd, stejně jako jejich lajnový sudí, ale rozhodčí jej nepískl. Vzápětí Kladruby definitivně odpadly a na fotbal se přestaly úplně soustředit. I proto se nakoenc dokázali trefit v posledních minutách ještě Martin Šustr i Petr Kunc. Trpísty už pak nemuselo ani rozhodt závěrečné vyloučení Miroslava Dvořáka. Domácí nakoenc zaslouženě vyhrály v poměru 5:1 a mohou slavit velký posun tabulkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Dnes to bylo trochu divočejší. Čekali jsme těžký zápas, bylo jasné, že nám to Kladruby nedají zadarmo. Ale my jsme začali dobře po chvíli jsem se dostali do vedení, díky čemuž jsme pak celou dobu tahali za den delší konec provazu. Dlouho jsme měli zápas od kontrolou, ale pak jsme dostali v sedmdesáté minutě branku a zápas se hodně vyhrotil. Kladruby začaly tlačit a já už se pomalu smiřoval s remízou. Jenže nakonec jsme měli štěstí, udrželi jsme do a dokázali jsme nakonec urvat ve vyhroceném závěru výhru. Kluci hráli výborně, sice padlo dost karet, ale zvládli to a já jim děkuji. Myslím, že to byl pěkný zápas a diváci se určitě bavili.

TJ Kladruby
TJ Kladruby: Kladruby se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Trpísty
J. Marcell [-] - P. Braha [-] , V. Roučka [-] (89. P. Kunc [-] ) , J. Wintrle [-] , P. Uldrych [-] (56. R. Vašák [-] ) , M. Hyťha [-] (46. R. Ludvík [-] ) , R. Táborek [-] , M. Dvořák [-] , R. Táborek [-] , R. Táborek [-] , M. Šustr [-]

TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - P. Kotlár [-] , R. Valena [-] , P. Ganobjak [-] (89. V. Havránek [-] ) , J. Šimek [-] - L. Bubeníček [-] (46. R. Bubeníček [-] ) , P. Kadlec [-] , M. Havránek [-] , L. Kotlár [-] , T. Kotlár [-] - V. Kučera [-] (67. J. Šrámek [-] ) -

ŽK: 50. M. Šustr , 52. M. Dvořák - 65. P. Kotlár . ČK: 90. M. Dvořák - 80. P. Kotlár .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Chval Pavel - KUBAŠTA Stanislav (N), PAUCH Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.